Šta je novo?

LG G2

Vidim da ima neki mod za 4k,al ko ce sa tim da se petlja sad.
A i na sta da gledam 4k :)

Trebalo bi da portuju na xda, ali treba im 4.4 da dodje. Tad će valjda uspeti.

Čak 1080p 120fps i 4k, mada ja bi bio zadovoljan i sa 720p 120fps, jer FHD guta memoriju i još 120fps, pa to bi nestalo u par minuta :d

Sto znaci da S800 ne obavlja ni pola funkcija,koliko zapravo moze.

Koliko videh nije besplatan...oko 4usd valjda

Sto znaci da S800 ne obavlja ni pola funkcija,koliko zapravo moze.

Upravo.

Da me ubijes sad ne mogu da nadjem, ali s800 je malo iza Intelovog i3 procesora ne znam gde sam to video, ali poredili su nesto i videh i zapalo mi za oko. Ako nadjem okacicu link.

Ubija me 3g kada je ceo dan uključen. Izvučem ja oko 7-8 sati SOT, ali moram da punim isto veče.
Đilke, imam pitanje za tebe: Audioout_3, šta to može biti, ubedljivo mi na prvom mestu u BBS kao partial wakelock?
Phone globals - jel to vezano za fast dormancy? Probao sam da ga Isključim, I još više ga pojačao. Sada sam ga uključio i ne pojavljuje sa u BBS.

Hvala unapred na brzom odgovoru.

Poslednja izmena:
Jedno cudno pitanje mozda. Stize mi G2 za nekoliko dana, da skratim pricu dobijam ga za 290eur 32GB, Nov sa garancijom kod prodavca 2god (poznajem prodavca, ucinio mu par stvari pa sad on meni cini). E sad cena mi je cudna, ima li kineskih kopija ovog telefona??
Ako ima, na sta da obratim paznju. Mozda je kraden, kako da proverim da li je legalan. Hvala unapred.

Dobijas telefon sa garancijom od coveka koji ti cini i postavljas ovakvo pitanje?!...realno prvih 5 minuta sam mislio da se hvalis, bez ljutnje!

Kinezi sve kopiraju, ako se iole razumes u telefone skontas da je kopija...u suprotnom povedi nekog sa sobom! Ako je kraden, sta te briga, znas coveka itd

Ma da se razumemo hvalicu se kada ga dobijem i vidim da je sve ok. Medjutim danas sam u rukama drzao S4 kopiju, za neverovati koliko je dobro odradjena. Srecom imam prijatelja u servisu mobilnih telefona pa ce ici na detaljan pregled.
Sto se tice poznanika, znamo se, ali nismo na prst u ljubu :)

Ubija me 3g kada je ceo dan uključen. Izvučem ja oko 7-8 sati SOT, ali moram da punim isto veče.
Đilke, imam pitanje za tebe: Audioout_3, šta to može biti, ubedljivo mi na prvom mestu u BBS kao partial wakelock?
Phone globals - jel to vezano za fast dormancy? Probao sam da ga Isključim, I još više ga pojačao. Sada sam ga uključio i ne pojavljuje sa u BBS.

Hvala unapred na brzom odgovoru.

Svaki moguci zvuk koji ti telefon proizvede je Audioout. Notifikacija, phone dial sound, otkljucavanje ekrana, vibracija (?!) znaci bukvalno sve sto se tice toga.

Phone globals sam ja video isto, samo se ne secam sta moze da bude, a gerrit mi ne pomaze nikako. Dok se ne zavede problem kod sven-a, zavezane su mi ruke, ali pre bih rekao da su to pozivi nego fast dormancy, mozda gresim...

Sta radis 7-8 sati na telefonu svaki dan? :d ili ti je komp na popravci? :)

Imam audioout_3 i audioout_2, ali 3ojka je ubedljivo prva.
Na takvom sam mestu da mu je telefon ubedljivo veza sa svetom, I baš vidim razliku koliko 3g jede bateriju.
Prošli put sam koristio 2g i wifi, jer mi istekao paket i izvlačio sam makar 24 sata. Sada punim 2 put dnevno.

Sa fast dormancy enabled nemam phone globals u BBS.

Pa koristi edge ako ti brzina nije važna. Znatno manje ce trositi u odnosu na 3g

Imam audioout_3 i audioout_2, ali 3ojka je ubedljivo prva.
Na takvom sam mestu da mu je telefon ubedljivo veza sa svetom, I baš vidim razliku koliko 3g jede bateriju.
Prošli put sam koristio 2g i wifi, jer mi istekao paket i izvlačio sam makar 24 sata. Sada punim 2 put dnevno.

Sa fast dormancy enabled nemam phone globals u BBS.

Audioout samo ime ti kaze :)

Phone globals... Hmmm... Svaki proizvodjac ima neke svojstvene wakelock-ove i svako ima nesto cudno svoje. Na ovo jos nisam naisao... Jel ti u alarms > phone preko 500-1000?

Aj igo na pp neka dobra duša, pls.

Mućos gracias!

Audioout samo ime ti kaze :)

Phone globals... Hmmm... Svaki proizvodjac ima neke svojstvene wakelock-ove i svako ima nesto cudno svoje. Na ovo jos nisam naisao... Jel ti u alarms > phone preko 500-1000?

***, nisam rootovao :(
Ranije nisam hteo, pa nisam stigao, pa sada čekam kitkat, a i nisam pri kompu.

@Uros nije problem, imam gde da punim, a i brzo ga napuni do 100%

Aj igo na pp neka dobra duša, pls.

Mućos gracias!

Google:
iGO Primo (Explay Infinity II) 9.6.7.318746 (Jul 31 2013)

Poslednja izmena:
Stigao :)

ydu3y5ym.jpg

koliko je beli lepsi od crnog.. koliko novaca ?

Aj neka te lepo služi!!!

Pitanje za ove ''stare korisnike'' :D
Bez veze sam skinuo par igara da vidim kako rade...i ono što sam primetio je neki čudan lag u kontrolama.Konkretno igre Angry birds GO i LineRunner prosto mora da se doosta drži press dugme za recimo skretanje ili skakanje kako bi odreagovao pokret u igri.

Ima li ko ovakvih stvari na svojim telefonima???

Nazad
Vrh Dno