Šta je novo?

LG G2

Nije normalno..mora da bude komplet poklopljen ekran...

Nego,nikako ne mogu da skontam zasto fali parce silikona na cosku? :)
Koja im je to fora,neki feature ili dizajnerski fazon? :)

Nisam se uopšte interesovao, jer sam pretpostavio da su antene, ili antena smeštene/a u tom delu, da ne bi došlo do slabljenja signala, iz iskustva sa htc sensationom znam da je slabljenje signala zbog case-a, vrlo izvesno. Pogotovo sa ovako debelom gumom.

Poslednja izmena:
Onaj ***** kod njih u radnji mi ispustio telefon dole na one plocice, pobeleo sam.Prodaju kineze za 2000 . Ima nillkin futrola, ima magnetic kosta oko 500 dinara na ebayu. Ja sam porucio nju i hard cover sa folijom za nekih 900 dinara. Kvalitetna je

Šta se nerviraš, znaš da kažu - treća - sreća, :p

Čuj kako opstaju...pa jesi li video cene te opreme.Oni prodaju po 10x većoj ceni.Naravno da opstaju a kad se uzme da se u knezu lokali,ne svi ali većina plaćaju mizarno...eto računice :)

I ja bih rekao da nije normalno ali ipak da pitam pošto je takva situacija bila i sa crnim i sa belim caseom, što mi je bilo više nego čudno... Cena od 2190 dinara je luda ali i onako sam samo probao bez namere da kupim.
Ja ne mogu da kupim preko neta jer nemam karticu, ***...

I ja bih rekao da nije normalno ali ipak da pitam pošto je takva situacija bila i sa crnim i sa belim caseom, što mi je bilo više nego čudno... Cena od 2190 dinara je luda ali i onako sam samo probao bez namere da kupim.
Ja ne mogu da kupim preko neta jer nemam karticu, ***...

Evo meni treba ovih dana da dodje pa ako ti se svidi, a postavicu slike mogu ja da ti porucim :)

Čuj kako opstaju...pa jesi li video cene te opreme.Oni prodaju po 10x većoj ceni.Naravno da opstaju a kad se uzme da se u knezu lokali,ne svi ali većina plaćaju mizarno...eto računice :)

Ma zato kazem, vecinom zenski deo populacije kupuje onde po tim cenama. ***-a, cirkoncici, roze, zuta, ljubicasta :D

Poslednja izmena:
Zašto da ne, ja sam već hteo da kupim Nillkin ali u ovoj radnji imali samo žutu a ona mi se nešto ne slaže sa šaumom...

To je neka leather case u Mobile 3G i nju nisam čak ni razmatrao - ova je baš Nillkin i gledao u nekoj radnji na Bulevaru, blizu Lipovog lada.

Sorry obrisao sam poruku i poslao ti PM, da ne bude marketinski na forumu...

Inace ti si samo par stanica daleko od mene...

Moze li neko da okaci link za telenor stock rom, kacio je neko od clanova vec samo nmg da nadjem :) ?

Jel postignut dogovor oko pravljenja tutorijala?

Mene zanima da li je neko imao problem sa G2 xposed ... Nmg nikako da kupim punu verziju. Kada kliknem na Purchase premium package nista se ne desava ...

Imaš narodnu verziju ali samo za rutovan telefon...ver.2.4.1

Mene zanima da li je neko imao problem sa G2 xposed ... Nmg nikako da kupim punu verziju. Kada kliknem na Purchase premium package nista se ne desava ...

Ja sam kupio preko TB-a bez problema. Kada pokreneš gp da li dobijaš premium programe?

Evo da se učlanim u klub :) Prešao sam sa GNex na G2. U startu mi je smetao šareniš UI, ali sve manje. Ako ni zbog čega telefon vredi svake pare zbog velike baterije i odličnog ekrana.

Ma nece nikako da mi prodje. Prikazuje mi gresku kad hocu da platim a idem preko tb. Kartica na gw mi je adresirana na Srbiju

Probaj preko browsera da kupis apk a ne preko samog play store programa

Ma sve sam probao, i preko kompa nece. Odmah otvara srpsku verziju bez premium app... gde mi zivimo kad nam za svaku sitnicu prave problem, kad za kupovinu jedne obicne aplikacije treba da se bakces sa podesavanjem i instaliranjem 10 programa. Logor.

Evo da se učlanim u klub :) Prešao sam sa GNex na G2. U startu mi je smetao šareniš UI, ali sve manje. Ako ni zbog čega telefon vredi svake pare zbog velike baterije i odličnog ekrana.

Dobrodošao!!!Znam da će te služiti sjajno telefon pa da ti ne naglabam sa željama :D
Samo moraš da se navikneš na povremene pljuvačine od strane tvojih bivših nexusaša heheh ali ne brini....malko su ljubomorni :D

Hvala kolega :)
Lomio sam se između G2 i N5 . Ali kad sam na you tube video ekrane jedan do drugog + koliko veća baterija a za iste pare. Nije više bilo dvojbe.

Vrh Dno