Šta je novo?

LG G2

Nasi operateri nude modele od 16GB(steta).Info za buduce kupce.Na pitanje,da li gubim garanciju ako otkljucam telefon,od svih operatera sam dobio pismeni odgovor da u tom slucaju garancija NE VAZI!

zanimljivo.. da li je to generalno pravilo ili.. ?

Meni svi serviseri rekli koji tako daju oglase,da otkljucavanjem kodom,garancija vazi,sad ne znam,mozda oni to sigurno kazu da bi uzeli kintu

Poucen nekim losim iskustvima gde su kupci obmanuti a nemaju dokaza da to i dokazu ne verujem vise nikom na rec.Trazio sam napismeno i svi su mi odgovorili indeticno.Isti odgovor sam dobio i usmeno u poslovnici.Nema nista od dve godine garancije.Cude me serviseri koji ga otkljucaju i prodaju sa dve godine garancije od operatera.To je prevara (nije moguce da oni ne znaju da otkljucan uredjaj nema garanciju).

Sve to jeste, ali je 32gb dosta skuplja. Da kazem kad si vec zapeo za to.

Znaš kako se kaže "ti bi da se kresnes, a da ti ne udje".

Znači i 32 i da bude po mogućstvu jedno 310 eura. Izvini što je skup. Koliko je koštao tvoj One 32 giga? A?

Za godinu i dve, koliko cenite da ce G2 da vredi na oglasima?

Za dve godine od 150 do 180e.

Za godinu dana 270/280.

Poucen nekim losim iskustvima gde su kupci obmanuti a nemaju dokaza da to i dokazu ne verujem vise nikom na rec.Trazio sam napismeno i svi su mi odgovorili indeticno.Isti odgovor sam dobio i usmeno u poslovnici.Nema nista od dve godine garancije.Cude me serviseri koji ga otkljucaju i prodaju sa dve godine garancije od operatera.To je prevara (nije moguce da oni ne znaju da otkljucan uredjaj nema garanciju).

Ma znaju oni to,nego samo da od naroda uzmu kintu

Konkretno za ovaj model,kada se ubaci kartica druge mreze,telefon pri paljenju ne trazi odma kod,vec kada se ocita sistem,prikazuje da nema mreze. Kod se tek kuca pri nekom kodu za lg,pa kroz neki meni

Pitanje moje,ne daj boze,ako maticna ode,da li mogu u servisu da znaju da li je telefon otkljucan ili ne? Kapiram da ne moze,jer kada se stavi nova maticna,IMEI se novi dobija?

Da li postoji jos neki kvar,koji se ne moze u kucnoj radinosti resiti sem da to nije hardver? Kapiram da u takvom situacijama tamo u servisu odma rese problem (tipa zvucnik,maticna,usb port),da li bi im padalo na pamet da ubace karticu drugog operatera,i proveravaju?

Poslednja izmena:
ajd ovako da ukratko oko otkljucavanja i root-a i sl. i garancije odgovorim
ako vec dodjete u situaciju da telefon mora u servis zbog necega - to znaci da ste u debelim govnima ...crkla ploca...touch...display itd
za touch i display cisto sumnjam da ce prihvatiti garanciju neko...za plocu vrlo lako moguce da ce je pokvasiti i reci da ste krivi ima vlage itd. (posto do sad nisam cuo da ima fabrickih gresaka da crkavaju sami pa da uvaze to...kao sto je sa S3 bilo slucajeva)....
a za sve ovo gore vazi jedna stvar a to je da bas nisam siguran da ce tako pokvaren telefon serviser proveravati da li je otkljucan ili nije...zabole ga patka za to bas...njegov posao je da ponisti garanciju kako god je to moguce ili da opravi ako vec nije nesto strasno...
i naravno budite pametni pa odnesite telefon u servis ili kod operatera i kazite mu : e ja sam moj telefon otkljucao jel to nije problem, al sad nesto ne radi... dajte malo upalite mozak na tren

ja imam telenorov G2 odma iz radnje sam ga otkljucao da stavim svoju mts karticu..telefon radi super ja sam zadovoljan za sada (iako mrzim android ali sta cu)
ps nikog nisam imao nameru da isprozivam ovim postom samo sam malo iznerviran kad vidim brdo istih pitanja stalno..

citah ranije da su neki ljudi imali problem sa signalom.. pa reko da priupitam da li su uzeli mobilni od provajdera ili ovako na divljaka.. blizu sam g2 ali me taj problem odbija :)

Ovi na MTS-u su prijavljivali to, ja na VIP-u nemam problem. Pisano je ovde ima bar dve strane o tome. Pročitaj.

citao sam ali nisam izvukao zakljucak.. problem imaju ljudi koji su kupili telefon preko telenora/vipa otkljucali ga kodom i koriste mts ili ga kupili u nekoj radnji divlje pa koriste mts ? to me zanima :D koliko sam pratio oni nisu napisali kako su i odakle nabavili mob. posto mogu za 380e da ga nabavim telenor a na divlje oko 400e od 32 gb.. pa se lomim ovih dana

Eto ti loznice odgovor. Sad kupuj i gotovo da ne smaras više o nexusu kako je bolje i procentima :D

Da neko ima problema vec bi se razvila prica oko tog uveliko :D

Uzimaj, lako ces uzeti nakon mesec dana Nexusa :d

Teško da će onda preći na Nexus. Mislim jedino ako hoće da puni tri puta na dan bateriju :D

I ja sumnjam da ce preci, ali sta znas, malo egzotike za promenu :D

ma uleteo mi neki kes iznenada pa gledam da ga se otarasim, da ga ne bi potrosio na neke gluposti.. da vi znate kako je ziveti skoro 2 meseca na nokiji 6233,eh..

Pa svejedno ti treba paket sa netom, a ako nekome već ističe ugovor i dobija mogućnost plaćanja na rate naravno da će uzeti tako.

meni je u tom slucaju logicnije uzeti u paketu tel za 1 dinar, pa ga prodati za~100 eur. kupis za kes lg za400eur i znaci on te kosta 300eur

A ako imaš veći paket, pa ti G2 izađe 200e kod operatera?
Možemo ovako do sutra, svako radi kako misli da mu je jednostavnije i isplativije ;)

da vi znate kako je ziveti skoro 2 meseca na nokiji 6233,eh..
Šta će tek biti kada budeš imao taptalk :d

@zunomiljan, ima logike uzeti za 1din, ima logije i kupiti ga za 200e, zavisi od paketa. Nekom izlazi isto i na paketu 400e ali hoće da bude siguran da kupuje potpuno nov fon sa garancijom ovlašćenog uvoznika i fiskalnim. Meni uvek više vredi takav telefon nego telefon sa kung fu karancijom ko bajagi radnje 6-12 meseci ili uopšte bez garancije.

Vrh Dno