Šta je novo?

LG G2

Drugar me zamolio da postavim pitanje ovde, vec je postavljao ranije ali ne znam da li je dobio neko konkretno resenje i ovaj put prilazem slike.

" Ljudi pomagajte da li iko ima ovakav problem sa ekroanom,bela linija koja se vidi u levom uglu,nekada je prisutna a nekada ne, da li mislite da je softverski problem ili hardverskii da li bi se ubacivanjem nekog rom-a npr cloudy resio problem.Hvala unapred"

65wQV9u.jpg
Hardverski, ne pomaže rom. Imao sam sličan problem na prethodnom telefonu. S tim što kod mene nije toliko izraženo pa mi nije smetalo. Nisam nosio na reklamaciju. Pa ne znam da li bi menjali ekran ili ceo telefon.

Mislio sam na mobilne u rangu po kvalitetu. Ako misliš na tablete, to nije isto, jer veličina displeja utiče a za Kineze do 5,5 inča ne znam koji su.

Za mobilne sam mislio. Imas ih u temi o kineskim mobilnim telefonima. Ima ih dosta sa 3.000mah, ima nekoliko sa 4.000 i jedan (mozda i vise, ali sam ja za jedan cuo) sa 5.000mAh.
Nisam ih koristio, ali kao sto rekoh, misljenja sam da od G2 za taj novac nema bolje.

Za mobilne sam mislio. Imas ih u temi o kineskim mobilnim telefonima. Ima ih dosta sa 3.000mah, ima nekoliko sa 4.000 i jedan (mozda i vise, ali sam ja za jedan cuo) sa 5.000mAh.
Nisam ih koristio, ali kao sto rekoh, misljenja sam da od G2 za taj novac nema bolje.
Pogledaću, baš me zanima, jer baterija od 5000 mA za displej 5.0 do 5,5 inča je stvarno baba roga. Koliko takva baterija traje uz normalno korišćenje?

Ne znam, ljudi kazu mnogo :D
Drugarica ima lenovo sa 4.000mAh i kaze da zaboravlja na koliko dana ga puni :D

jel vam na acip-u (ko ga koristiti) radi ir?

Poslednja izmena:
Hardverski, ne pomaže rom. Imao sam sličan problem na prethodnom telefonu. S tim što kod mene nije toliko izraženo pa mi nije smetalo. Nisam nosio na reklamaciju. Pa ne znam da li bi menjali ekran ili ceo telefon.

Daj Boze samo da ne prodje tvoj drug kao ja. Meni LG nece da popravi telefon, imam isto problem sa ekranom. Zamislite kazu kako ne vide kvar, a momak iz Vipa i ja odmah uocimo cim ga upalimo.
Pogledajte i sami:
Slike ekrana

Iskreno posle ovoga jako sam se razocarao u LG kompaniju. Dok sam koristio Samsung cak su i jedva vidljivi u mraku jedan jedini mrtvi pixel uvazili i promenili mi ekran.
Jako lose iskustvo vec posle 2 meseca sa LG.

Pa posredno je kriv i LG jer su odabrali servis ciji serviseri ocigledno ne idu na redovne lekarske (oftalmoloske) preglede. Zar je to jedini servis, zar sa drugim ne mogu da sklope ugovor. Jadan je taj MESC koji inace nije nasa nego Hrvatska firma.

super! kako god okrenem, završim na acip ili g3 cloudyfa, oni su mi naj. hvala ti!

Jel ima netko 2 g2 aparata? Ili jedan neispravan a drugi da ima usb otg support. Pravim app da jedan g2 popravlja drugi.

Trenutno nista, mislio sam na skorije vrijeme. G3 AutoRec na putu ali mi dodju neke ideje koje ako ne uzmem odmah ili odu ili mi se cine lose.
Grafika je vazna, meni ne toliko ali ljudima je oku ugodnije. Stavim na xda pa bude cijela lista contributors:)

Poslednja izmena:
Bender shvatam fazon da jedan g2 popravlja drugi, ali koliko ljudi ce imati koristi od toga? Mislim da se ne mucis :D Mada ako provalis na g2, verovatno da ces moci na svim drugim telefonima.

Ne mora biti g2. Moze biti bilo koji s podrskom za usb otg :). Jel to bolje zvuci?

Ovo ce raditi puno bolje posto je linux, tako da nema dodatnih instalacija. Integriram fastboot, adb, ostalo je dio androida vec. Znaci a jedne strane ide usb otg, kabl od punjaca u otg, s druge strane neispravni g2/g3. S ostalim modelima se nisam susretao pa ne mogu garantirati.

У чему је највећа разлика између фејк и оригинал Spigen Slim Armor-a? Користим неки кинески од сома динара и осим тога што она пластика позади има неке микро огреботине и телефон изгледа доста гломазно, све остало је ок и телефон је добро заштићен. Да ли са овим кинеским ризикујем да се ивице телефона и леђа излижу?

Poslednja izmena:
Da li ima kod nas Spigen Slim Armor original ili mora preko neta? Kada kažem: "kod nas", mislim u Beogradu.

a djile piše po ostalim temama kako je g2 ****** pa treba ovo pa ono pa se pojavi Bender pa popravlja-pa naravno kad Bender zna [emoji1]

Daj Boze samo da ne prodje tvoj drug kao ja. Meni LG nece da popravi telefon, imam isto problem sa ekranom. Zamislite kazu kako ne vide kvar, a momak iz Vipa i ja odmah uocimo cim ga upalimo.
Pogledajte i sami:
Slike ekrana

Iskreno posle ovoga jako sam se razocarao u LG kompaniju. Dok sam koristio Samsung cak su i jedva vidljivi u mraku jedan jedini mrtvi pixel uvazili i promenili mi ekran.
Jako lose iskustvo vec posle 2 meseca sa LG.
Zavisi kako ti se polomi. Ja sam imao problem sa horizontalnim linijicama na Note 4 i reklamirao ga posle 15 dana. Glatko je odbijeno, sa izvestajem da telefon prolazi testove i da nije primecena nikakva anomalija.
Inace je zena koja radi na salteru u Mts-u lako uocila problem. Sta reci vise...

Zna li neko kad ce vise taj lollipop?

Imam osecaj da na kraju nece ni da ga puste.. :(

Ubi nas ovo cekanje LL :( Ja kontaktirao LG i kao uvek oni nemaju info za sada o tome

Poslednja izmena:
Sto ste bre nestrpljivi kad kk odlicno radi ? :D
Gotovo sam siguran da ce Lg pustiti L, posle dosta razocarenja sa G, G2 im je slamcica za koju mora da se uhvate. A i realno dosta su dvojki prodali bilo bi glupo od njih da sve te ljude razocaraju

Nazad
Vrh Dno