Šta je novo?

LG G2

Tel je extra, napokon dosta veliki ekran, brzina nemam zamerke, suvise kratko da ista kazem za bateriju, ali za sada odlicna, kamera naspram n4 je vrh.

Ako ne rešiš, pošalji mi mail na pm, nekima sam već dao, imam upload-ovano na dropbox-u, unutra je Srbija, a ostale mape naći ćeš već, traži navteq q2 2013.

Je li izvodljivo naći mape za Srbiju od Contrasta? Ubih se tražeći ali ne uspevam. Ove navteq-ove znaju da te pošalju u kontra smerove.

@morbius

Jel može mali info, gde si uzeo telefon? Ja od 30. Januara čekam telefon naručen preko Telenor web shop-a. Navodno ga nemaju nigde u BG i čeka se sledeći kontigent (to je info od kraja januara, pa je onda trebala da bude druga nedelja februara da bi prekjuče rekli očekuje se u toku sledeće nedelje.
Sasvim slučajno kolega iz Mladenovca kaže da ga tamo imaju na stanju, da li je moguće da ne mogu da ga prebace iz filijale i pošalju ovamo kada je telefon već poručen, dakle sve je sređeno nego moram da čekam sledeći uvoz.

Mislim da ga je on uzeo u Grčkoj, gde se nalazi.

Je li izvodljivo naći mape za Srbiju od Contrasta? Ubih se tražeći ali ne uspevam. Ove navteq-ove znaju da te pošalju u kontra smerove.

Da, postoje - poslednje koje su izašle 07.2012, dobre su na lokalu, mnogo više detalja za manja mesta, ali ako ideš autoputem, ili delovima koji se ne plaćaju, ne radi dobro rute, i nepotpun. Zato ih ja ne koristim.

ja sam imao velikih problema sa nq mapama i igo primo. slao me na pruzne prelaze koji su tek u planovima, na silaz sa autoputa koji nije otvoren jos uvek... uopste ne znam sta da koristim

Koristi pravu temu za ta pitanja, ovo veze nema sa G2.

Planiram da uzmem ovaj telefon preko oglasa pa mi je potrebna informacija da li su modeli koji se prodaju preko Telenora, Vip-a i MTS-a zaključani na njihove mreže?

Mislim da ga je on uzeo u Grčkoj, gde se nalazi.

Hvala na odgovoru.

Baš me interesuje da li je neko u BG-u u toku ovog meseca kupio G2 i to u telenoru? Ja sam doduše telefon uzeo sa onim novogodišnjim vaučerom sa sve popustom od 10 000din pa sam mislio da i zbog čekam duže ...pojma nemam. Čekam svakako sad od ponedeljka da vidim šta će da se desi

vecina na forumu je predlagala direktno u servis zar nije brze tako?

Prvo, spremi se na pakao. meni je prošlo od pucanja ekrana tačnije od odnošenja u VIP /koji šalje u begram, pa begram zatp što je "jako" profi šalje u mobis/ do momenta kada sam telefon dobio nazad u ruke prošlo ravno ČETRDESET SEDAM DANA. Za nešto što se odradi za 45 minuta. Tako da ne znam šta da ti kažem. Ja sam razbio ekran i da sam ga odneo odmah u mobis dobio bih tih par dana što je prošlo od begrama do njih, ali ti ne znaš šta će da bude, tako da - telenor. I moli se. Svako. Veče. :)

Ljudi, to je bagra koja zeli da ustedi. Umesto da uvek imaju na stanju rezervne delove oni kad se nesto za**** porucuju pa cekaju. Dok pregledaju telefon prodje 7-10 dana, pa onda naruci delove, pa dok stignu, ocarine se itd. I onda dobijes telefon nakon dva meseca. Doduse ja sam za laptop cekao 4 meseca, nisam mogao da tuzim jer sam kupio po onom starom zakonu o garancijama i rokovima.

Ljudi, to je bagra koja zeli da ustedi. Umesto da uvek imaju na stanju rezervne delove oni kad se nesto za**** porucuju pa cekaju. Dok pregledaju telefon prodje 7-10 dana, pa onda naruci delove, pa dok stignu, ocarine se itd. I onda dobijes telefon nakon dva meseca. Doduse ja sam za laptop cekao 4 meseca, nisam mogao da tuzim jer sam kupio po onom starom zakonu o garancijama i rokovima.

Jeste u pravu si..prosto ne poštuju zakon koji kaže da MORAJU DA IMAJU NA STANJU ODREĐENU KOLIČINU SERVISNIH DELOVA.Oni to prikažu kroz opremu tipa maske,folije itd...a neće da daju pare na prave delove.

Da li se vama desava ako iskljucite tel na power dugme, da posle ponovog ukljucivanja jezik se vrati na srpski? I kada sam instalirao Igo pokrenuo sam ga lepo, zatim izasao iskljucio gps i lokacije, kada pogledam u batery stats pise igo 50%, cpu 3m,cpu foreground 2m i GPS 13h. A gps sam odmah nakon iga iskljucio.

Poslednja izmena:
Za G2 nema sta da garantuju, kitkat je prvi i poslednji update koji on dobija.

Ima li neka slide tastatura za ovaj telefon da je besplatna i da ima i srpski jezik? Baš sam se razočarao kada sam video da google keyboard nije podržan na ovom telefonu.

Čak i staklo na ovom telefonu je klizavije nego na mom prethodnom, G2 kao da je od teflona. Bar će slide tastatura lepo da radi. :)

Како није подржанa?!?!
Мислим да Гуглова тастатура по дифолту није подржана за нас. Бар ја нисам могао да је инсталирам без VPN-a.

Poslednja izmena:
Једноставно да једноставније не може да буде, има на mobilism, један апк фајл.

Prilozi

• Screenshot_2014-02-23-22-15-18.png
    Screenshot_2014-02-23-22-15-18.png
    87 KB · Pregleda: 241
  • Screenshot_2014-02-23-22-15-32.png
    Screenshot_2014-02-23-22-15-32.png
    122.8 KB · Pregleda: 237
'Fala, ceftriaxone, instalirano. Ajmo dalje...

Vidim da telefon podrazumevano nudi sync samo sa Dropbox, kako bi bilo da automatski prebacuje šta poželim na Google Drive, ali da fajl ostane i ako ga izbrišem na telefonu? Malo je memorije na G2, a ovamo mi 15 GB u cloud-u zvrji prazno.

kad podesiš G+ ili kako li se zove,automatski ti sve sinkuje na Drive...

paganini a reci mi da li si probao da stavis neki custom rom (jos bolje ako je aosp, cyanogen i sl), kakva je tu situacija sa kamerom...isto tako secka sa fps u lowlight ili?!

^ Ne znam kako je to kod clana,ali ja sam do sada video na par mesta da ljudi hvale kameru,da je autofokus popravljen i da nema laga u nocnim uslovima,doduse nista argumentovano kroz neki snimak,ali bice i toga ubrzo na you tube

2014-02-23231133.jpg

Nazad
Vrh Dno