Pozdrav svima koji prate ovu temu

Od juce sam ponosni vlasnik LG G2 32gb crne boje.
Do pre neki dan sam koristio HTC evo 3D i telefon me je sluzio savrseno malo vise od 2 god. U planu je bila kupovina HTC One, dopao mi se dizajn, zvucnici.. ali nesto mi kod njega jednostavno fali... da li ekran od 4,7 ili ne znam ni ja, jednostavno, ne osecam da je to to kada cackam po njemu... Iskreno, G2 nisam ni znao da postoji... paralelno sa modelom One sam gledao i Samsung S4 za koji sam odmah znao da necu kupiti jer jer je to uredjaj za koji jednostavno ne zelim da dam toliki novac... (tel sam kupio za kes, ne na paket)
Sasvim slucajno udjem u poslovnicu vipa da pogledam sta jos ima u ponudi i s ulaza mi G2 privuce paznju.. posle par sekundi sa G2 u ruci razvukao sam osmeh i kaze zena ˝to je to, znam taj tvoj kez˝ :d
Okrenuo par radnji, rezervisao i pazario...
Tek jedan dan je kod mene pa je malo rano za neke zakljucke, ali prvi utisci su impresivni... telefon radi savrseno glatko, ekran je medju 3 najbolja trenutno, zvuk prilikom poziva je kristalno jasan.. sve u svemu, prezadovoljan sam.. Bateriju sam napunio juce oko 16h i evo sada je na 23% s tim sto sam ga do kasno nocas cackao i danas malo manje jer sam na poslu

Ono sto moze biti problem je to sto telefon veoma lako klizi iz ruku zbog svoje zavrsne obrade.. tako da je neka futrola vise nego preporucljiva... Reprodukcija muzike sa slusalica je nista vise do prosecna ali se stvar menja prikljucivanjem boljih slusalica, mada ni onda recimo ne moze da se poredi sa HTC-om...
I to su od prilike i jedine dve da tako kazem mane, ako se mogu smatrati manama...
Sve u svemu smatram da je ovo best buy telefon trenutno..