G2
Pozdrav svima!
Uzeo sam G2 preko Telenora pre mesec dana. Tada sam počeo da čitam i danas konačno pročitao celu temu o G2 na forumu, pohvatao bitne beleške i reših da ostavim svoje mišljenje o istom.
🙂
Od 07.08.2013. kada je telefon predstavljen prirastao mi je za srce. Možda je to iz razloga što je moja žena rođena 07.08.
🙂 Ali na stranu osećanja, predstavljanje zadnjih tastera, jaka baterija, odlično uklopljen ekran, veoma dobra kamera, hardver najjači u tom trenutku, sam izgled telefona i ne sećam se šta još, delovalo je obećavajuće, a kada se u praksi pokazalo da je to stvarno to, za mene drugi telefon više nije ni postojao.
Evo, nakon mesec dana korišćenja jedino me je smorio autofokus kada sam u zamračenom kafiću hteo da fotografišem jedan zanimljiv trenutak. Trebalo mu je 4-5 sekundi da fokusira i trenutak je prošao... Sve ostalo radi lepo, retko kada zastane na sekund a jednostavnost upotrebe me je oduševila!
Prelazak sa S2 amoleda na G2 ips mi nije bio problem. Čak mi je ekran u noćnim uslovima opušteniji za oko.
Rutovanje će sačekati neko vreme. Nema potrebe da ostanem bez garancije a sve radi kako treba.
Nabavio sam Teracell mat crnu futrolu koja po meni odlično izgleda.
Pogledaj ovo ako ti nedostaje memorije:
http://www.itsvet.com/proizvod/transcend-flash-32gb-jetflash-380s/comp_comp_memflashcard/66/3780
ja sam kupio i extra je! jedino što se greje jer je u pitanju COB tehnologija a veliko kao prosečan 1,5 muški nokat...
Kupio sam isti flash od 16GB i ispostavilo mi se kao bolje rešenje od memorijske kartice! To što se malo greje nije problem.
😉
Od mene ljudi, topla preporuka i čista desetka za ovakav telefon! Vredi i sačekati malo za ovakav tehnički sklop!
🙂