Šta je novo?

LG G2

Btw dugmici sa zadnje strane su genijalni. Tacno mi nalezu na prst. Sad mi na One izgledaju tako glupo.

***, nisam rootovao :(
Ranije nisam hteo, pa nisam stigao, pa sada čekam kitkat, a i nisam pri kompu.

A vazno kad si uzeo telefon znao si da me cimas za root i CWM i jos nisi to uradio... BRUKO! :p

Ja ne znam kako mozes bez toga, ali bas bas ne znam...

Sve mi radi, a da budem iskren, malo sam se umusio kada je onaj brickovao telefon sa OTA.

Sačekaću kit-kat, pa ću da stavim root i recovery.

A i od decembra ne znam gde mi dupe, a gde glava...

Znao sam :D

Javicu ti ja za KK, posto cu doci u posed test beta build-a :p kraj januara, pocetak februara.

Opa Djilke,postao si LG beta tester:)
Cestitke burazere:)

Hvala, ranije bi to radio koliko odmah. SGS sam spucao posle 3 dana kako sam ga uzeo.

Međutim, život mu je sada u kontra ritmu i uhvati me nekad volja, ali ako tog momenta ne realizujem - kao da se nije desilo.

Mene da ne nerviraju neke stvari ne bih ni ja root-ovao. Verovatno...

Hvala Chobby ;) Nadam se da nece biti apsolutna propast. Inace test build za Korejce je izasao u oktobru! To sam isto saznao, znaci jos pre nego sto ce i doci na Nexuse :p

moze on da izadje i u junu, ali dzaba kad im treba 6 meseci da ga puste na sve uredjaje.. inace,da li ima jos koji primerak u telenoru,znam da je bilo price da im je nestalo

Poslednja izmena:
Zvao me brat i rekao ni slucajno da ne root-ujem :(

Sto, da neces pogaziti garanciju od 6 meseci?

Ja stvarno ne znam kako ljudi izdrze sa ne rutovanim i ne dzejlbrejkovanim telefonima.

Poslednja izmena:
Drugari, treba mi mali savet. Izgleda ne moze jtag da odradi posao tako da mi jedino preostaje zamena ploce ili kupovina novog telefona. Sta je po vama bolje?
Moze li se g2, a kao nov je brikovan prodati za neke pare? Onda bih ako je to neka realna cifra dodao za nov komad

Drugari, treba mi mali savet. Izgleda ne moze jtag da odradi posao tako da mi jedino preostaje zamena ploce ili kupovina novog telefona. Sta je po vama bolje?
Moze li se g2, a kao nov je brikovan prodati za neke pare? Onda bih ako je to neka realna cifra dodao za nov komad

uvek moze da se proda,ima ljudi koji imaju servis i oni ti ga otkupe. ako nista displej i o stale stvari valjaju. mada su na ovim mobovima naskuplje ploca i displej.

Jel prolazi OTA update ako je telefon rutovan?

Prolazi, ali se gubi rut. Srećom, ona metoda iobit radi sa ovim novim 80210e. Ja sam tako uradio. Ako nisi rutovao, bolje prvo apdejt, pa onda rut.

Ali ako imaš CWM, ili TWRP i uradiš OTA, nećeš moći da pokreneš sistem bez ADB-a, mora prvo da se sve vrati na stock pre OTA.

pa ako je ploča otišla onda na tom telefonu jedino vredno ostaje ekran i tač...pa ti proceni koliko bi dobio za to...Mada mislim da ti je pametnije da sačekaš malo dok telefon ne dobije na relativnoj starosti pa kupi neki sa razbijenim ekranom a ispravnom pločom.

Ako hoces da prodas kompletan displej javi se na pp.
:d
Mada moram da proverim da li je ovaj ortak poslao fon na popravku..

Pitanje za ove ''stare korisnike'' :D
Bez veze sam skinuo par igara da vidim kako rade...i ono što sam primetio je neki čudan lag u kontrolama.Konkretno igre Angry birds GO i LineRunner prosto mora da se doosta drži press dugme za recimo skretanje ili skakanje kako bi odreagovao pokret u igri.

Ima li ko ovakvih stvari na svojim telefonima???

Da, igre bas seckaju. Samo stavi procesor governer na performance I I/0 noop. LG stavio ondemand governor koji je naj stedljiviji po pitanju baterije, dakle naj slabije performanse. Posle toga nema seckanja, a I sistem je fluidniji.

Da, igre bas seckaju. Samo stavi procesor governer na performance I I/0 noop. LG stavio ondemand governor koji je naj stedljiviji po pitanju baterije, dakle naj slabije performanse. Posle toga nema seckanja, a I sistem je fluidniji.

ček,ček..nikako da pronađem to...gde se nalazi

Treba ti root i treba ti trickster aplikacija sa Google Play-a

i koliko baterija izvuce kada se stavi governer na performance ? mislim izvuce u proseku SOT-a

Nazad
Vrh Dno