Šta je novo?

LG G2

Ovo je za at&t i ne odgovara d802 modelu. Sve se mora isključivo kupovati za d802 international, jer ima razlike da l' u debljini ili širini ili visini nisam siguran i case-evi ne pasuju. Čitao sam na xda, a neko je baš i ostavljao tačne mere. Minimalne su razlike, tipa 0.2 ili 0.3mm dovoljno da ne paše.

zar ovaj sa at and t nije identican sa 802.. svaki review je to rekao. vidis ti to :D

Ti naruči, pa mi daj da probam :p

Ja sam crvenu naručio da bude kao AC Milan :cool:

Lažu. To je sve nešto cackano ovo ono, ni oni sami nemaju pojma šta su radili. Dok ne dodje pravi update ništa ne verujem.

znaci hoce leba bez motike ? :) (donacije na paypal bez da urade nesto :) )

Naručio bi sa alibabe, ali mi odande neka majica stiže 50 dana... Po dosadašnjem iskustvu sa G2, za to vreme ću ga polomiti ravno 16,666666666667 puta...

Izvinite na glupom pitanju, ali ako neko ima SBB i D3GO - da li mu radi na stock telefonu? Meni iz nekog razloga neće, prijavljuje da je telefon rutovan.

ok, ali telefon NIJE rutovan :D
tu6are9y.jpg

Poslednja izmena:
Zar nisi ti stavljao CWM i rutovao telefon? Pitao si pre par dana? :)

Sve spremio i uleteo u kontra ritam :D

Rutuj i odradi to, pa ce ti raditi D3GO :d

Inace dobro je da vidim da nisam jedini koji drzi ovako on screen dugmice, desno back, a ne levo :)

Ostalo mi od SGS :D

Meni bas odgovara povremena promena. :D

Meni je desno back dugme, koristim levom rukom pa mi odgovara :D Nego, rezultati u Antutu od koliko do koliko vam idu? :)

Vrh Dno