Šta je novo?

LG G2

uporedi samsun s4 i sony xz koj lepse lezi. sony je lep i ima interesantan dizajn ali sam ovlik telefona pravougaonik nekako otezava rad. mada na sve se navikne. Lg ume malo da skida fore od samsunga. Lg 4x ima slican dizajn kao S2 ili vise S+. cak je i dizajn softvera slican. sto se hardvera tice tu se razlikuju.

uporedi samsun s4 i sony xz koj lepse lezi. sony je lep i ima interesantan dizajn ali sam ovlik telefona pravougaonik nekako otezava rad. mada na sve se navikne. Lg ume malo da skida fore od samsunga. Lg 4x ima slican dizajn kao S2 ili vise S+. cak je i dizajn softvera slican. sto se hardvera tice tu se razlikuju.

XZ1 nema ostre ivice kao XZ, pa bi trebao da lezi lepse u ruci, plus su ivice od aluminijuma umesto od polikarbonata.

LG 4X ima dizajn kao Prada, koji je nastao 4 godine pre prvog Galaxy-ja S. Ni softver nije slican, posto sam stock launcher podrzava teme, imas 4 ugradjene, koji menjaju izgled svih ikonica, a pozadina svih menija je bele boje (umesto crne kod Galaxy-ja)

Sta je sa One i nocnim slikama? :D

Polako izlazi one sa win OS, još samo kada bi Sony krenuo da pravim win telefone brzo će android da pukne. Ovi Android telefoni zahtevaju jaku arhitektu dok win telefoni rade na slaboj konfiguraciji i to pet puta bolje od androida. Android ima mnogo slojeva u pozadini sto dodatno koči. Imam osećaj da će ovaj LG softver da ga uništi. Izacice nov android koji će zahtevati još memorije i tu je kraj. Tako je sa svim starim telefonom od prošle godine jednostavno jedan giga nije dovoljno za Android 4.1, dok za 4,0 sve je bilo drugačije. Namerno guše stare telefone, kako bi svi prešli na nove. Čista glupost. Nek naprave da možemo fizički da isključimo aplikacije.

Polako izlazi one sa win OS, još samo kada bi Sony krenuo da pravim win telefone brzo će android da pukne.

Vidim, bas je sve krenulo u tom smeru propasti androida :) :d

Polako izlazi one sa win OS, još samo kada bi Sony krenuo da pravim win telefone brzo će android da pukne. Ovi Android telefoni zahtevaju jaku arhitektu dok win telefoni rade na slaboj konfiguraciji i to pet puta bolje od androida. Android ima mnogo slojeva u pozadini sto dodatno koči. Imam osećaj da će ovaj LG softver da ga uništi. Izacice nov android koji će zahtevati još memorije i tu je kraj. Tako je sa svim starim telefonom od prošle godine jednostavno jedan giga nije dovoljno za Android 4.1, dok za 4,0 sve je bilo drugačije. Namerno guše stare telefone, kako bi svi prešli na nove. Čista glupost. Nek naprave da možemo fizički da isključimo aplikacije.

Kakve sad ovo ima veze sto si napisao sa G2?

P.S. Sto onda ne koristis WP telefone kad ti tako odgovara i kad znas da je bolje?

ali otkud sad ispade sony kao igrač koji će sve promeniti? :)
u temi o LG G2 :D

Samo sam nagovestio. Hocu da kazem da će ovaj hardver da uništi loša podrška LG softvera, imao sam nekoliko verzije LG telefona i svi su bili kvalitetni sa lošom softverskom podrškom. Pogledajte na netu kako se stari LG G pokazao. LG 4x bukvalno sve što su najavili telefon to ustvari nema. Baterija sis koja se prazni za manje od pola dana još neki eco mode koji ni ne postoji. Lepo izgleda ali tokom rada je loš. Zakoči bas kada najviše zatreba. Možda grešim, sa ovim modelom ali generalno dok bude koristio android sutucace.

Ja ni na jednom videu nisam video da ovaj telefon štuca... Ne znam izgleda da ti imaš supernatural sposobnosti i poseban tip retine i svega, pa možeš da vidiš.

Odradjeni baterija testovi koji kida sve telefone + odlična kamera + lep telefon usled tankog bezela... Da mi nisu usrali one dugmiće verovatno bi ga razmatrao za kupovinu, jer me oduševio telefon sem te jedne stvari. Možda i neprosiriva memorija...

Ko god da ga uzme dobiće beautiful monster smartphone. Ovo je LG-u poslednja šansa da se priključi Samsungu. Igra Samsungovu igru, još samo da isprati u update-u i to je to.

Biće LG=Samsung

Odličan ekran, high specs, odlična kamera užasan UI...

Ma plako,cuo sam da ce poslije kit kat androida doci rahat lokum,koji se sve te nedostadtke androida ispaviti,ima sve da leti i na starim lg telefonima.

Hoce hoce, letece u kantu stari telefoni :D

Ovaj LG G2 koristi Snapdragon cipset...valjda ce Cyanogenmod postojati i za njega

Ja ni na jednom videu nisam video da ovaj telefon štuca... Ne znam izgleda da ti imaš supernatural sposobnosti i poseban tip retine i svega, pa možeš da vidiš.

Odradjeni baterija testovi koji kida sve telefone + odlična kamera + lep telefon usled tankog bezela... Da mi nisu usrali one dugmiće verovatno bi ga razmatrao za kupovinu, jer me oduševio telefon sem te jedne stvari. Možda i neprosiriva memorija...

Ko god da ga uzme dobiće beautiful monster smartphone. Ovo je LG-u poslednja šansa da se priključi Samsungu. Igra Samsungovu igru, još samo da isprati u update-u i to je to.

