Šta je novo?

LG G2

Jeste li svi dobili punjač namenjen za zapadno tržište sa onim adapterom ili ste bi dobili normalni punjač?

Ja sam cuo da je vezano za launcher,pa nisam hteo da stavljam novu,a i ne radi transparency bez lg launchera.
Probao sam xposed malocas,nerviraju me sitni glitchevi kad cackam transparency.

Od kad je taj info da ne radi transparency? Pošto su ubacili to u poslednju verziju, stavljao sam pre neki dan na s3 sa 4.3 i providan je status bar kao na Stocku, jedino ne znam kako bi kod tebe bilo sa navbarom...

Ne radi za navbar,probao juce.A to mi najvise smeta,ruzan je crni navbar.

Da,ali si koristio g2 xposed za transparency,a u free verziji ta opcija ne radi.
A nova beta,ne dozvoljava transparency za navbar.

Premium verzija je 0,99$ sto i nije neka para, i sa njom dobijas svasta :) tako da moze da se namesti sve, nije bas tacno reci "ne radi"

Ne mogu da kupim premium,kad kliknem na purchase,nista se ne desava.A i nemam zelju da budzim ovako dobar telefon:)

Ponudio mi je sinoc novi update kada sam prikacio telefon na Lg PC Suite (telefon uzet preko Vip-a)

U komentarima za ovu verziju kazu da su ispravljeni bagovi oko kamere,kao i ostale zackoljice

Takodje kazu da se ovim update-om gubi root,pa mora opet da se odradi

Evo i SS

Poslednja izmena:
Nije ispravljena kamera. Tek u 4.4 kako su rekli jishnu i xdabbeb i starfighter.

Znam da se vec pisalo o tome, ali ajde da jos jednom pitam: u potrazi sam za ovim telefonom i naisao sam vrlo povoljnu ponudu, medjutim telefon je kupljen u BHTelekomu, dakle zakljucan, covjek tvrdi da je fabricki otkljucan i da ima garanciju 2 god. Pretpostavljam (provjericu) da ga je on naknadno otkljucao i koliko znam u tom slucaju se gubi garancija. Posto sam vec dugo iOS korisnik, slabo sam upucen u otkljucavanje android uredjaja, postoji li jos neki nacin da se otkljuca osim tog "fabrickog" posto sam jos negdje cuo od nekoga da se u slucaju tog "fabrickog" otkljucavanja ne gubi garancija? :trust:

Znam da se vec pisalo o tome, ali ajde da jos jednom pitam: u potrazi sam za ovim telefonom i naisao sam vrlo povoljnu ponudu, medjutim telefon je kupljen u BHTelekomu, dakle zakljucan, covjek tvrdi da je fabricki otkljucan i da ima garanciju 2 god. Pretpostavljam (provjericu) da ga je on naknadno otkljucao i koliko znam u tom slucaju se gubi garancija. Posto sam vec dugo iOS korisnik, slabo sam upucen u otkljucavanje android uredjaja, postoji li jos neki nacin da se otkljuca osim tog "fabrickog" posto sam jos negdje cuo od nekoga da se u slucaju tog "fabrickog" otkljucavanja ne gubi garancija? :trust:

Postoji nacin da kupis vrlo jeftin kod za odkljucavanje, uneses u fon preko nekog "skrivenog" meni-a i to je to. :D

To mi je jasno, znam da se prilicno jeftino i brzo moze otkljucati. Je li to jedini nacin da se otkljuca i da li se time gubi garancija kod operatera?

Jedan clan sa drugog foruma,izneo je svoje misljenje oko ovog novog update-a,i kaze da kamera ima znatno brzi fokus

Cekamo vece,pa da vidimo i za low light uslove

Ne treba ti vece, zamraci sobu malo i to je dovoljno.

Jedan clan? :)

A ovi sto malo vise znaju, izgleda nemaju pojma, a i ima tema gde su kacene slike. Gotovo nema razlike.

Ako si procitao changelog video bi da kamera nije dirana. Samo cloud i wifi storage cini mi se i jos nesto neka sitnica.

dobio sam za englesko trziste, bez adaptera. adapter ti je 200rsd u prodavnicama. kvalitet adaptera upitan

Ma ja sam dobio adapter uz telefon, nije to problem, samo pitam da li je to praksa ili izuzetak...

Inace, ima li neki launcher da radi double knock ili to radi samo sa stock launcherom? Ja htedoh da stavim Apex koji mi je svuda ali ova opcija ne radi ili ja "numem" da je namestim na Apexu...

Stavis na apexu (ako moze, na novi sigurno znam da moze) skines screen off lock aplikaciju i odes u settings (apex) gestures > double tap > nadjes screen off

To je to :)

A screen on koji je mnogo vazniji ne moze?:)

Pa ne zavisi knock on od launchera :)

Dobih i ja update,jel ima nekih bitnijih promena ili je samo neka sminka?

da,da video sam danas unutra je guma tj. silikon a spolja je plastika.
Videću da li da naručim...pošto sam danas slučajno uzeo za 400 kinti neku teracell koja mu je za neverovati tako dobro legla da ja ne verujem.Skoro da se ni ne primećuje kad je na telefonu...

Mozes li da je slikas i gde si je kupio?

To mi je jasno, znam da se prilicno jeftino i brzo moze otkljucati. Je li to jedini nacin da se otkljuca i da li se time gubi garancija kod operatera?
ako je otkljucan kodom ne gubi se ,sad preko roota pojma nemam kako ide sa ovim telefonom ,imam ga tek 1h i ima da se otelim dok procitam ovoliko strana:)

@kiza evo par slika,nisu neke pošto su sa tabletom rađene ali mislim da se vidi...

Prilozi

• image.jpg
    image.jpg
    960.9 KB · Pregleda: 287
  • image.jpg
    image.jpg
    994.5 KB · Pregleda: 277
  • image.jpg
    image.jpg
    955.2 KB · Pregleda: 267
Imao sam ja ovakav na S4. Kvalitet nula a i mnogo udeblja telefon.

grešiš...ne udebljava u opšte.Zato sam se i iznenadio,imao sam sličnu koja je bila kao tenk,ali ova je bez pogovora najtanja koju sam imao do sad.

Vrh Dno