- Učlanjen(a)
- 25.02.2014
- Poena
- 69
A jel' moze kdz fajlom da se flesuje stock i davse posle toga odradi OTO?
A sto se tice OTA za int verziju, cuo sam da ce ove godine...
Moze
A jel' moze kdz fajlom da se flesuje stock i davse posle toga odradi OTO?
A sto se tice OTA za int verziju, cuo sam da ce ove godine...
Sta vi radite sa tim klipovima sto snimate u mraku.. ?
Istina ovo za root i art.. ? Cudi me da ga jos niko nije rootovao,da li je rootovana verzija iz koreje ?
Ljudi žele perfektno kameru šta ćeš, što se mene tiče ja noću ne snimam tako da mi je kamera estra. Root nema traže pare.
Ko trazi pare ? J*bem ti takav xda forum,nije sve u novcima.. A g2 iz koreje je rootovan ili ne ?
kamera je na 1080p ,jako jako losa.... nizak fps... koji je to mod, xdabbeb ili onaj drugi?
nema tu sta da se vidi, slabo izvlaci iz mraka i gotovo.... garantujem da je iso na prvom video 1600 , a na drugom fluidnijem je 800 koji je normlano zbog toga mnogo tamniji... ja mislim da je to hardwerski prblem ,cim ne mogu da osposobe dobar FPS ali i vecu kolicinu svetla, tj ne vecu nego bar kako oko vidi priblizno....
znas sta, ja sam iz Krajine pa cesto pishem onako kako pricam mada verujem da mnogi kapiraju... no, nije ni bitno.... samo mi odgovori zasto je kod tebe tolika euforija u vezi KK-a.... kad i onako nista spec nije doneo...
^ Svaki moj post je uredan i na mestu,fk loznica pogledaj iznad ovaj tvoj post,i vidi da li ima veze sa temom.
Andrija,vidim da je Jnishu ubacio 3.2 KK fix,vidim da u opisu stoji da vise ne pravi bootloops,jesi probao taj 3.2,ili 3.1?
Koliko citam da sa 3.1 fixom ima svako problem,dok 3.2 vec svi hvale
^ Svaki moj post je uredan i na mestu,fk loznica pogledaj iznad ovaj tvoj post,i vidi da li ima veze sa temom.
Andrija,vidim da je Jnishu ubacio 3.2 KK fix,vidim da u opisu stoji da vise ne pravi bootloops,jesi probao taj 3.2,ili 3.1?
Koliko citam da sa 3.1 fixom ima svako problem,dok 3.2 vec svi hvale
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari