Šta je novo?

LG G2

nekoliko ljudi ima pristum njegovom nalogu :D

Pricas iz iskustva ili trolujes?

Precizniji je ekran, samim tim i dugmići. Plus što mogu da se menjaju. Meni te dve stvari znače više od prostora koji dugmići zauzimaju. Čovek pominje HTC One, gde su ti kapacitivni dugmići namenjeni upotrebi u Sense. Ove ekranske možeš podešavati kako ti se ćefne. U suštini, ljuti protivnici ekranskih dugmića nisu koristili telefon koji ih ima dovoljno dugo da bi uvideli prednosti.

Btw. poređenje Alcatela i G2 je krajnje neumesno u svakom pogledu.

Po meni su onscreen dugmici mnogo prakticniji nego dva senzorska kod HTC-a, gde za settings moraš da držiš home dugme da bi ga aktivirao, dva puta pritisnes home ako hoces da vidis nedavno korišćene aplikacije, a swipe up od home dugmeta ako hoćeš google now da aktiviraš.

@GiBo2pac, hvala.
@OWERKLOKER , odgovorio ti je bolje @Vojkan :d
@G@W, +1.
Kome je problem da spusti roletnicu ima kombinaciju:
screenshot2013-10-31-07-.png

Poslednja izmena:
Šta je QuickMemo?

@Vader, možeš da pišeš/crtaš, ovde koristiš umesto olovčice prst. Možeš u programu, možeš po displeju, po aplikacijama... mnogo opcija...
screenshot2013-10-31-09-.png
screenshot2013-10-31-09-.png

Baterija kako vidim je pravi monstrum, ne samo na papiru već i u realnom radu.
Prvo punjenje, 5% baterije potrošeno do sad, osvetljenje 50%, wifi i 3G upaljeni, ništa se tu ne štedi, maltretiranje razno, nisam igrao igrice jedino.
screenshot2013-10-31-08-.png

Ne snimam poriniće, ali ću probati večeras snimanje da vidim seckanje koje pominješ. Ne znam iz kog si ugla gleda, ali ajde, odlično se vidi iz svih uglova, pogotovo napolju na suncu (za razliku od S4).A SD ne možeš reći da je mana pored verzije od 32GB. Ali ajd da kažemo mana, mada ovde mnogi ne popune ni 2GB, al ajd da kažemo mana. Baš da vidim čim si popunio 16GB ili koju verziju imaš.

Rezultati testova:
screenshot2013-10-31-10-.png

Najjace je da mobilni sa S800 secka u low light uslovima. Sta sve necu da procitam...

Najjace je da mobilni sa S800 secka u low light uslovima. Sta sve necu da procitam...

A zasto prvo ne pogledas neki sempl?

Pa low light 1080p snimci imaju 13-14 fps, postavio je neko na dropbox pre par strana (78) i jasno se vidi da je fps uzasan, ne treba fraps ili gledanje u file info da bi se to videlo.

Evo link za skidanje https://www.dropbox.com/s/febgsiz0srce26b/2013-10-25%2019.45.30.mp4

13-14 fps. Ni ja nisam mogao da verujem.

Mada izgleda da ima neko resenje na xda za 30 fps low light snimanje.

Poslednja izmena:
A zasto prvo ne pogledas neki sempl?

Pa low light 1080p snimci imaju 13-14 fps, postavio je neko na dropbox pre par strana (78) i jasno se vidi da je fps uzasan, ne treba fraps ili gledanje u file info da bi se to videlo.

Evo link za skidanje https://www.dropbox.com/s/febgsiz0srce26b/2013-10-25%2019.45.30.mp4

13-14 fps. Ni ja nisam mogao da verujem.

Mada izgleda da ima neko resenje na xda za 30 fps low light snimanje.
Nisi me razumeo. Htedoh reci da je strasno sta su dozvolili sebi. Nisam dovodio seckanje u pitanje (i sam sam video kako snima).

Uskoro transparentni nav i status bar na drugim launcherima, to se cekalo :)

Poslednja izmena:
Evo nesto vezano za fix low light snimanja (30 fps)

http://www.youtube.com/watch?v=7e0ZFm8yzgo

LG G2 camera is bad with low light. After fix from XDA (search Camera Experimental) v2.5.3 a low light video 1080p 30fps is very dark, but frame rate keeps up. Better than the original slow motion

Mada ne pise nista konkretno, treba juriti resenje po xda.

Ovo je dizajnirala ruska jakic na soli za kupanje :d

Slaze se uz nokte

Ja sam takodje imao u razmatranju S4,Z1,HTC One,ali kad sam video G2 nisam se vise razmisljao.
Inace koristim ga nesto jace od 2 nedelje.
Sto se tice poredjenja S4 i G2,standardni lag pri ulazu u dialer,imenik,otkljucavanje ekrana.
Ubili su ga onim bloatwareom i senzorima za skrol ocima i listanje stranica rukama.

Lepo je napisao neko na drugom forumu, da citiram:
LG G2 ima hardver koji je za jednu celu klasu iznad onoga koji se nalazi u Galaxy S4 (I9505), tako da uporedni testni nema baš nekog smisla, jer se rezultati i bez toga mogu naslutiti. Ako vam je baš stalo do nekog upoređivanja, onda odaberite neki uređaj sa identičnim hardverom, kao što je recimo Xperia Z1, Note 3 (N9005), Nexus 5, Xperia Ultra, Acer Liquid S2 ili Xiaomi MI-3.

Poslednja izmena:
Naravno da nema hardver koji je za klasu iznad onog koji se nalazi u S4.
Ima mozda 20% brzi CPU i GPU i to je to. Ostalo je manje vise isto.

Nazad
Vrh Dno