G2
Pozdrav svima!
Uzeo sam G2 preko Telenora pre mesec dana. Tada sam počeo da čitam i danas konačno pročitao celu temu o G2 na forumu, pohvatao bitne beleške i reših da ostavim svoje mišljenje o istom.
Od 07.08.2013. kada je telefon predstavljen prirastao mi je za srce. Možda je to iz razloga što je moja žena rođena 07.08.

Ali na stranu osećanja, predstavljanje zadnjih tastera, jaka baterija, odlično uklopljen ekran, veoma dobra kamera, hardver najjači u tom trenutku, sam izgled telefona i ne sećam se šta još, delovalo je obećavajuće, a kada se u praksi pokazalo da je to stvarno to, za mene drugi telefon više nije ni postojao.
Evo, nakon mesec dana korišćenja jedino me je smorio autofokus kada sam u zamračenom kafiću hteo da fotografišem jedan zanimljiv trenutak. Trebalo mu je 4-5 sekundi da fokusira i trenutak je prošao... Sve ostalo radi lepo, retko kada zastane na sekund a jednostavnost upotrebe me je oduševila!
Prelazak sa S2 amoleda na G2 ips mi nije bio problem. Čak mi je ekran u noćnim uslovima opušteniji za oko.
Rutovanje će sačekati neko vreme. Nema potrebe da ostanem bez garancije a sve radi kako treba.
Nabavio sam Teracell mat crnu futrolu koja po meni odlično izgleda.
Pogledaj ovo ako ti nedostaje memorije:
http://www.itsvet.com/proizvod/transcend-flash-32gb-jetflash-380s/comp_comp_memflashcard/66/3780
ja sam kupio i extra je! jedino što se greje jer je u pitanju COB tehnologija a veliko kao prosečan 1,5 muški nokat...
Kupio sam isti flash od 16GB i ispostavilo mi se kao bolje rešenje od memorijske kartice! To što se malo greje nije problem.
Od mene ljudi, topla preporuka i čista desetka za ovakav telefon! Vredi i sačekati malo za ovakav tehnički sklop!