Jao koliki su ti nav bar dugmići iznogude
A znao sam ja da udeblja fon taj spigen, zato sam i odustao.
Trenutno je ko od majke rodjen![]()
![]()
Ja sam ih umanjio i modovao![]()
![]()
Ja sam ih umanjio i modovao![]()
Samo da se pozdravim do daljnjeg, izdrzao sam od 25.12 do sinoc, ode G2.
Xperia Z rola za sada, ne znam do kada :d
Ja ove tvoje ne bi pogodio ni pod lupom ;-). Držim ih na 39x39
Oce to kad se zabrojis :d
Jel' baterija prazna skoro ili baguje ikonica![]()
Flatastico
Ocigledno je na punjacu
djordjesl
polomljena zabica na back coveru ili na fonu nesto sto drzi back cover... ¿
... kako da namestim soft key buttons da budu u pola dimenzije, probao sam sa xposed G2 ali on mi ne daje mogucnost dok ne platim... samo mi daje mogucnost za neke gluposti, a GMD ih sakrije skroz.... mrzi me da stavim stockMod
djordjesl
polomljena zabica na back coveru ili na fonu nesto sto drzi back cover... ¿
... kako da namestim soft key buttons da budu u pola dimenzije, probao sam sa xposed G2 ali on mi ne daje mogucnost dok ne platim... samo mi daje mogucnost za neke gluposti, a GMD ih sakrije skroz.... mrzi me da stavim stockMod
Ja danas preuzeo u mobisu telefon. Posto sam zurio uzeh telefon i u busu pogledam vidim nije dobro uklopljeno tj nije spojen jedan deo sa lajsnom. Zagledam malo bolje kad oni kad su otvarali polomili zabicu. Eto toliko o servisu ...
ček..da li si dao 30k ili ne???
djordjesl,
ja cu da porcuiti za sebe back cover , ovaj mi nesko skripucka a i nache da imam , onda ne moram da nosim silikonsku masku nego samo posle god. dana stavim ovo i super....
ovo je najjeftiniji koji sam nasao http://www.thephoneshop.es/FichaArt...imus-G2-D802-ACQ86750901~IDArticulo~7497.html
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari