Nego,nikako ne mogu da skontam zasto fali parce silikona na cosku?
Koja im je to fora,neki feature ili dizajnerski fazon?![]()
Nije normalno..mora da bude komplet poklopljen ekran...
Onaj ***** kod njih u radnji mi ispustio telefon dole na one plocice, pobeleo sam.Prodaju kineze za 2000 . Ima nillkin futrola, ima magnetic kosta oko 500 dinara na ebayu. Ja sam porucio nju i hard cover sa folijom za nekih 900 dinara. Kvalitetna je
Šta se nerviraš, znaš da kažu - treća - sreća,![]()
I ja bih rekao da nije normalno ali ipak da pitam pošto je takva situacija bila i sa crnim i sa belim caseom, što mi je bilo više nego čudno... Cena od 2190 dinara je luda ali i onako sam samo probao bez namere da kupim.
Ja ne mogu da kupim preko neta jer nemam karticu, ***...
Čuj kako opstaju...pa jesi li video cene te opreme.Oni prodaju po 10x većoj ceni.Naravno da opstaju a kad se uzme da se u knezu lokali,ne svi ali većina plaćaju mizarno...eto računice![]()
Zašto da ne, ja sam već hteo da kupim Nillkin ali u ovoj radnji imali samo žutu a ona mi se nešto ne slaže sa šaumom...
Jel postignut dogovor oko pravljenja tutorijala?
Jel postignut dogovor oko pravljenja tutorijala?
Evo ja vec radim prvi deo![]()
To se ceni,samo napred,svima nama ce znaciti,a i rastereticemo temu istim pitanjima i odgovorima![]()
Mene zanima da li je neko imao problem sa G2 xposed ... Nmg nikako da kupim punu verziju. Kada kliknem na Purchase premium package nista se ne desava ...
Mene zanima da li je neko imao problem sa G2 xposed ... Nmg nikako da kupim punu verziju. Kada kliknem na Purchase premium package nista se ne desava ...
Evo da se učlanim u klubPrešao sam sa GNex na G2. U startu mi je smetao šareniš UI, ali sve manje. Ako ni zbog čega telefon vredi svake pare zbog velike baterije i odličnog ekrana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari