Šta je novo?

LG G2

Xdabbeb , drugi fix nisam uspeo nikako, stalno izbacuje force close. Ima nade, mozda je onaj drugi bolji :). Probacu kasnije njega da ubacim, nadam se da ce mi poci za rukom...

Da li neko zna kada ce OTA za 4.4.2 kod nas?

Hm hm hm. Kada se upali blic 60fps zakucano na UHD low light. Fenomenalno :D. Kada se ugasi blic varira fps, pada na 15fps. Probavu jos koji snimak kasnije pa javljam definitivne utiske.

Pogledajte prilog 136906 Konacno :D. Odradio sam fix za kameru. Low light katastrofa blago receno. 15fps zakucano. Ovaj 120fps je bolestan :)) ali nazalost ne upotrebljiv nocu :(
Na koju foru imas root na kk?
Jel to ono s onim zipom sto se flesuje pa odmah za njim i super su?
Ja sam opalio kdz metodom i sad mi ne radi stock weather widget.
Jel se to desavalo nekom ili da bauljam po xda i trazim resenje :)

Vratio sam se sa 4.4.2 zbog vodofone bootanim na 4.2.2 d80210e i sad tek vidim razliku koliko je kk brzi.....Ajde ota

Jbmli ga brte neam pojma moj je vip vratio sam ga na d80210a preko kdz-a i onda mi je suite ponudio ota d80210e i evo instaliram veliki je fajl ...

Ne moze da stavi za zvono ne zato sto ne zna vec zato sto mu ruzno zvuci. Za tu kasnu reakciju jos nisam cuo :D

heheh Upravo tako, ili da isecam deo iz neke pesme gde je cist vokal ili da stavim nesto od fabrickih lg tonova.

Ako je neko podesavao zvuk sa viper-om neka javi utiske jel moze da se popravi kvalitet spikerfona iole ??

Ne znam da li taj kdz može na Telenor telefon. Je li neko probao da vrati Vip kdz na Telenor?

Ja sam ga malopre flesnuo kdz metodom, radi normalno weather widget :)

Brte ne verujem da to ima ikakve veze pa ovaj kdz nije za vip ovo smo i andrija i ja i ja mislim jos nekolicina flesnuli a kapiram da nam nije svima iz vipa?????

Pretpostavljam da nema veze, samo želim da budem oko 100% siguran. :) Po*izdeo sam sa prošlim telefonom od rutovanja, flešovanja, kvarenja i traženja rešenja. :type: :D

Odgovori i na moje pitanje ako si ga slucajno preskocio:)

Na koju foru imas root na kk?
Jel to ono s onim zipom sto se flesuje pa odmah za njim i super su?
Ja sam opalio kdz metodom i sad mi ne radi stock weather widget.
Jel se to desavalo nekom ili da bauljam po xda i trazim resenje :)

Ta fora nikako nije htela da radi jer nece da odradi mount system particije kako treba. Ubacio sam philz recovery pa preko njega flesnuo, proveravao preko aroma managera da li ima su u system/xbin. Ako ne opet se radi mount system particije flesne se super su pa se proverava opet dal ga ima. I tako par puta dok se odjednom nije pojavio su u xbin. Ako neko hoce da proba ovo da odradi pokusacu da objasnim malo detaljnije, ali nije ya noobove definitivno!! Sto puta sam danas flesnuo 4.2 pa 4.4 :-(

Ono sto sam reko da je low light sa blicem na UHD zakucan na 60 nije tacno izgleda. Mislim da ide oko 25. Slab mi je malo laptop pa se zakucava merac frejmova. Zato da ne bih lupao vise cu baciti snimke na sajt pa nek neko sa jacim kompom kaze sta je i kako. U svakom slucaju vidi se veliko poboljsanje kad se upali blic na UHD.

Ono sto sam reko da je low light sa blicem na UHD zakucan na 60 nije tacno izgleda. Mislim da ide oko 25. Slab mi je malo laptop pa se zakucava merac frejmova. Zato da ne bih lupao vise cu baciti snimke na sajt pa nek neko sa jacim kompom kaze sta je i kako. U svakom slucaju vidi se veliko poboljsanje kad se upali blic na UHD.

Kakvo je stanje u FHD bez blica sto se tice low light-a?

Evo laptop nije kucao. UHD blic 25-29 fps. UHD bez blica 15 fps. 720 120fps ide na oko 85 fps sa blicem i mnogo je tamna slika. Ovo me navodi na zakljucak da nisu fps problem vec ISO.

Uh, znači treba još da se čeka root za 4.4.2 :)

Poslednja izmena:
Pada tu pri prelasku sa stola na onu komodicu jel ? Magnetika, spremam je za mart. Jedan od najtezih :(

Batalio sam ga na vreme, prebacio se na PMF.
Evo informacija o klipu koji si zakačio:
UGRSNNV.jpg

Nazad
Vrh Dno