Šta je novo?

LG G2

Meni jedino na g2 nedostaje to brzo fokusiranje sa samsunga. Konkretno presao sam sa S3.

Misilim da je bila 4.4.2 ali nisam siguran. Citao sam na xda kao da ce u sledecim verzijama softvera kao to ispraviti ali nisam hteo da rizikujem kao ni da flashujem druge romove. Prodao sam ga lepo i uzeo galaxy s5 i sve savrseno sljaka.
Koliko si doplatio razliku od G2 do S5? I naravno, da li su telefoni kupljeni novi, ili polovni?

Pa doplatio sam 70e ali je vredelo svake pare... sve je bolje na s5, kamera, baterija, ekran... da ne kazem prednosti da je vodootporan i jos sam dobio garanciji na lom ekrana i dodatna ostecenja. Cena jeste skuplja ali vredi te pare. I od sada koristim samo Samsung brend sto se androida tice. Ne kazem da je savrsen pogotovo skin tw ali meni iskreno zavrsava posao....

Nosim baš oba uređaja i sve, apsolutno sve u softveru je na strani G2 (ovde govorim o G2 sa Cloudy G3). Pre G2 sam imao Note 2 a pre toga S3 tako ta nisam Samsung hejter. Za svaku stvar koja mi zasmeta na S5 (nosim ga mesec dana) pomislim, e ovo je na G2 rešeno kako treba. Evo sad ko zainat ne pada mi nista na pamet osim multiview (koji je na Samsungu ograničen u izboru apps) i npr podešavanja alarma (na S moram da bockam strelice, a na G2, doduše sa Cloudy-jem, lepo zavrtiš...)
Za fotke je diskutabilno, sa blicem definitivno S5 je mnogo bolji. Bez blica nisam siguran. Sa upaljenim low light modom na S5 su i dalje lošije nego na G2 a vreme okidanja je još gore. Čekam sad neki dečiji rođendan da dobro istestiram mašine na pokretnim metama [emoji1]
uploadfromtaptalk1426370310245.jpg
uploadfromtaptalk1426370335891.png
uploadfromtaptalk1426370366441.jpg
uploadfromtaptalk1426370402335.jpg

Prve dve su sa S5, druge sa G2. Teško kropovano naravno.

Poslednja izmena:
Sve mogu da ti poverujem, ali baterija? Probao sam S5 na štandu u Tempu dok je bio izložen, primetio sam da je sporiji od G2, za kameru verujem, ali baterija?

Meni deluju otprilike iste. Nikada nisam uspevao da imam one satnice kao poneki ovde ali 4,5 sata surfa na 3g meni je ok. Tu gde provodim većinu dana loš mi je signal na Telenoru (S5) tako da mi to remeti poređenje. Sad naravno to vreme delim na dva aparata pa ne mogu da dođem do ful upotrebe. Tek kad budem batalio G2 (moralna stvar) proceniću kako treba.
download_20150215_000647 (1).png
na 17, 18 sati.

Poslednja izmena:
Sve mogu da ti poverujem, ali baterija? Probao sam S5 na štandu u Tempu dok je bio izložen, primetio sam da je sporiji od G2, za kameru verujem, ali baterija?
Meni baterija odlicno drzi na s5, oko 4,5 do 5 sati sot. Ali sto me najvise odusevilo na s5 je punjenje baterija. Bukvalno odemo u wc da se tusnem i ostavim telefon na punjacu na oko 15%. Posle 20 min bude 50% baterije, a za full punjenje treba mu oko 90 min. E zato sam sa g2 presao na s5 najvise. A sto se tice brzine telefona ja to iskreno ne gledam. Ono da li ce otvoriti za mikro sekund nesto brze stvarno me ne interesuje (i ti izlozeni telefon koji je ne gase po 3 meseca a svako ih cacka nisu merodavni za brzinu). Iskreno sada na lolipopu telefon leti sem multitasking dugmeta, tu stucne, a inace na lolipopi su iskljicili mu dosta pocetnih aplikacija, sada uvek ima oko 600mb slobodnog rama...
Daleko od toga da je g2 los telefon ali meni ima mane koje su me odbile. Ne volim da na telefon stavljam druge romove da bi im nesto radilo kako treba.

