Šta je novo?

LG G2

Samo da se pozdravim do daljnjeg, izdrzao sam od 25.12 do sinoc, ode G2.

Xperia Z rola za sada, ne znam do kada :d

u7u5adun.jpg

Ja sam ih umanjio i modovao :)

Ja danas preuzeo u mobisu telefon. Posto sam zurio uzeh telefon i u busu pogledam vidim nije dobro uklopljeno tj nije spojen jedan deo sa lajsnom. Zagledam malo bolje kad oni kad su otvarali polomili zabicu. Eto toliko o servisu ...

djordjesl
polomljena zabica na back coveru ili na fonu nesto sto drzi back cover... ¿

... kako da namestim soft key buttons da budu u pola dimenzije, probao sam sa xposed G2 ali on mi ne daje mogucnost dok ne platim... samo mi daje mogucnost za neke gluposti, a GMD ih sakrije skroz.... mrzi me da stavim stockMod

djordjesl
polomljena zabica na back coveru ili na fonu nesto sto drzi back cover... ¿

... kako da namestim soft key buttons da budu u pola dimenzije, probao sam sa xposed G2 ali on mi ne daje mogucnost dok ne platim... samo mi daje mogucnost za neke gluposti, a GMD ih sakrije skroz.... mrzi me da stavim stockMod

Zabica na back coveru

Ja danas preuzeo u mobisu telefon. Posto sam zurio uzeh telefon i u busu pogledam vidim nije dobro uklopljeno tj nije spojen jedan deo sa lajsnom. Zagledam malo bolje kad oni kad su otvarali polomili zabicu. Eto toliko o servisu ...

ček..da li si dao 30k ili ne???

nije dao,napisao covek da mu ne pada na pamet da da toliku lovu

Cuj slomili zabicu!? Pa to iritira vise nego bilo sta drugo.

Ma mene i ne iritira, pozdravio sam se sa fonom tako da mi isti djavo :D

DORIMANX IS IN THA HOUSEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!

Google je čudo, svašta saznaš.
Znači, custom kernel u najavi.

Ko je malo duže na xda, zna za njega :)

Lik je jedan od najboljih kernel majstora na xda, ako ne i medju top 3.

Ako je on došao u G2 sekciju, očekujem još par kvalitetnih likova da ga isprate. Verovatno će se i to desiti u dogledno vreme.

djordjesl,
ja cu da porcuiti za sebe back cover , ovaj mi nesko skripucka a i nache da imam , onda ne moram da nosim silikonsku masku nego samo posle god. dana stavim ovo i super....
ovo je najjeftiniji koji sam nasao http://www.thephoneshop.es/FichaArt...imus-G2-D802-ACQ86750901~IDArticulo~7497.html

Gledao sam, ja cu poruciti ukoliko mi poprave tj srede boot na telefonu da ne moram menjati plocu. Sta mislis da stavis nesto ispod, komad papira ili da na cover nalepis izolir traku, jedan, dva sloja?

DaVH94i.jpg

vidis kako je kod mene, meni je "izdignuta" i kad pritisnem prstom taman se spusti pola milimetra dole i onda samim tim manje shkripi..... ne znam zasto je ispupcena , bojim se da se nije nadula baterija.... mada ne verujem! odlicno trajanje ima.... 6-7sati na 70-80% osvetljenja....

pa to je ono sto su ljudi pisali da je mana telefona.. skripanje kada se stisne zadnji deo,mada su svi vlasnici ovde na benchu rekli da kod njih to ne postoji. pisalo je to u nekom clanku na phoneareni.
ne znam da li mislis na ovo ?

As I wrap today's entry up, a rather important note follows. We have previously reported on the shortcomings of the G2 in terms of its build, but I feel like this requires a special mention, because it certainly could be a deal-breaker for some. The LG G2 is, hands down, the most critically creaky device I've ever tested, and this includes a number of the oft-belittled Chinese offerings. Even minimal pressure on the sides (top/bottom) of the device produces some seriously cringe-worthy sounds that definitely speak of the sacrifices that were made to achieve such slim bezels.

edit: bunite se za lose slike a ne skidate zastitnu nalepnicu sa kamere :D

Poslednja izmena:
Sad proveravao nemam to skripanje,telefon napravljen 5 novembra,mozda ima veze sa serijama

Nemojte stedeti na zastitnim kucistima, ortaku ispao fon sa oko pola metra na plocice i ekran je otisao u 'rac (telefon bio u onom lg coveru koji se otvorio). Dovidjenja 200e i pola kila zivaca.

Vrh Dno