Pittsburgh
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.07.2010
- Poena
- 350
Huh,ok, hajde da skratim onda post... Elem izmedju nekoliko izbor za sledeci telefon svelo se na G2 pa me interesuju iskustva korisnika koji ovaj model koriste vec neki duzi period:
1) Ekran i konstrukcija- da li se posle nekog vremena pojavilo krckanje kucista i da li je,uzevsi u obzir velicinu ekrana, skloniji pucanju kao sto je slucaj kod S4 i Z1 (da li je ekran podlozan onim naprsnucima u dzepu ili malo jacem pritisku, s obzirom da je malo "deblji i stabilniji od S4 recimo)? Planiram inace da koristim foliju na ekranu i spigen slim armor za doticni...
2) LG UI- da li se posle nekog vremena pojavljuju stucanja i usporavanja kao sto je kod slucaj kod Touchwiza (znam da je Optimus UI bloatowan ali mi deluje optimizovaniji i uz podesavanja moci cu da ga "svarim" na duze staze)? Ne planiram da mu ubacujem custom rom-ove,barem ne u periodu garancije
3) Memorija - da li ce 16gb (~10.8gb) biti dovoljno za neko skljocanje slika i video zapis ili je 32gb vec sada "nuzno zlo"? Koristim oko 1-1,5gb aplikacija, igre i ne igram (osim nekih manjih da ubijem vreme ponekad), multimediju (muziku,filmove) trpam u tablet kada sam na putu...
4) Kamera - znam da je bilo polemike oko fokusa i fps-a... Da li je za ocekivati da ce se to resiti sl. apdejtom, koliko u stvari predstavlja problem, da li je nesto zbog cega bi trebalo preskociti ovaj fon ukoliko planiram da ga koristim naredne 2-3 godine?
Generalno ukoliko kod fona postoji jos koja zamerka bio bih zahvalan da naglasite... Kao sto rekoh planiram ga koristiti naredne 2-3 godine, ne planiram da ubacujem romove, koja bi bila alternativa ovom telefonu u tom cenovnom rangu oko 400-450e?
Hvala unapred!![]()
Alternativa ti je Note 3. Malo bolji od G2,zbig olovke i sd card. Inace G2 je odlican telefon. Nemam nijednu zamerku u radu za sad