@Strasilo
Jel ti to zelis da kazes da S5 ima bolju bateriju od G2?
I da se na G2 sporije puni baterija u odnosu na S5?
Iskreno se pitam da li si uopste nekada imao G2?!

Drugar me zamolio da postavim pitanje ovde, vec je postavljao ranije ali ne znam da li je dobio neko konkretno resenje i ovaj put prilazem slike.

" Ljudi pomagajte da li iko ima ovakav problem sa ekroanom,bela linija koja se vidi u levom uglu,nekada je prisutna a nekada ne, da li mislite da je softverski problem ili hardverskii da li bi se ubacivanjem nekog rom-a npr cloudy resio problem.Hvala unapred"

65wQV9u.jpg

Poslednja izmena:
@Strasilo, telefoni na štandovima imaju mali broj aplikacijama instalirano, tako da bi trebalo da lete. S5 je noviji od G2, generalno i verovatno bolji, medjutim o bateriji govoriti je za vredjanje. Ovde se radi o odnosu cene i onoga što pruža mobilni a tu je G2 najizdašniji. Što se tiče baterije, ni jedan smart fon ne može da se poredi sa G2. Naravno stvar je ukusa i šta treba čoveku, nekome je kamera najvažnija, nekome baterija i slično. A što se tiče doplate od 70 evra, to je odlična cena, jer mislim da je razlika minimum 100 evrića.

Ruku na srce, nije bas najbolja baterija od svih smartphoneova. Ima kineskih brendova sa po 5.000mAh :)
Ali da je veoma dobra i najbolja za ulozeni novac medju "nama" poznatih brendova to stoji.

Ruku na srce, nije bas najbolja baterija od svih smartphoneova. Ima kineskih brendova sa po 5.000mAh :)
Ali da je veoma dobra i najbolja za ulozeni novac medju "nama" poznatih brendova to stoji.
Mislio sam na mobilne u rangu po kvalitetu. Ako misliš na tablete, to nije isto, jer veličina displeja utiče a za Kineze do 5,5 inča ne znam koji su.

Z2,z3,z3c,opo,n4, svi odreda imaju bolju bateriju od g2ke..malo objektivnosti molim....
Hvala na ispravci zulu :)

Poslednja izmena:
Z2,z3,z3c,opo,n4, svi odreda imaju bolju bateriju od g2ke..malo objektivnosti molim....
Hvala na ispravci zulu :)

Ako ovo N4 znači Note 4 - i to nije istina, da ne pričamo da je mnogo mnogo skuplji telefon ...
OPO možda i ima, ali za**** te telefone koje treba juriti i koje nemaš kome posle prodati ...

Zar nema? :) ja bih vrlo rado uzeo jedan opo, kad bi ga neko prodavao, ali vidim svi vlasnici zadovoljni

Pa nema - 5-6 h SoT ti je max uz prethodno rutovanje, greenify, brisanje samsung bloat-a, gubljenja garancije ...
Primer jdne takve samsung aplikacije - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.blurb.checkout&hl=en
Snimi ocene :)

Ja sam OPO hteo isto da kupim, ali sam odustao jer su neozbiljni i tu priču neka prodaju nekome drugom.
Agresivni marketing koji se svodi na pljuvanje konkurencije, jurenje nekih pozivnica, pa da se to dostavi kod nas je cimanje, garancija, kome to posle prodati jer za taj telefon niko živi nije čuo ...
Drugi put :)

Poslednja izmena:
Mislio sam na mobilne u rangu po kvalitetu. Ako misliš na tablete, to nije isto, jer veličina displeja utiče a za Kineze do 5,5 inča ne znam koji su.

Zar ne reče po kvalitetu, a ne ceni?

Hrabar potez, uzeti samsung, pritom spadaš u napredne korisnike :) knox najveća glupost decenije...
Android bez roota, poluproizvod...

Ne bih o ceni Stojane....

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno