Da, slušalice su krš. Ja koristim neke stare od S8000 Jet telefona. Samo sam morao premostiti mikroprekidač za razgovor, bas ubija u kombinaciji sa Poweramp-om. Za početak, instaliraj plejer malo će popraviti situaciju.Ma briga me za radio,hocu samo neki bas,ono je baaaas lose... Probacu neke alcatelove kasnije,to su najbolje slusalice koje su se dobijale uz neki telefon,stvarno fantasticne. Na dva alcatela su krcale,videcemo kako ce na g2
Jeste, sada ne treba da diskutujemo o svim aspektima telefona, zato što ga ti imaš, i zato što si subjektivan, i smeta ti kada se istaknu i mane telefona.Sou ste keve mi, te ne valja kamera,te krs zvuk,krs slusalice, kupite bre neke fotoaparate ako vam ne valja kamera, isto tako i za muziku, ovo je telefon smart, sluzi za surf, dopisivanje ,razgovor... Kad zatreba moze dosta kvalitetno i da se slika i za muziku nije los, najlakse je da pljujete, vi bi sve u jednom, e pa nema....
Izvini na komentaru,pogresno sam shvacen,evo i ja sad kada ga citam izgleda mi kao da sam rekao da me briga sto tebi radio ne valja :-D izvini stvarno,mislio sam da mi nije bitan radio jer ga ne slusam, ali mi je bitan bas kod muzike i filmova...Tebe ne tangira radio, meni smeta sto ne hvata ni za q. Suvisan ti je taj komentar. Kao sto sam napisao, Koss Porta Pro zvuce kao kanta na ovom telefonu. Sta mozes da ocekujes od Alcatel-a?
Pravdaju kupovinu, lažu sebe, šta drugo... Na to sam navikao na ovom forumu.Jeste, sada ne treba da diskutujemo o svim aspektima telefona, zato što ga ti imaš, i zato što si subjektivan, i smeta ti kada se istaknu i mane telefona.
Po stoti put, ovo je forum, a ne promo štand.
Što se tiče zvuka, meni se čini da je na CloudyG3 2.0, lošiji, nego stock. I baš mi smeta, jako loše.
http://lg-phone-firmware.com/mobile/Posto trenutno ne radi download firmware sa lg-firmware-rom, koji je drugi sajt odakle mogu da skinem originalni KDZ, da flesnem?
Koji je FW za Srbiju (VIP)? Jer ovde nema trazenja po iMEI.
Vidi po suffix-u za koje je trziste posto LG nije kao sony npr. da trazis po mrezamaKoji je FW za Srbiju (VIP)? Jer ovde nema trazenja po iMEI.
Dejani bre, hehe, ne svrstavajte me u te bundžije, meni je telefon odličan, nije mi bitan ni root, ni 100 romova da promenim, ni konstantno kukanje za kameru i kad ce lizalica već 500x. Kod mene stock 20c i ne treba mi bolje. Ko nije zadovoljan, neće nikad ni biti. Pošto meni slušalice služe za slušanje muzike, a ne za obavljanje razgovora, ove su mi neupotrebljive i stoje u kutiji, ako su nekom tako dobre, evo može da kupi i moje. A priče da telefon nije i za slušanje muzike, stvarno...? Najbolje da pored telefona od par stotina evra nosim i neko g. mp3 od 20-30e. Platio sam ga nešto preko 400e oktobra 2013, a ne bih žalio ni 20-30 više da su ubacili slušalice pogodne i za muziku.
Kakav je cm? Jel bolji od optimus g3?Topla preporuka za cyanogenmod kameru (skinuti sa apkmirror), ne radi na stock, radi na CM12, nisam proverio na AICP-u.. Ima opciju zero shutter lag a i generalno je krace trajanje blica![]()
Nisam probao optimus g3. Meni je ok, koristim ga vec 5-6 dana. Brz, nema bagova... Primetio sam zelenu vertikalnu liniju uz desnu ivicu snimka kad ga pustim, ali mislim da to nije neki problem. Baterija - 4.5 do 5h sot-a sa 10ak sati data connection promenljivog 3g signala , 3-4h wifi, dosta whats appa, fba itd, jedan sat igranja ne bas zahtevne igrice. Najvise mi se svidja ova kamera koju sam ubacioKakav je cm? Jel bolji od optimus g3?
Zelim :-DAko neko zeli xCam v6.1.2 neka mi se javi na pp![]()
Ja nemam samo taj tweakbox od navedenih i radi normalno telefon.od kako sam instalirao xposed telefon mi se s' vremena na vreme restartuje.. od modula imam g2 tweaksbox greenify i lucky patcher.. u cemu je sad problem jel se jos kome to desavalo ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari