Šta je novo?

LG G2

Ne.

^ pa moze G2 da snima 4k samo sto LG to jos nece da ''dozvoli'' kao i svi ostali sa S800.. Cekaju 2014, mozda cak i kraj te godine.

Da, jer nema poente da gledas 4K na 1080p i manje.

Nista, ti onda snimaj vga i 720p video i fotografije do 1,76mpix, cisto da ne trosis prostor kad nema poente za gledanje na 1680x1050 monitoru koji imas :) :d

Nista, ti onda snimaj vga i 720p video i fotografije do 1,76mpix, cisto da ne trosis prostor kad nema poente za gledanje na 1680x1050 monitoru koji imas :) :d

Da ti objasnim, posto ocigledno ne razumes. Taj 4K video izgleda bolje zbog veceg bit-rate, ti na monitoru i dalje vidis isti broj piksela (i zar nije i tvoj te rezolucije, kao i moj?).
S toga sam 4K, kao 3840x2160 ti ne znaci skoro apsolutno nista na 1680x1050 i 1920x1080 itd.

Slike su druga prica u odnosu na video, i tvoj primer 720p, to je manje od rezolucije mog ekrana, tako da to nije merodavno.

Nemoj molim te da mi objasnjavas.. znanje siri kao i do sada u komentarima na bench sajtu :)

Da ti objasnim, posto ocigledno ne razumes. Taj 4K video izgleda bolje zbog veceg bit-rate, ti na monitoru i dalje vidis isti broj piksela (i zar nije i tvoj te rezolucije, kao i moj?).
S toga sam 4K, kao 3840x2160 ti ne znaci skoro apsolutno nista na 1680x1050 i 1920x1080 itd.

Slike su druga prica u odnosu na video, i tvoj primer 720p, to je manje od rezolucije mog ekrana, tako da to nije merodavno.

Nema veze sto nema toliko pixela na monitoru ili tv-u... Razlika je ipak visee nego primetna.

Ljudi, tema je G2, sto spamujete o 4k? Nadjite drugu temu za to

Pa samo Note 3 snima 4k, svi ostali sa S800 nemaju tu mogucnost samo zato sto proizvodjaci nece da omoguce to. To im je jedan od ''aduta'' za neke nove modele.

HW je podržan 4K na s800, ali LG ne pušta SW. Simple as that.

Mada biće i to samo neko sa malo više znanja na xda da odradi.

Radi se i na 120fps u 720p.

Acer je poceo da se prodaje pre nedelju-dve i to je prakticno model za 2014 a prvi S800 telefoni su se pojavili jos letos i jedino je N3 imao 4k kamkorder. Sad ce ih biti sve vise sa 4k kamkorderom i mislim da ce proizvodjaci ''iskulirati'' ove aktuelne sto se toga tice, da bi bolje isla prodaja nekog Z2, G3 i slicnih.

Planiram da ga uzmem .... Ali se spremam za ozbiljno pojacanje paketa u Telenoru...
Da se razumemo nisu male pare u pitanju:d
Al' staces kad volem :D

nije, a nisam stigao ni da se zanimam time. radi mi tabletu od 10", pa mi nije prioritet.

Samo da se javim da mi je stigao case, u pitanju je spigen slim armor, metal slate. Zaista se vidi da je kvalitetan i odlicno lezi na telefonu, jedino sto malo povecava velicinu telefona, nije bas kao silikonska koju sam do sada nosio. Sve u svemu zadovoljan sam kupovinom.

Poslednja izmena:
Okaci koju sliku da vidimo kako izgleda na telefonu.
Ja trazim nesto da sto manje povecava dimenzije telefona,mada kad bi spigen izbacio bounce za g2 momentalno bih ga pazario.

Ljudi pomagajte

Do sada nisam snimao video zapis neki,i sada kada sam uzeo malo da isprobam neki,desava se sok

Prilikom reprodukcije zvuka,dolazi do krcenja,totalno se nista ne moze lepo razumeti. Kada pustim neki spot,sve je normalno,a sada vidim i da na you tube ima tako nekih cudnih zvukova na video zapis

Lepo izgleda beli,al posto vec imam jedan beli telefon vise mi legao crni G2.

Kome nije tesko,neka napise kompletno upustvo za ubacivanje camera.apk sa xda...

Vidim da su stavili za low light uslove i za 60fps

Svima bi to upustvo znacilo,za nas 'laike' koji zele da srede taj problem

Vrh Dno