Šta je novo?

LG G2

Custom kernel, pa onda sa trickster mod aplikacijom nameštaš boje.

g2 nema trenutno tu mogucnost koliko sam ispratio,verovatno je nece ni imati.. to uglavnom postoji na nexus uredjajima

Da dodam jos za displej, kratko i jasno - odlican ali mislim da je malo bolji htc one s-lcd3 (subjektivno). Na G2 su boje nekako cudne, ne znam kako da objasnim (objasnila je Erica sto se toga tice), crna je odlicna s'obzirom da nije amoled a bela malo vuce na plavo (hladniji prikaz).
wannabe amoled :)

inače ovo za hladniji prikaz se lepo vidi na onom uporednom testu 4 ekrana od pre par postova.

Da li postoji neki app kojim bi taj cold prikaz (koji ja nikako ne volim) mogao da se promeni, boje da se zasite i sl? Jbm mu miša, posle S3, meni ekran na g2 deluje kao da je sve isprano i svetlo. Primera radi - instagram fotke. Duplo bolje izgledaju na S3 baš zbog toga.

g2 ti ispran? pa on je baš veštački napucan bojama. za svetlo smanji brigtness *** :D svetliji je LCD od amoleda

koji si preset za ekran držao na s3, standard pretpostavljam?

Ja htedoh da pitam ali vojkan me preduhitri.. Jel si ti ozbiljan kad kažeš isprana boja...pa ja sam posle neksusa tri dana držao displej na 20%

Poslednja izmena:
E da si ti imao Nexusa 4 video bi ti sta je isprano :-D G2 ima skroz ok ekran i boje, ali nastaj ga po svojoj volji, rekao je vec neko kako :)

g2 ti ispran? pa on je baš veštački napucan bojama. za svetlo smanji brigtness *** :D svetliji je LCD od amoleda

koji si preset za ekran držao na s3, standard pretpostavljam?

Pa u odnosu na S3 je ispran u smislu manjeg intenziteta boja. Smanjivao sam brightness ali onda se malo gubi i contrast. Svetliji je, to je problem. Koristio sam oba par dana i jednostavno mi je S3 više prijao tj amoled.

Ne sećam se što se tiče preseta, mislim da tu opciju nikad nisam ni čačkao.

onda je standard - to nikad nećeš imati na ipsu :)
možda je za tebe pre s4 nego g2?

onda je standard - to nikad nećeš imati na ipsu :)
možda je za tebe pre s4 nego g2?

Ne hvala, više mi znači ova baterija nego Amoled. Kada ne budem gledao amoled duže, verovatno ću se lakše privići.

bearsstorm, dobro si rekao, posle nexusa. A ja sam imao S3. Nije isto. Veruj mi, razlika je očigledna, samo je pitanje ko šta voli.

Može da se promeni u trickster-u boje, samo treba custom kernel

Prilozi

• uploadfromtaptalk1385937040456.jpg
    uploadfromtaptalk1385937040456.jpg
    97.9 KB · Pregleda: 262
Pa dobro ovo je prva pomoć u stock cm kernelu. Verovatno će biti još. Mada ovih 10 što sam smanjio taman :)

pa to i nije podesavanje koje sluzi necemu.. za svaku osnovnu boju moras da imas jos 3 ili 4 fina podesavanja da bi stvarno mogao da namestis boje :D znam jer sam to dosta drndao na n4 :)

primera radi.. https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AoDp2qRui0u0dGE4T2gtSDBTRHVFSldPS2RrX1Rya0E#gid=6

Ala je ovo napredno, na gnexu ima samo ovo na slici ali je dovoljno da menjaš prikaz kako hoćeš, verujem da i ovo na g2 vrši posao ako radi kao ovi multiplieri

Prilozi

• uploadfromtaptalk1385944990176.jpg
    uploadfromtaptalk1385944990176.jpg
    73.9 KB · Pregleda: 238
ma sto bi neko menjao boje na amoledu,to je savrsen ekran.. ? nikako mi nisi jasan... :) sa n4 su isli u sitna crevca sa ovim podesavanjima za ekran,a verujem da i ta za gnex odradjuju posao

Poslednja izmena:
pa po defaultu vuče na crveno, ovako ga malo ubeliš i dobiješ ovako nešto ;) levo lcd desno amoled, oba na 100%

gnex520.JPG

Ako je amoled skoro plav, sta je ovaj levo? :D zavisi na kakvom ekranu gledas sliku :D

Levo roza, desno plava :-D

E vidis to sam ja video na stock ROM-u, sad od kako sam na CM-u, toga nema. Verovatno je do modema/baseband-a.

Ne znam sto je to problem sto se mene tice ne mora ni jednu da ima sve dok mi signal ne prekida

i j sam isto primetio, vrlo cesto padne na jednu-dve crte.. mozda ga pogresno drzim? :D

I ja sam primetio, ali sam pretpostavio da je to neka vrsta sejvera baterije, što je sasvim realno i logično, uz to nisam imao nikakvih problema sa gubitkom signala ili prekidanjem, pa nisam tome dao nikakav značaj.
Ali sam zato primetio da signal wifija varira, ovisno o položaju ruke.

Poslednja izmena:
kako mi nedostaje CM 10.2 sa SGS...
ne mogu da nadjem nacin da na jedno dugme/widget menjam sa 2G na 3G signal...

Ja sam isto presao sa s3. Malo mi je smetao jak kontrast ali sam se navikao.

Meni se vise svidja ekran na g2 nego na s3.

Jedino ako radis pripremu za stampu na telefonu :)

Vrh Dno