Šta je novo?

LG G2

to jeste..stavis jednu igru od 2gb i muziku od 3,4 gb i cao..skoro pa ni nemas vise prostora.. zlo. a telefon od 400e

Da muzika je najveći problem, mada sa ustream može da se toleriše dokle god imaš pristup netu :)

Jel probao jos neko custom romove?kako po vama sljakaju?i koji je najbolji po vama?

to jeste..stavis jednu igru od 2gb i muziku od 3,4 gb i cao..skoro pa ni nemas vise prostora.. zlo. a telefon od 400e

Slusam mp3 a 4gb te muzike je previse i ne treba mi toliko.
Stavim stotinak pesama da mogu do posla da slusam.
Igre na telefonima ne igram,imam racunar za to.
Igram ponekad one male igrice od 30-40mb a za njih ima mesta svakako.
Kome treba terabajt prostora na mobilnom telefonu neka ovaj model zaobidje i ne trazi vise izgovore da ga ne kupi.
Idealan telefon ne postoji.

Ja isto imam oko 100-ak pesama koje slusam, ako ne onda imam FM radio koji slusam kad hocu nesto drugo. To je 1.2gb
Imam 3 igre cisto onako za ubijanje vremena. 700mb
aplikacije instalirane, svega imam oko giga i nesto (trenutno)
razne apk imam 300mb
titanium 480mb
video fajlovi oko 900mb

Sto je sve ukupno oko ~ 5 giga, znaci ostaje mi jos ~ 5 giga za slike i pravljenje video klipova. Meni dosta. Toliko mi je bilo i na S2.

Kome nije dovoljno nek uzme 32 giga verziju, ne znam cemu kukanje o 16 giga, kad ima izbor.

Jaooo sad 5 giga dosta, a dok si imao s2 bio je pun do vrha, kad se ide na prvi maj kartica od 200 gb se ubacuje i puni, muzika filmovi klipovi ludilo... :D

Nikad mi nije bio pun do vrha, nisam ja kao ti da drzim 5 nandroid backup-ova :p

Sta kao 10 giga nije dosta? Pa 200 pesama je oko 3 giga i mozes da stavis 7 giga film-ova sto znaci oko 5 yify ripova :)

Da trazim hangouts prepisku kako ti je dosta 8 giga na Nexusu? :p

Pa meni i jeste dosta, ti si do juče bio megaloman što se prostora tiče :D
Vidim ja da to polako postaje wp fazon, "a šta će ti više od 16gb, kome to treba uopšte?" :D

Treba meni, sad na gnex 13GB mi je jedva dosta :D

Djilketu ce jednog dana biti:

Super je WP, kome se ne svidja ima Android i iOS. :D

Pa meni i jeste dosta, ti si do juče bio megaloman što se prostora tiče :D
Vidim ja da to polako postaje wp fazon, "a šta će ti više od 16gb, kome to treba uopšte?" :D

Mojne mene stavljas u isti kos sa onima tamo :)

Da je bilo sa 32 giga kod operatera verovatno bih kupio, ali *** nema.

Da igram igre trebalo bi mi, ali telefon ne dozivljavam kao igracku konzolu, pa mi nije tesko palo sto sam uzeo "samo" 16 :)

Djilketu ce jednog dana biti:

Super je WP, kome se ne svidja ima Android i iOS. :D

Pazi ovo je trenutno stanje....ALI kad dodje WP 22 violet edition, mozda ga i probam :)

Poslednja izmena:
Naravno da bi bilo bolje da ima vise prostora,ali 90% telefona mi je do sad imalo 16gb i nisam imao problema pa tako smatram da ni ovde nece biti problem.
A na otg imam flesku od 32 gb pa mogu nasnimati filmova da se raspadnem od gledanja,dok mi na primer n4 nije imao tu opciju bez zesceg budzenja.

Meni je 16GB malo, tu varijantu vise nikad ni ne razmatram ukoliko nije prosirivo. Jos uvek sam na S2 i dokupio sam mu jos toliku karticu.
LG je mogao da se potrudi i ugradi slot, ali ne znam zasto nije. I mislim da bi bolje bilo da su napravili 32/64 varijante, s obzirom da memorija nije mnogo skupa.
I HTC One ima takav odnos, kad vec nema za karticu. Sony Z1 ima za karticu, a on je pravljen da bude vodootporan, tako da ovi nemaju izgovor.

Naravno da bi bilo bolje da ima vise prostora,ali 90% telefona mi je do sad imalo 16gb i nisam imao problema pa tako smatram da ni ovde nece biti problem.
A na otg imam flesku od 32 gb pa mogu nasnimati filmova da se raspadnem od gledanja,dok mi na primer n4 nije imao tu opciju bez zesceg budzenja.

Jel za OTG potreban root ili ne? Nikako da ga uradim

Ne,radi out of box.
I ja sam sve pripremio za root ali nikako da sednem za racunar da odradim:)

Imao S3 pre njega od 16gb, nisam pola napunio. Tako da je meni sasvim dovoljno 16gb. Drop box i da te bog vidi. Ili taj već box na kome se dobija 50gb posle regitracije preko telefona.

Imao S3 pre njega od 16gb, nisam pola napunio. Tako da je meni sasvim dovoljno 16gb. Drop box i da te bog vidi. Ili taj već box na kome se dobija 50gb posle regitracije preko telefona.

Za to ti treba pristup internetu, sto nije uvek izvodljivo ako ti treba nesto odmah.
Ima i Mega, od njih odmah dobijes 50GB, jedino nije jos potpuno doradjena aplikacija, trenutno sinhronizuje samo slike i video.

Za to ti treba pristup internetu, sto nije uvek izvodljivo ako ti treba nesto odmah.
Ima i Mega, od njih odmah dobijes 50GB, jedino nije jos potpuno doradjena aplikacija, trenutno sinhronizuje samo slike i video.

Poenta je da uvek možeš da bekapuješ stvari gore tipa slike, video i sl, i oslobodiš prostor u datom momentu za nešto što ti treba znajući da je sve uredno beckapovano.

Pa kupi 32 i eto dobiješ to. Niko vas ne tera da uzimate 16 giga.

Pa kupi 32 i eto dobiješ to. Niko vas ne tera da uzimate 16 giga.

Sve to jeste, ali je 32gb dosta skuplja. Da kazem kad si vec zapeo za to.

I da, pricao sam vam za mog kuma, odlucio je da kupi G2 Beli. Jel imate neki predlog gde da trazimo? Da bi max 400e.

32gb je oko 400€ na oglasima.

16gb belih sam slabo vidjao.
Ili su beli 32gb ili crni 16gb :)

Meni taj spigen deluje bas glomazno.
Jel ima neka ultra thin providna futrola?
To bih najvise voleo:)

Nazad
Vrh Dno