Šta je novo?

LG G2

Sto se tice krcenja vidi da li ti nije ukljuceno audiozoom dok gledas i dok snimas video, a sa xda se flashuje zip samo, dakle treba ti root

A i pise tamo u prvom postu sve sta treba da se uradi. E sad ako ne razume engleski neko, ***, nauci. Postoji i Google translate.

Narucio koznu pouch futrolu sa kp-a i stigla je jutros. Mogu vam reci da sam za 900 kinti i vise nego prezadovoljan. Kvalitetan materijal, ima cvrstinu i formu, jos mozete custom birati boju konca i boju futrole posto je rucni rad. Sve u svemu nasao sam resenje na duze vreme ili makar dok se ne pojavi kod nas veci izbor hard case-va.

2013-12-23 12.20.00.jpg

A i pise tamo u prvom postu sve sta treba da se uradi. E sad ako ne razume engleski neko, ***, nauci. Postoji i Google translate.

Auuu djiki al si ....kan,pa ako nećeš da pomogneš ne oglašavaj se.Stalno nekog potkačiš kad uputi pitanje koje je banalnije,ljudi ovde traže savet i rešenja a daju i dragocene informacije....čemu služi forum???
Ako nećeš ti da pomogneš pusti druge i ne zamaraj nas pametovanjem...ako se ne tiče telefona naravno :D

P.S. post je inače dobronameran...da se ne osetiš uvređenim,pozz

Pa čekaj jel nije dovoljno što se da link? Šta sad treba da dodjem do tebe kući i da ti flesujem? Ne znam sta ti nije jasno. Ako ono tamo što je napisano nije jasno onda ne znam.

Ne znam samo što si se ti osetio prozvanim. Al' dobro navikao sam da nikome ne možeš udovoljiti tako da je normalan ovaj tvoj komentar.

Naravno ništa lično ;)

Nisam prozvan,već previše ljudi na forumu daje sebi za pravo da izigrava nekog baju i gazdu.Ako smo jednaki onda se ponašaj u skladu sa tim...postoji moderator koji treba da skrene pažnju na određeni post.
Slažem se da ima i buzdovana koje mrzi da traže pa žele na gotovo.Ali opet nisi ti taj koji treba da ga opomene zar ne?
Ovako započinješ polemiku koja nema veze sa temom...i naravno trolujemo.

Ako ti smeta nečije pitanje ignoriši ga...nema potrebe za lekcijama...

Ako tebi smeta šta sam ja napisao ignoriši, nema potrebe za advokatisanjem.

hehehe sad vidim zašto imaš 10k postova više od mene a mlađi si član!!! :D
Ajd uživaj...

Mislim da nema niceg loseg u tome da se upustvo na srpskom napravi,kako bi svako sa tim problemom uspeo i da resi (a to je snimanje u low light uslovima)

Djilkosh_Ns,zasto bi onda sluzio ovaj forum,ako svakog upucujes na xda?

Ako na tom sajtu postoji upustvo,ne vidim razlog zasto nebi i ovde bilo? Napravi se tutorial i metne se na prvu stranu,i vise nema polemike oko toga

Poslednja izmena:
Forum sluzi da se pomogne, jel tako? Pitas kako, ja ti kazem, odes na ovu stranicu, procitas prvi post i uradis tako kako je napisano. Ne znam u cemu je problem.

Evo tutorial ako neko ne zna gde se nalazi tamo u temi:

How to Install:
Peform a full nandroid backup.
If you're more adventurous, I have provided flashable zips below that will only backup and restore the files that this mod touches.
These two flashable zips don't contain the mod or any files. They are just scripts to automate the process.
The "backup files" zip copies all the files that this mod replaces to /sdcard/xdabbeb_camera_backup/.
The "restore files" zip moves those files back into place.
The install process would be: 1) Flash "backup files" 2) Flash mod 3) If you want to revert to where you were before the mod, flash "restore files"
If you want to update your backup before each mod, you will need to restore, then backup, and then install the new mod.
It isn't feasible to create restore to stock zips for every possible ROM/variant out there. There are too many.
This method backs up what you already had in place and is the best solution I could think of.
Again...a nandroid is your best bet.
If you haven't done step 1, you're on your own! Please don't post here asking what to do if something has gone wrong. If you have a backup, then you're safe.
Download the appropriate version below and flash via TWRP. I have not tested this on CWM.

Obicna verzija > http://d-h.st/ZH7
Silence verzija > http://d-h.st/iqS

Backup.zip > http://d-h.st/DR7
Restore.zip > http://d-h.st/f7y

Poslednja izmena:
Svaka čast...ovo je post vredan poštovanja.Respect!

