Šta je novo?

LG G2

Kao sto to obicno biva, cim je dosao CM i lom drugih romova je portovano na G2, ukljucujuci i one najpoznatije poput AOSP, AOKP, Paranoida...
Takodje, jedan momak trenutno testira i 4K video mod, videcemo da li ce biti nesto od toga

Nadam se da će ti romovi biti rock stable, a ne kao poslednja 2 lg koja sam koristio. :)

Za telefon koji ja imam su sredili stable CM za manje od mesec dana od kako je bootloader otkljucan, i ima samo jedan bag - slika na hdmi izlazu je okrenuta naopacke, a i to samo zato sto Nvidia nije pustila drajvere za Tegru.
Posto G2 ima Snapdragon koji se koristi i koji ce se koristiti u gomili drugih telefona, ne verujem da ce biti ovakvih problema

Ima li ovaj telefon led notifikaciju? Da li i gde osim na KP (1000din.) ima da se kupi silikonska obloga za G2?

Pozdrav svima koji prate ovu temu :)
Od juce sam ponosni vlasnik LG G2 32gb crne boje.

Do pre neki dan sam koristio HTC evo 3D i telefon me je sluzio savrseno malo vise od 2 god. U planu je bila kupovina HTC One, dopao mi se dizajn, zvucnici.. ali nesto mi kod njega jednostavno fali... da li ekran od 4,7 ili ne znam ni ja, jednostavno, ne osecam da je to to kada cackam po njemu... Iskreno, G2 nisam ni znao da postoji... paralelno sa modelom One sam gledao i Samsung S4 za koji sam odmah znao da necu kupiti jer jer je to uredjaj za koji jednostavno ne zelim da dam toliki novac... (tel sam kupio za kes, ne na paket)
Sasvim slucajno udjem u poslovnicu vipa da pogledam sta jos ima u ponudi i s ulaza mi G2 privuce paznju.. posle par sekundi sa G2 u ruci razvukao sam osmeh i kaze zena ˝to je to, znam taj tvoj kez˝ :d
Okrenuo par radnji, rezervisao i pazario...

Tek jedan dan je kod mene pa je malo rano za neke zakljucke, ali prvi utisci su impresivni... telefon radi savrseno glatko, ekran je medju 3 najbolja trenutno, zvuk prilikom poziva je kristalno jasan.. sve u svemu, prezadovoljan sam.. Bateriju sam napunio juce oko 16h i evo sada je na 23% s tim sto sam ga do kasno nocas cackao i danas malo manje jer sam na poslu :)
Ono sto moze biti problem je to sto telefon veoma lako klizi iz ruku zbog svoje zavrsne obrade.. tako da je neka futrola vise nego preporucljiva... Reprodukcija muzike sa slusalica je nista vise do prosecna ali se stvar menja prikljucivanjem boljih slusalica, mada ni onda recimo ne moze da se poredi sa HTC-om...
I to su od prilike i jedine dve da tako kazem mane, ako se mogu smatrati manama...

Sve u svemu smatram da je ovo best buy telefon trenutno..

Ima li ovaj telefon led notifikaciju? Da li i gde osim na KP (1000din.) ima da se kupi silikonska obloga za G2?

U Mobileland je 500 dinara. Ja sam uzeo u Ušću, valjda ima i u Delta City. Pošto nisi iz BGa, vidi na njihovom sajtu možda šalju.

Off: Taj KP stvarno skuplja razni ološ od ljudi. Dupla cena nego u najskupljem tržnjaku u zemlji...

Ja sam pre pola sata gledao silikonsku navlaku na terazijama kod kasine, imaju veliki izbor, od muskih crna i plava, od zenskih nisam ni gledao... cena je 750 din ali ja sam probao 3 plave i 2 crne i svaka je kao da je krava zvakala... :) ni jedna ne naleze lepo, nekako su krve... a pakovane su samo u neku tanku kesicu nema ni kogo priizvodjaca.. tako da nisam kupio, mislim da su to neke bas lose...
U ponedeljak cu otici u TC sremska, tamo ima 3 ili 4 radnje za dodatnu opremu pa cu valjda naci u nekoj...

Beli led oko power buttona i u gornjem delu s prednje strane kada uključujemo tel/ekran, zeleni led poziv, poruka; plavo - kalendar, facebook, naizmenično - alarm, crveno - low battery, podešavanja za led ... dosta lepo urađeno.

Poslednja izmena:
Lepša jeste, samo od lepote nema vajde ;)

Ne pokriva gornju i donju starnu telefona pa samim tim nije komletna zaštita, mada ako telefon padne direktno na ekran ne vredi nikakva obloga.

Kome se svideo drveni Moto X, mozda mu se dopadne i ovo:
G2V-EXO-WGB715.jpg

:d

Vise dizajna imate ovde: http://www.xgearlive.com/products/android/lg/exoskin-0

E da, moto x, sta bi sa tim epskim telefonom? :d

@hsv
Vidi nekog Amera to bolje da pitas... :p

Znam ali samo cu ti napisati - IP5s/5c :)

Pa dobro, imas donekle pravo, ali iP mozes u Evropi regularno da kupis 'de 'oces, a Moto X opet ne...

Bilo kako bilo, i u svetu Androida je prilicno pregazen i nekonkurentan (a posle Z1 mini ce tek biti) tako da...

Kazu da jedino u VIP-u u Knezu ima izlozen i ukljucen, mada je u jednom bila baterija i ja sam ga ukljucio u VIP-u negde kod TC stadion, a npr u Zemunu kod robne kuce nije imao pa nije ni mogao da se uljuci samo ti pokaze iz kutije.

Ja sam večeras čekao 15 minuta nekog lika da skloni ruke sa lg g2 da bih ga pogledao, mora da si to bio ti. :D

Aha, dosao danas oko 14,30 otisao malo da rucam i vratio se da zavrsim, kad ono neki lik preko 15 minuta cupkao od nestrpljenja iza mene - to mora da si bio ti... :d

Znaci usce i knez.. Hvala :)

Takođe novi merkator u VIP-u.
Odličan telefon. S4 nema šta da traži pored G2. Verovatno i G2 neće imati šta da traži pored galaxy S5 (pod uslovom da optimizuju TW, pa na S4 nije to to sa onim hardverom ***).

Imam tel. desetak dana, a još nisam vremana da ga pošteno "provozam" da vidim šta sve može. Da još malo budem dosadan sa onom LED notifikacijom. Gledao sam malo opcije u kontaktima i otkrio da ima mnogo više led boja nego što sam mislio.

Poslednja izmena:
Takođe novi merkator u VIP-u.
Odličan telefon. S4 nema šta da traži pored G2. Verovatno i G2 neće imati šta da traži pored galaxy S5 (pod uslovom da optimizuju TW, pa na S4 nije to to sa onim hardverom ***).

Iskreno mislim da je sasmusung sa note 3 vec pokazao sta ce biti i S5...

Vrh Dno