Šta je novo?

LG G2

http://www.phonearena.com/news/Living-with-the-LG-G2-a-long-term-review_id49841 koga ne mrzi neka iscita.. mene je mrzelo :D

As I wrap today's entry up, a rather important note follows. We have previously reported on the shortcomings of the G2 in terms of its build, but I feel like this requires a special mention, because it certainly could be a deal-breaker for some. The LG G2 is, hands down, the most critically creaky device I've ever tested, and this includes a number of the oft-belittled Chinese offerings. Even minimal pressure on the sides (top/bottom) of the device produces some seriously cringe-worthy sounds that definitely speak of the sacrifices that were made to achieve such slim bezels. Take a look and listen closely.

Poslednja izmena:
Bice da da zelim da branim uredjaj koji posedujem, ali ja to ne cujem. Istina je da imam Quick Window Case i da me mrzi da vadim telefon, ali ja nemam taj problem

vidim dole na komentarima neko isto napisa da mu ne skripi.. mozda je do odredjene serije u proizvodnji

Ili koliko mu je puta ispao. Ništa se ne čuje.

Škripio, ne škripio, koga boli uvo. Ovo je moj treći android telefon; 2 god Tattoo, 2 god Sensation, sada G2, bar jedno 2 god nadam se. Mislio sam da nikada neću napustiti htc, ali evo, telefon je za mene fenomenalan i što da tražim dlaku u jajetu, savršen ne postoji, ovaj je za mene: po ceni, performansama i svemu ostalom - odmah ispod toga. Verovatno ni 20% (za svaki dan) neću koristiti od ovoga što ovaj tel nudi, ko i sve ostalo, nakon početnog njakanja i oduševljavanja, služiće svojoj osnovnoj nameni... A ovo, dal' će malo škripati, skvičiti, krckati, ... ko da pričate o horor filmu a ne telefonu. Mislim da je to čista pristrasnost u pitanju i nametanje određenog mišljenja na osnovu šta oni vole ili mrze. Po pitanju telefona ja nemam pristrasnost, ali po pitanju recimo grafičkih kartica, nema šanse da me neko ubedi da ati nije bolji (za mene) i da je neka nevidija 5x bolja na papiru, nema šanse da je kupim.

Poslednja izmena:
A reci mi molim te sta ces da dobiješ sa tim sve da ti neko i večeras ubaci kit kat... Ja sam ga koristio i realno isti ku..c kao i 4.3 samo malo modifikovano.... Osim naravno ako ti ne treba da se hvalis drugarima kako nosiš tel sa kitkat Android OS

Kod mene skripi na sve strane, baterija jedva pola dana, ekran nikakav, kamera jos gora, ruzna ledja, sav plastican, pozicija dugmica nikad gora, UI gori id samsunga, spor kao puz a update nece nikad ni izaci. Eto ukratko :D jel sad ok? :p

koliko je kamera od G2 gora/bolja od s4? Vidim ljudi se zale na to sa autofokusom, a ponovo testovi kazu da je bolja na G2. Sada kakvo je misljenje vas vlasnika?

gde si video test da je bolja od s4? ja svuda gde sam gledao bolji je samsung

davno sam to gledao pa ne mogu da se setim gde sam nasao. . A vidim po oglasima da je i pala cena tako dosta se dvoumim izmedju s4 i g2. g2 me privlaci baterija, a s4 odvlaci ono home dugme i ovo sa knoxom.

Poslednja izmena:
Ljudi ovako. Moj kum planira da uzme G2, prvenstveno zbog toga sto vidi samo na jedno oko, pa mu treba sto vece da bi video bez naprezanja, da li da mu preporucim ovaj fon(mene je pitao za predlog) ili neki drugi? Isao bi do 400e max .

pa note 2 je još veći ako tako gledaš...

Ako ima normalan vid na tom oku mislim da je svejedno koji telefon uzme.

Ne znam za ostale telefone ovde kad izabereš extra large font to bude bas veliko

Najbolje da ode do nekog operatera i da sam isproba telefone i vidi koji mu najvise odgovara.

Ne znam za ostale telefone ovde kad izabereš extra large font to bude bas veliko

Jel mozes ti, ili neko drugi da slika sa tim fontom pa da mi ovde ostavi sliku? Da pokazem kumu, jer mi je sad rekao da mu je to jako bitno(sto veci font a pregledniji).

@Quattro : Isao je, ali mu ne daju da menja font.

puty8any.jpg
u7u5u7yd.jpg

Evo kod mene razlika između normalne veličine fonta i extra large na 4.7" od mog O4X, na 5.2" od G2 može samo veće da bude :)

Font se povećava za 5 sekundi, odete u poslovnicu i sami povećate. Ništa ih ne pitate.

Da se prijavim u temu, kupljen crni sa 16GB (VIP).
Može li preporuka za screen protector i case, gde kupiti i koji?
Ako nije problem, da ne kopam po temi ;)

Ahahahahaha ništa onda se ti lepo vrati na 3310
Baš tako, na 3310 će sve da mu radi :-D

Bravo momci, evo jedan link za vas ,) http://bs.wikipedia.org/wiki/Ironija

@kiza Ja sam uzeo onaj obicni silikon, da mogu opusteno da ga spustam svuda, inace tako sam navikao i do sada nosio vecinu telefona, cena ti je oko 500 kinti i ima ih na vise mesta u gradu
Mada imas i Quick Window Case-ova, uzimalu su neki korisnici ali nisu preterano odusevljeni koliko sam ja skapirao

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno