Šta je novo?

LG G2

Moto G ima kitkat

Pa? Šta onda?

Ali nije nexus :-D

Bilo bi korektno da 4.4 izbace u januaru,sve posle toga je klasicna eldzijevska "podrska" :)

moj telefon je iz telenora i jos uvek sam na verziji 210b, a vidim da je ovde neko napisao da je telefon iz vipa i da je dobio update na v210e, da li to znaci i da ce kit kat kasniti za telenor verziju?

Čini mi se da je imao note 2.

I kakvi su utisci kada pređeš sa note-a na telefon sa manjim ekranom? :)

Meni su fenomenalni, nije ekran toliko manji, elegantniji je ceo fon i konacno mogu sve jednom rukom da odradim... Ne nedostaje mi bas bas nista, a i sa flesovanjem da se iskuliram malo :)

da,da video sam danas unutra je guma tj. silikon a spolja je plastika.
Videću da li da naručim...pošto sam danas slučajno uzeo za 400 kinti neku teracell koja mu je za neverovati tako dobro legla da ja ne verujem.Skoro da se ni ne primećuje kad je na telefonu...

i ja sam koristio teracell silikon dok mi nije stigao ovaj case, takodje sam bio veoma zadovoljan, odlicno lezi telefonu i ne povecava gabarite, ali mi ne uliva neko poverenje u slucaju pada...

Uzeo i ja 32GB crni. Jedva ga nadjoh. Beli nije dolazio u obzir zbog onih crnih traka oko displeja, a 16 gb je ipak pre malo za ovakav fon

Zaboravih... Jel probao neko G Flex ROM i split screen? Vidim da ima neke bagove, al izgleda perverzno do bola

http://www.youtube.com/watch?v=8M6qO-yyA74 hmm . tek sada i ja videh.. kako to da ta crta nema na crnom modelu..(cini mi se da i on ima to ali se ne vidi zbog crnog rama okolo) ? zanimljivo

p.s. sme da se zna koliko si platio mob i gde si ga uzeo ?

Poslednja izmena:
Zaboravih... Jel probao neko G Flex ROM i split screen? Vidim da ima neke bagove, al izgleda perverzno do bola

Ja nisam probao, ali verujem da radi. Bigfau je dobar dev, tako da... Gde si video G flex rom? Posto znam da je bio jedan, kasnije je tema izbrisana...

Sa kojeg telefona si dosao?

Aha... Vidi stvarno. Vraceno je. Ovo dodje kao tema na klasican G2 ROM, tako da mi i nije nesto. Cisto sumnjam da je nesto bolje... Po prvi put u zivotu me mrzi da flesujem ROM-ove i bas gledam na xda, nisam jedini. Mnogo njih koristi stock ROM, jer radi kako Bog zapoveda :)

Vrh Dno