Biće LG=Samsung

Odličan ekran, high specs, odlična kamera užasan UI...

Druže kao da si od juče. Svi telefoni lepo rade kada su čisto instalirani. Da vidimo kako ce sve to da radi kada instaliramo nekoliko aplikacija. Vidim da nisi koristio LG telefone i ne znaš kako im je loša softverska podrška. LG je sada pokazao da ume dobro da odradi telefon, ali da ne trčimo pre vremena.

Ja imam lg telefon i iskreno ne znam o cemu pricas..

Ti imaš LG telefon kao što ja imam Samsung (imam gnex) :D

Druže kao da si od juče. Svi telefoni lepo rade kada su čisto instalirani. Da vidimo kako ce sve to da radi kada instaliramo nekoliko aplikacija. Vidim da nisi koristio LG telefone i ne znaš kako im je loša softverska podrška. LG je sada pokazao da ume dobro da odradi telefon, ali da ne trčimo pre vremena.

Pazi, ako pored onog bloatware-a radi dobro onda... Jako sam dobro upoznat sa LG podrskom. U tim vodama sam, pa znam. Famozni 2x je skoro primio ICS update, a i 3D... Zalosno znam... 4x takodje, optimus g, trebao je vec dobiti update na 4.2 ili 4.3... Mada cekaj da vidimo. Ni S3 nije dobio. Zvanicno. Nezvanicno za S3 ima.

Opet rekao sam da LG-u samo manjka to da isprati sa update-om i bice kao Samsung, barem da se priblizi.

neki lik sa xda koji ga ima.. malo nerealno ali ajde.
Battery
I've had this a full day. I charged it fully overnight and have been using it regularly, browsing internet, since 6:30 am so that's 7 hours of usage and I'm on 71%. Exact same usage on my ONE and phone would be dead an hour ago and plugged in. Battery is EXCELLENT.

Bas me uzivo zanima kakav mu je zvuk u slusalicama...na gsmareni su jacinu opisali kao prosecnu

Pogledajte na netu kako se stari LG G pokazao. LG 4x bukvalno sve što su najavili telefon to ustvari nema. Baterija sis koja se prazni za manje od pola dana još neki eco mode koji ni ne postoji. Lepo izgleda ali tokom rada je loš. Zakoči bas kada najviše zatreba. Možda grešim, sa ovim modelom ali generalno dok bude koristio android sutucace.

Kako se to pokazao Optimus G? Pa pogledaj u temi za njega, svi koji su ga kupili ga hvale, ljudi su sa Note 2 prelazili na njega i pricali kako je G bolji, a on je 50% jeftiniji od Note-a.
Sta su to najavili sto nema 4X? Evo ga taj eco mode: link, koji se nalazio u beta verzijama fw, ali je izbacen zato sto nema skoro nikakav uticaj na autonomiju. Evo moje autonomije na 4X, koja je malo slabija od GS3, ali sigurno za trecinu bolja od HOX:
attachment.php

attachment.php

attachment.php
Jos kad vidis da su ta dva telefona koja su mu bila najveca konkurencija oko 100e skuplja, jasno je sta je bolja kupovina.

Na prosloj Xperiji sam promenio 20ak romova, a na 4X nisam ni bootloader otkljucao, pa ti vidi koliko sam zadovoljan sa stock romom. Mozda malo kasne sa azuriranjima, ali bar im se nije desio sudden death syndrome/sleep of death na telefonima kojima su oni radili softver, kao na raznim galaksijama, xperijama, sensationima...

Imao sam x2 koj sam po sebi pobrljavi gasi sam ekran i jedva radi često blokira. Na x4 uradi update neke aplikacije mora da čekam dok ne zavrsi pošto telefon nije upotrebljiv. Koliko puta samo se ukoci ne mogu da ga pokrenem dok nekako ne uradim kill tasks. Samom izradom sam zadovoljan ali mislim da peglanje softvera mora da se uradi. Danas sam morao da vadim bateriju pošto je blokirao. Sony od kada je izbacio Ericsson totalno je druga priča. Videćemo kako će se pokazati ovaj model u praksi, na testu su svi oni dobri dok ne počnes da koristiš.

7 meseci imam 4X, ni jedan jedini put mu nisam vadio bateriju jer se zaglupeo (cak sta vise, mislim da sam samo 2 puta otvarao zadnji poklopac, i to da ubacim prvo sim karticu, pa posle i memorijsku), a koristim ga muski, znao sam i vise od 20 uccw widgeta da mu stavim i da ne stuca, imas u "Mobilni mod" temi screenshotove ako hoces da vidis kako izgleda moj setup. Jedino sto sam uradio jeste freeze u Titaniumu nekog bloata poput google maps i Nova Launcher Prime sa podesavanjima na "faster than light".
Taj telefon je bio odlicna kupovina pocetkom godine, kao sto su sada N4 i Optimus G - mozda nisu najbolji u klasi ali daju najbolji odnos ulozeno/dobijeno. Po svemu sudeci i ovaj ce biti odlicna kupovina za par meseci, kad mu se stabilizuje cena

Upravo vrtim benchmarke i mogu da kažem - koja zverina!

A kad ce test?
Moze koja live slika? Ili fotka sa kamere?

Super je to ali najbitnije je da je u realnom radu brz i fluidan, posebno kad se natrpa aplikacijama.

Koliko sam citao na xda sto se tice baterije ona ubija.. Mnogi pisu da im ona tehnologija ekrana pomaze,mislim na ono kada je neka slika staticna na ekranu on smanjuje refresh rejt i steka bateriju. Jedva cekam test bencha,ko li je ustupio primerak moba.. ?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno