Šta je novo?

LG G2

Evo da prijavim da mi je i druga ploca zveknula. Prosle je zveknula bas u ovo vreme prosle godine, crkao wi fi chip, ovaj put bootlop, nece uopste da digne sistem. Vec par dana se telefon ponekad nasumicno restartuje, a ja sam bio u nekom tripu da drzim prst preko power buttona pa tome nisam ni pridavao paznju. I veceras hteo da snimim nesto, ukljucim kameru, prebacim na snimanje i gotovo, iskljuci se i krene da vrti logo.

Tri i po godine sam ga koristio, za moje potrebe stvarno vrhunski telefon i dalje bih ga koristio da nije zveknula ploca. Tako da eto odjvaljujem se sa teme. A ova dva pokvarena G2 koja imam cu valjda negde da uvaljam

Moj je odslužio meni pa je bio kod žene,sada je kod njenog oca,lično sam ga podešavao.Radi besprekorno i dalje 4 pune i nešto više godina....

from komsa's 7+

Uvek kad se povede ovakva prica ja prosto moram da napomenem da je ovo najbolji LG telefon ikada. Sve posle je veliko razocarenje. Samo se nadam da ce G6 ili G7 uspeti da vrate ono sto je LG dobio sa dvicom.

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Moj radi bez greske od 2013. Odavno ga je nasledio matori i sad reko daj da mu aktiviram besplatni net za one 2 app na telenor pripejdu, bice uvek dostupan na Viberu. Vidim on opet nedostupan, drzi ugaseno jer kad upali net baterija ni pola dana ne moze da izdrzi. Zna li neko proveren servis da zamenim bateriju?

Ovo i mene zanima, kakva su vam iskustva sa zamenskim baterijama? Koje su se najbolje pokazale?

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Nikakva. Rulet bukvalno. Tri nove sam zamenio dok nisam ubo neku pristojnu.
Ovo i mene zanima, kakva su vam iskustva sa zamenskim baterijama? Koje su se najbolje pokazale?

Znači da se ja još uvek držim ove stare [emoji3]

Pa dobro, jel ima ovlašćeni servis da stavim original?
Pre nekih godinu dana zvao ja ovlasceni LG servis da pitam. Kazu nemaju na stanju, mogu da nabave i da mi zamene. Cena baterije 5500din. Reko hvala lepo.

Evo ovako, dobio sam na koriscenje G2 dok mi ne stigne drugi telefon. pa sam ga rootovo ubacio TWRP 3.2.1.0 i preko TWRP instalirao Lineage 14.1 i gapps. i sad telefon kad sam restartovo posle instalacije pokaze samo na kratko LG logo i to je to. Sta sam uradio pogresno? Mogu da udjem u TWRP i da udjem u download mod

Telefon je počeo mnogo da baguje. Ne može iz statusne linije da se klikne na kockicu za automatsko osvetljenje, nekoliko puta dnevno telefon sam otvara šta hoće, ne može da se isključi alarm, nekad ceo ne reaguje na dodir i mora reset...

Jel može neko da me uputi kako da ga rutujem, gde i kako naći poslednji stock sistem za njega i kako ga ubaciti?
Može i predlog za custom ROM.

Haha, meni je isto to počelo da se dešava prekjuče. Pogledaj na XDA, uglavnom postupak roota je vraćanje na KitKat i rootovanje putem towelroota a zatim instalacija TWRP putem AutoRec aplikacije. Custom ROM za preporuku je Google Edition.

crDroid preporuka, ja stavio kod majke na telefon, stvarno radi kao podmazan. 7.1.2 čini mi se.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Hmmm ja nemam tih problema. Ali zato odjednom nakon instalacije novog roma aospextended 5.7 dešava se nešto čudno ne radi mi slovo d. Radio sam reinstall ali opet isto. Ostalo je da skinem zaštitno staklo ali izgleda da je displej posle toliko godina riknuo. Eh da i instalirao jednom i 7.1 rom ali je isto

Sent from my iPhone using Tapatalk

Haha, meni je isto to počelo da se dešava prekjuče. Pogledaj na XDA, uglavnom postupak roota je vraćanje na KitKat i rootovanje putem towelroota a zatim instalacija TWRP putem AutoRec aplikacije. Custom ROM za preporuku je Google Edition.
Jel može pomoć, ja se ne snalazim na xda...

LG G2 HW.jpg LG G2 SW.jpg

Našao sam ovo: https://forum.xda-developers.com/lg...ols-how-to-install-twrp-bump-d80230a-t3072186
I ovo: https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2715496

Šta od toga da pratim?

