to jeste..stavis jednu igru od 2gb i muziku od 3,4 gb i cao..skoro pa ni nemas vise prostora.. zlo. a telefon od 400e
Pa meni i jeste dosta, ti si do juče bio megaloman što se prostora tiče
Vidim ja da to polako postaje wp fazon, "a šta će ti više od 16gb, kome to treba uopšte?"![]()
Djilketu ce jednog dana biti:
Super je WP, kome se ne svidja ima Android i iOS.![]()
Naravno da bi bilo bolje da ima vise prostora,ali 90% telefona mi je do sad imalo 16gb i nisam imao problema pa tako smatram da ni ovde nece biti problem.
A na otg imam flesku od 32 gb pa mogu nasnimati filmova da se raspadnem od gledanja,dok mi na primer n4 nije imao tu opciju bez zesceg budzenja.
Imao S3 pre njega od 16gb, nisam pola napunio. Tako da je meni sasvim dovoljno 16gb. Drop box i da te bog vidi. Ili taj već box na kome se dobija 50gb posle regitracije preko telefona.
Za to ti treba pristup internetu, sto nije uvek izvodljivo ako ti treba nesto odmah.
Ima i Mega, od njih odmah dobijes 50GB, jedino nije jos potpuno doradjena aplikacija, trenutno sinhronizuje samo slike i video.
Pa kupi 32 i eto dobiješ to. Niko vas ne tera da uzimate 16 giga.
32gb je oko 400€ na oglasima.
Moj je beli 16GB![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari