Šta je novo?

LG G2

Sta vi radite sa tim klipovima sto snimate u mraku.. ? :)

Istina ovo za root i art.. ? Cudi me da ga jos niko nije rootovao,da li je rootovana verzija iz koreje ?

Sta vi radite sa tim klipovima sto snimate u mraku.. ? :)

Istina ovo za root i art.. ? Cudi me da ga jos niko nije rootovao,da li je rootovana verzija iz koreje ?

Ljudi žele perfektno kameru šta ćeš, što se mene tiče ja noću ne snimam tako da mi je kamera estra. Root nema traže pare :). A ni art-a nema. Videćemo kad izadje eur open verzija, al čim nema ovde čisto sumnjam da će i biti.

Poslednja izmena:
kamera je na 1080p ,jako jako losa.... nizak fps... koji je to mod, xdabbeb ili onaj drugi?

Xdabbeb. Pri malo prstojnijem osvetljenje fps raste na 30. Uostalom videćete svi kad ubacite najbolje. Onaj drugi mod je lošiji u smislu da nema nekih opcija, ali video je isti. Uspeo sam da ga instaliram,ali sam odmah vratio xdabbeb.

nema tu sta da se vidi, slabo izvlaci iz mraka i gotovo.... garantujem da je iso na prvom video 1600 , a na drugom fluidnijem je 800 koji je normlano zbog toga mnogo tamniji... ja mislim da je to hardwerski prblem ,cim ne mogu da osposobe dobar FPS ali i vecu kolicinu svetla, tj ne vecu nego bar kako oko vidi priblizno....

Na G2 kupljenom u VIPu u Hrvatskoj dosao danas KitKat V20A, update od 500 i nesto MB

Mene više zanima kada će normalan ROOT i Recovery za KitKat da izađe ...

nema tu sta da se vidi, slabo izvlaci iz mraka i gotovo.... garantujem da je iso na prvom video 1600 , a na drugom fluidnijem je 800 koji je normlano zbog toga mnogo tamniji... ja mislim da je to hardwerski prblem ,cim ne mogu da osposobe dobar FPS ali i vecu kolicinu svetla, tj ne vecu nego bar kako oko vidi priblizno....

Taj problem imaju generalno sa svim telefonima do sada. Recimo na g je bilo totalno crno čak i sa blicem kad upališ da snimaš noću. Nzm kakva je situacija na g2pro.

Verovatno ne znaju, jer znam da je na 2x sve bilo uredu sa kamerom na 2.3, dok nije došao 4.0, i onda totalno crnilo, i sa slikama i sa videom. Tu su se žalili na tegru ali biće da je.ipak do njih : -)

Ljudi evo ga stigao kit kat fulllll fulova je sve (samo da iz hrvatske predje kod nas granicu i super :p)

znas sta, ja sam iz Krajine pa cesto pishem onako kako pricam mada verujem da mnogi kapiraju... no, nije ni bitno.... samo mi odgovori zasto je kod tebe tolika euforija u vezi KK-a.... kad i onako nista spec nije doneo...

Inace kada smo kod godina,imam 15 :)

Sto se tice dolaska KK,ja bih izdvojio od bitnijih stvari.

1. Atofocus je mnogo bolji,ne fokusira stalno,i mnogo se brze slike prave u trenucima slabije osvetljenosti (ko hoce da snima nocu,neka kupi dslr aparat)

2. Auto osvetljenje mnogo bolje radi,na stock 4.2.2 imao je problema,sada u trenutku menja nivo osvetljenosti koji se pruza ka ekranu

3. Prenos podataka sada u sekundi se odmah pali,nema vise da se ide preko airplane moda,ili da se fon restartuje kada treba edge da se ukljuci,ili 3g (ovaj problem nisu svi imali,ali je definitivno postojao)

4. Uredjaj je stabilniji,i nema laga vise kod igranja igrica

5. Softwerski tasteri potpuno nestaju kada se ukljuci neka igrica (napominjem da nije kod svih igrica tako,ali u 90 posto jeste)

6. Baterija jos duze traje

Za mene je ovaj KK i vise nego dobar

^ Svaki moj post je uredan i na mestu,fk loznica pogledaj iznad ovaj tvoj post,i vidi da li ima veze sa temom.

Andrija,vidim da je Jnishu ubacio 3.2 KK fix,vidim da u opisu stoji da vise ne pravi bootloops,jesi probao taj 3.2,ili 3.1?

Koliko citam da sa 3.1 fixom ima svako problem,dok 3.2 vec svi hvale

^ Svaki moj post je uredan i na mestu,fk loznica pogledaj iznad ovaj tvoj post,i vidi da li ima veze sa temom.

Andrija,vidim da je Jnishu ubacio 3.2 KK fix,vidim da u opisu stoji da vise ne pravi bootloops,jesi probao taj 3.2,ili 3.1?

Probao 3.1. Sad cu 3.2, samo sto sam skinuo :)

zebepe9y.jpg

Čemu? !
Ovaj mod ispade bolji za noc. 1080p 30 fps zakucan sada na 30fps, tamnija slika. Ista terasa isto osvetljenje :), probao par puta. 4k takodje zakucan na 30fps. Al nema nekih opcija, iso ide samo do 800, nema da se iskljuci ton kamere, i ova g2 pro galerija ne radi nesto. Nije stabilan fix jos uvek.

Poslednja izmena:
^ Sve u svemu,bolji xdabbeb ili Jnishu?

Po ovom tvom opisu,malu prednost bi dao Jnishu?

Xdabbeb je stabilniji mod tako da cu ostati na njemu, dok se ovaj drugi ne odradi kako treba.

Bar je Jishnu sredio da nema drop fps.

Dopada mi se sto su dva clana ukljucena u rad oko istog problema,bolji ce ishod i resenje konacno biti po sve nas ;)

Jisnhu v3.2 vs xdabbeb v2.0.5 isto osvetljenje za jedan i drugi mod
1.PNG 2.PNG
3.PNG 4.PNG

^ Jisnhu pokazuje bolje rezultate +1

Ako neko uspe da rutuje ovom metodom neka javi ovde,nisam pri racunaru pa ne mogu da probam.

Mene interesuje recovery, ali ni ja misam pri računaru. Vidim da u rar fajlu ima neki recovery. Ko proba nek javi dal radi recovery.

Nazad
Vrh Dno