P.S. Kako sve izbrisati iz telefona, da bude kao iz radnje? Uradio bih to pre rutovanja i flešovanja novog ROM-a, čisto da sam siguran da sam uradio sve što je moglo, pa ako opet ne radi da znam da je hardverski problem.

Poslednja izmena:
I dalje živi.... [emoji3050]
88bdbb9138da85a7e09ee642b91694f8.jpg

Sent from my POCO F1 using Tapatalk

bezi od svetbaterija iz rume uvaljuju kineske kao original za 2500 din i kada zelis da vratis traze bez otkupa kao da je prvo provere i idu na foru da je baterija ostecena i da ne mogu da vrate novac prevaranti klasicni mnogo puta su to uradili kupi triax baterija firma iz beograda dobijes racun i sve

Ti iz Rume inače imaju previsoke cene za sve što prodaju...ugrađuju se do plafona...

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Kolika je realna cena nekog polovnog lg g2 /32 gb. Imam jedan a vidim na kp da je šareno od 50 pa neki čak i do 90 e idu.

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока

Nekih 60e sve preko toga je smesno. Ipak je to tel star 4, 5 god.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Ubijaju ga. Kevi sam ga ostavio svojevremeno, kad sam ja prešao na drugi fon, na njemu je crdroid 7.1.2 čini mi se.
I opet loše radi, spor je. Iako ona od aplikacija ima fb, messenger, i još par osnovnih guglovih aplikacija.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Pa to je to, pitas se kako to da je "postao" sporiji, a oni ga nacinili sporijim. Steta, bas mi je bio drag taj phone. Sve iza njega je izgubilo "magiju". Kad uhvatim vremena napravim neki re-release svega pa zamolim OPa da stavi na prvi post.

Pa to je to, pitas se kako to da je "postao" sporiji, a oni ga nacinili sporijim. Steta, bas mi je bio drag taj phone. Sve iza njega je izgubilo "magiju". Kad uhvatim vremena napravim neki re-release svega pa zamolim OPa da stavi na prvi post.
Uvek ćemo biti zahvalni za bender-ove magije na LG G2 telefonu...
Moj je i dalje u funkciji (dvogodisnja ćerka prži crtaće na YouTube vanced). Radi na crDroid 9.0 androidu...

Evo i mene na pocophonu, uzeo mate 20 pro pa mi se nije svidio. Cekam p4 da dodje. Podignem appove, pravio sam stvari koje nisu isle javno pa neka ih tu, auto-root i sve u 1, 1 klik. A crdroid, jedino ti custom romovi mogu drzati na zivotu g2 :). Jel se netko ovdje bavio "sastavljanjem" roma? Kompajliranjem cm/lineage/aosp ?

Uvek ćemo biti zahvalni za bender-ove magije na LG G2 telefonu...
Moj je i dalje u funkciji (dvogodisnja ćerka prži crtaće na YouTube vanced). Radi na crDroid 9.0 androidu...

Kakor radi taj rom?
Ima li bagova kakvih?
Ne bi bilo loše da odradim kevi clean install, a vidim da ima taj noviji crDroid, mada nemam pojma ni šta ni kako, da l' treba noviji recovery, firmware, a mrzi me da se iscimam da pogledam detaljnije..

Kakor radi taj rom?
Ima li bagova kakvih?
Ne bi bilo loše da odradim kevi clean install, a vidim da ima taj noviji crDroid, mada nemam pojma ni šta ni kako, da l' treba noviji recovery, firmware, a mrzi me da se iscimam da pogledam detaljnije..

I dalje živi.... [emoji3050]
88bdbb9138da85a7e09ee642b91694f8.jpg

Sent from my POCO F1 using Tapatalk

Davno sam ga instalirao, čini mi se maja meseca...
Treba poslednji TWRP 3.3.0-0

http://www.gregtwallace.com/lgg2-projects/twrp/?version=3.3.0-0

Ovde imaš crDroid 5.2 Pie, poslednja verzija za D802:

https://androidfilehost.com/?fid=1395089523397917920

Opengaps imas ovde:

https://opengapps.org/

Sto se tiče rada kao što sam rekao u prethodnom postu jedino ga moja ćerka koristi za gledanje crtaća na YouTube.

Moj još uvek radi punom parom kod majke. Još uvek originalna baterija u njemu. Zna što kažete da uspori i to pošteno nakon što navuče dosta up-time ali posle restarta radi i dalje prihvatljivo brzo. Ne volim da prodajem telefone sa kojim sam bio zadovoljan tako i g2 će ostati u kolekciji.

Isti slucaj kod mene ... Ostavljen u porodici na dalje koriscenje, sa cloudy 3.3 ... Od aplikacija dodatnih samo viber i to radi sasvim ok, i baterija originalna jos uvek lepo drzi ...

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Vrh Dno