Ne znam jesi li video da je ta tema zatvorena jos od 30-og novembra? Ja bih se upitao zasto? http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=47991273&postcount=1049

Xdabbeb je jedini koji je bas radio na modovanju kamere. Ovaj nista, samo uzeo otvorio xml i povecao quality i kao vau mada faka mod dza bu. Slike gotovo identicne. Inace da bi napravio kako treba nije fazon samo u xml da se promeni, nego mora da se odradi detaljno od "biblioteka", pa preko aplikacije i na kraju da se sve to ukomponuje. Naravno to ce moci samo LG.

Zanimljivo je da kod Amerikanaca sve radi, dok kod EU modela ne radi. Naravno opet EU modeli nemaju touchscreen probleme, ali imaju kameru, a Ameri obrnuto, nemaju problem sa kamerom, dok imaju problem sa touchscreen-om.

Podelili dva najveća bug-a na ravne časti!! :d
Mada nije ni ovako toliko loša kamera...samo se nadam da neće biti lošija sa sledećim update-om,kao što je to bio slučaj sa GB-ICS

Nebi ja jos cackao oko toga nista,vidim da treba i TWRP.

Nije mi tesko da sacekam za update,ako to ne isprave,istog casa odlazi na oglase

Toliko bio zainteresovan za mod, da tako brzo odustane... :)

Jednom sam se isto tako zezao sa alkicom,pa sam je brikovo :)

***,platicu,pa ce neko da mi odradi to,ne zelim da ga opet brikujem.

Djilke da sam iz Novog sada,platio bi tebi da ga flesnes :)

Pazi nema greške sve je lako. Da ga brikujes treba da budeš baš noob, pa da ne vidiš šta flesujes. A i da brikujes postoji flashtool tako da možeš da ga vratiš u prvobitno stanje.

Sećam se kada sam prvi put flesovao i meni je bila frka. Posle toga više ništa, sve je normalno, mogu zatvorenih očiju da flesujem, čak sam par puta u busu i u gradu flesovao, jer sam bio na nekim eksperimentalnim romovima :)

Ne znam jesi li video da je ta tema zatvorena jos od 30-og novembra? Ja bih se upitao zasto? http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=47991273&postcount=1049

Xdabbeb je jedini koji je bas radio na modovanju kamere. Ovaj nista, samo uzeo otvorio xml i povecao quality i kao vau mada faka mod dza bu. Slike gotovo identicne. Inace da bi napravio kako treba nije fazon samo u xml da se promeni, nego mora da se odradi detaljno od "biblioteka", pa preko aplikacije i na kraju da se sve to ukomponuje. Naravno to ce moci samo LG.

Zanimljivo je da kod Amerikanaca sve radi, dok kod EU modela ne radi. Naravno opet EU modeli nemaju touchscreen probleme, ali imaju kameru, a Ameri obrnuto, nemaju problem sa kamerom, dok imaju problem sa touchscreen-om.

Pa dobro bre Djilkose, kako to moze samo LG?

u ala je danas drasticno ovaj mob pojeftinio kod NS dilera.. pade na 370e :D 2,3 nedelje posle nove godine ocekujem da 32 gb padne na toliko :D

Pa pazi njima može da pada cena jer nema garanciju. Tj ima 6 meseci kao neku. Ja realno ne bi ga prodao ispod 380, jer imam i fiskalni I garanciju i sve.

u ala je danas drasticno ovaj mob pojeftinio kod NS dilera.. pade na 370e :D 2,3 nedelje posle nove godine ocekujem da 32 gb padne na toliko :D

LG telefonima uvek cena brzo pada kod nas, na žalost. Mala tražnja i onda cena ide dole.

Pa ne padaju zvanične cene u legalnim prodavnicama i kod operatera, već cene kod prodavaca na crno. :)

ma..jedva cekam lg g3 :D samo da ne bude od aluminijuma... a ako bude onda ima da drzi cenu bolesno,pogotovu u srbiji :)

Poslednja izmena:
Jedan mali off topic, sada na G2, pre toga na Sensationu, nešto me nervira, ali nisam se interesovao do sada. Biranje kontakta preko dial-era, kontakti su mi u google-u, uglavnom sa kvačicama, a ovaj dial je uvek isti bez obzira na jezik telefona, nema kvačica za naša slova. Da li je jedino rešenje skidanje svih kvačica u kontaktima, pošto ne vidim drugo rešenje, a ne želim instalirati neki drugi dajler.

Vrh Dno