Martin Mystere
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.02.2007
- Poena
- 935
Jeste li svi dobili punjač namenjen za zapadno tržište sa onim adapterom ili ste bi dobili normalni punjač?
Jeste li svi dobili punjač namenjen za zapadno tržište sa onim adapterom ili ste bi dobili normalni punjač?
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?309523-LG-G2&p=3483022&viewfull=1#post3483022Ne radi za navbar,probao juce.A to mi najvise smeta,ruzan je crni navbar.
Znam da se vec pisalo o tome, ali ajde da jos jednom pitam: u potrazi sam za ovim telefonom i naisao sam vrlo povoljnu ponudu, medjutim telefon je kupljen u BHTelekomu, dakle zakljucan, covjek tvrdi da je fabricki otkljucan i da ima garanciju 2 god. Pretpostavljam (provjericu) da ga je on naknadno otkljucao i koliko znam u tom slucaju se gubi garancija. Posto sam vec dugo iOS korisnik, slabo sam upucen u otkljucavanje android uredjaja, postoji li jos neki nacin da se otkljuca osim tog "fabrickog" posto sam jos negdje cuo od nekoga da se u slucaju tog "fabrickog" otkljucavanja ne gubi garancija? :trust:
dobio sam za englesko trziste, bez adaptera. adapter ti je 200rsd u prodavnicama. kvalitet adaptera upitan
Ako si procitao changelog video bi da kamera nije dirana. Samo cloud i wifi storage cini mi se i jos nesto neka sitnica.
da,da video sam danas unutra je guma tj. silikon a spolja je plastika.
Videću da li da naručim...pošto sam danas slučajno uzeo za 400 kinti neku teracell koja mu je za neverovati tako dobro legla da ja ne verujem.Skoro da se ni ne primećuje kad je na telefonu...
ako je otkljucan kodom ne gubi se ,sad preko roota pojma nemam kako ide sa ovim telefonom ,imam ga tek 1h i ima da se otelim dok procitam ovoliko stranaTo mi je jasno, znam da se prilicno jeftino i brzo moze otkljucati. Je li to jedini nacin da se otkljuca i da li se time gubi garancija kod operatera?
Imao sam ja ovakav na S4. Kvalitet nula a i mnogo udeblja telefon.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari