wtf bre![]()
Pricas iz iskustva ili trolujes?
wtf bre![]()
Ne snimam poriniće, ali ću probati večeras snimanje da vidim seckanje koje pominješ.
Kako ne snimas !?! Pa najbitnije kod nekog moba je koliko fps-a ima nocni snimak dok odradjujes neku ribu..
Najjace je da mobilni sa S800 secka u low light uslovima. Sta sve necu da procitam...
Vidiš da je sve džabe ako nemaš dokaz da si obavljao građansku dužnostA ja mislio da je najbitnija ribakako sam naivan
Nisi me razumeo. Htedoh reci da je strasno sta su dozvolili sebi. Nisam dovodio seckanje u pitanje (i sam sam video kako snima).A zasto prvo ne pogledas neki sempl?
Pa low light 1080p snimci imaju 13-14 fps, postavio je neko na dropbox pre par strana (78) i jasno se vidi da je fps uzasan, ne treba fraps ili gledanje u file info da bi se to videlo.
Evo link za skidanje https://www.dropbox.com/s/febgsiz0srce26b/2013-10-25%2019.45.30.mp4
13-14 fps. Ni ja nisam mogao da verujem.
Mada izgleda da ima neko resenje na xda za 30 fps low light snimanje.
LG G2 camera is bad with low light. After fix from XDA (search Camera Experimental) v2.5.3 a low light video 1080p 30fps is very dark, but frame rate keeps up. Better than the original slow motion
U cemu to nije imao sanse S4? Ne trolujem, zanima me sta ti je to toliko bolje na G2.
Ne trolujes samo probaj da se odlucis jel G2 bolji od S4 ili je S4 bolji od G2 - mnogo si brate kontradiktoran...
LG G2 ima hardver koji je za jednu celu klasu iznad onoga koji se nalazi u Galaxy S4 (I9505), tako da uporedni testni nema baš nekog smisla, jer se rezultati i bez toga mogu naslutiti. Ako vam je baš stalo do nekog upoređivanja, onda odaberite neki uređaj sa identičnim hardverom, kao što je recimo Xperia Z1, Note 3 (N9005), Nexus 5, Xperia Ultra, Acer Liquid S2 ili Xiaomi MI-3.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari