Šta je novo?

LG G2

3e70797cbb7a74e008f8d6bc52ecf621.jpg

Da li je ovo dobar rezultat za g2? nikada nisam radio rezultat a imam ga preko 2 godine.

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Odlican, mislim da su mu prosek 51000 tako da je ovo ok, jedino sto je to sintetika, ja uvek idem na manje performanse a bolju bateriju

Ma iskreno ovako sam gledao uporedjivao sam neke novije telefone na primer xa1 ultra da vidim kakav je rezultat i video da je oko 65000. Pa sam hteo da vidim kod mene ja sam mislio bice oko 30000. Iskreno bas sam se iznenadio.

Ovo je jos i odlicno, antutu iz doba kada sam ja koristio g2 je davao ~43000. Ovo kod tebe je vrh

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Razmisljam o kupovini novog telefona bio sam zagrejan za xa1 ultra ali bas da dajem mts-u 60000 na rate 24 meseca za ovaj mob ne ide na bar ja tako mislim. Sacekacu jos 3 meseca da sestri istekne ugovor u vipu pa kada produzava uzecu neki jaci imaju bolji izbor telefona koliko vidim.

Ja imam oko 62k uz dori kernel i google edition rom

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

59k sam ja imao skor na crdroidu pre nego sto sam ga dao caletu. Custom nougat + g2 leti.

Sent from my LG-H870 using Tapatalk

Ma ja to nisam ni dirao. Kod mene je 5.0.2 android. Uglavnom sam bas bio iznenadjen rezultatom ovog telefona.

Moze neko da mi kaze da li je menjao bateriju na g2 i koju i gde da kupim ja sam iz nisa? Video sam i na aliju pa mozete i tamo da mi preporucite. I nasta da obratim paznju kada menjam bateriju gledao sam na yt snimke ne deluje tesko niti komplikovano.

ljudi,treba mi pomoc.Instalirao sam cloudy 3.3,instalacija prosla ok,ali kad je trebao da digne sistem,pc je poceo da mi pokazuje neke silne particije koje su pocele same od sebe da se stvaraju,i kao da treba da ih formatiram da bi mogao da nastavim.
E sad,sta se desava,kad drzim power dugme,na kratko se pojavi lg logo i onda se ekran zatamni,znaci ne iskljuci se skroz,a ne mogu da udjem u download mode.

Nadji somboons lg g2 fix ili kako se zove

Poslano sa mog HTC 10 koristeći Tapatalk

Cemu to sluzi?
Zapravo,mogu da udjem u download mode,stoji mi kao da se flesuje softver ali nepomicno.
Recovery nemam,kompjuter prepoznaje telefon kad se ubode na usb,ali izbaci mi silne neke particije koje se pojave kao nove.
Ustvari,ako imam download mode,onda mogu kdz metodom da flesujem stock rom?

Poslednja izmena:
Ako ti pise download mode, i strelice u krug onda mozes flasati (kdz)

Vratio sam ga u zivot nocas,sam proces nije strasan jer sam vec radio,ali ulazak u download mi je bio nocna mora.
Nikako da potrefim u pravom momentu dugmice

Hm, drzis volume up i spojis na pc?

Kako najlakse rutovati D802 5.02
bila je neka aplikacija pre koliko se secam
Posle Roota ide autorec i to je sve sto je potrebno za flesh romova koliko se secam
Jel sam u pravu?

Hoću da isključim zaključavanje ekrana uzorkom, da stavim samo prevlačenje...međutim ne može, evo šta piše
Screenshot_2017-11-06-07-46-19.png

Šta je ovo, kako da riješim?

Pokusaj prvo promenom na neku drugi nacin PIN ili Lozinka, pa vidi da li ce ti tada nuditi opciju prevlacenje.

edit: Ah, sada vidim ova izbledela slova. Jesi li ti administrator? Jesi li enkriptovao telefon?

Poslednja izmena:
Ne znam iskreno šta sam uradio. Mogu da promijenim na ove načine koji nisu blijedi, ali na ove iznad ne mogu. Nisam ništa enkriptovao, da znam :D Valjda sam ja administrator, nisam ni siguran šta to znači

imali nas jos zivih korisnika G2 :D

Ima ima, evo 2 komada doma od žene, oba rade bez problema.

my A1 sent it

Ja prodadoh pre par dana.

Sent from my MI MAX using Tapatalk

+1
Prvi vlasnik već 3god.

Meni je od pre nedelju dana postao službeni fon ali i dalje OK radi - prvi vlasnik od kraja 2013. godine...

Kako vam drži baterija? Meni AccuBattery pokazuje još oko 2200 mAh ili oko 73%. Nije loše za skoro tri i po godine.

Kod mene je tel.vise od 3 godine.Cim se pojavio cloudy 3.3 rom ubacio i evo sad pisem sa telefona. Telefon napravljen kao 2500k procesor.

Meni ce sad za neko dan da bude tri godine. Baterija mi je katastrofa, Accu pokazuje 1910/3000. Verovatno cu tamo posle nove da narucim neku sa Alija, vidim da ima neke od 6-7e sa dosta visokim ocenama.

Nazad
Vrh Dno