Šta je novo?

LG G2

Pronašao sam dve bubice na oficijelni 4.4.2.
Prvi je da ne radi quiet mode, moram ručno svaki put da ga u uključim i ako sam podesio tačno vreme aktiviranja. Drugi je u vezi sa fleš drajvom. Posle par sekundi rada Android prijavi da je flash disconekrovan, tako da je u ovom trenutku ne upotrebljiv. Sav mp3 MI je na flešu. Govorim o otg flesh.

Nakon updejtovao uradio sam reset.

Za quiet time se i meni desilo, pa sam ga ugasio i ponovo podesio i opet radi.

Pa sad cesljam xda ne nadjoh v1.2 za clodyProII samo 1.1.Ako imas link pusti na pm na flesnem ili,ovde . :)

Testiram nesto, nije bas radilo kako treba pa sam druge drivere. Pricekaj radije dok ne uploada finalnu :)

Imas li neke naznake kada ce da uploaduje ?

EDIT: CloudyPro II 1.2
Changelog of upcoming release:
Fixed LG HiddenMenu
Fixed LG Dictionary
Fixed LG VideoEditor
Fixed Knock On toggle
Fixed proximity sensor
Fixed android upgrading
Fixed clock widget
Fixed reboot command
Fixed hissing sound
Fixed LTE changing issue
Added Photo Editor
Improved battery life
Rewritten all update-scripts
With this release I'll remove the Philz Touch Recovery requirement, now you can use whatever recovery you want (TWRP, CWM, Philz) ovo je cool ...
Pa ono zadovoljavajuce , verovatno ce danas da ubaci...

Poslednja izmena:
Fixed hissing sound
i
Image editor nemam

Nesto sam drivere testirao itd.

Ali dobro radi.

Dobio sam update lg keyboard od 60+ mb.
Jel dobio jos neko?
Inace sam na 4.2.2 jos uvek.
Ne radi mi se upgrade,zadovoljan sam radom telefona.

With this release I'll remove the Philz Touch Recovery requirement, now you can use whatever recovery you want (TWRP, CWM, Philz) ...

Ovo mi se svidja...
Jos ako je kamera bolja nego na stock kk-u moze i da se proba za neki dan :D

With this release I'll remove the Philz Touch Recovery requirement, now you can use whatever recovery you want (TWRP, CWM, Philz) ...

Ovo mi se svidja...

Bolja je nego na stocku. Za svaki slucaj instalirati najnoviji xdabbeb 2.2.1 (ako ces na art prebaciti) ili jishnu(nije art compatible)

edit:

usporedba prednjih kamera...prvi pro g2 a predzadnji g2 ---- ovdje

Poslednja izmena:

Ovo mi se svidja...

Pa ako imaš twrp, philz samo flešneš iz twrp i to je to. Ne vidim u čemu je problem. A philz je 100x bolji recovery.

Drug je kupio g2 sa telenora otkljucali smo ga online, na mts-u je, ali ima jedan problem kada prica sa nekim, taj neko ga jedva cuje, probali smo i moju sim mts karticu isti problem (telenor nismo imali). Zanima me da li je moguce da se to desava posto je za telenor a otkljucan je ili je neki hardverski problem?

^^
To je hardverski problem.

Koliko puta da ti se kaze da je bolja , probaj vec jednom :D :D :D

Probaću samo ne vidim i dalje neki bitan razlog zašto bih flešovao ovaj rom ...
A i cimanje dok se sve odradi + što ne radi Xposed.

Bolja je nego na stocku. Za svaki slucaj instalirati najnoviji xdabbeb 2.2.1 (ako ces na art prebaciti) ili jishnu(nije art compatible)

edit:

usporedba prednjih kamera...prvi pro g2 a predzadnji g2 ---- ovdje

E ovo je već dobar razlog i koliko vidim LG G PRO 2 redom bolja od svih drugih flagship telefona ,)
Samo, ispravite me ako grešim - nije hardverski ista kamera na G2 i LG G PRO 2 telefonu tako da vrlo verovatno sve ovo gore pada u vodu ?

Pa ako imaš twrp, philz samo flešneš iz twrp i to je to. Ne vidim u čemu je problem. A philz je 100x bolji recovery.

Navikao sam na CWM pa sad na odlični TWRP pa mi se ne menja ono što radi perfektno ...

ps. vidim da ima i CloudyFlex 1.4 - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2618864

Poslednja izmena:
Probaću samo ne vidim i dalje neki bitan razlog zašto bih flešovao ovaj rom ...
A i cimanje dok se sve odradi + što ne radi Xposed.

E ovo je već dobar razlog i koliko vidim LG G PRO 2 redom bolja od svih drugih flagship telefona ,)
Samo, ispravite me ako grešim - nije hardverski ista kamera na G2 i LG G PRO 2 telefonu tako da vrlo verovatno sve ovo gore pada u vodu ?

Navikao sam na CWM pa sad na odlični TWRP pa mi se ne menja ono što radi perfektno ...

ps. vidim da ima i CloudyFlex 1.4 - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2618864

Camera
Camera 13 megapixels 13 megapixels
Flash LED LED
Aperture size F2.4 F2.4
Focal length (35mm equivalent) 29mm 29mm
Camera sensor size 1/3.06" 1/3.06"

Po ovome (phone arena) je kamera ista, mada i oni ponekad pogreše.

Xposed radi ako je telefon na dalviku, meni je art dovoljan razlog da se navikavam na život bez xposed-a. :D

Da je cimanje da se odradi, jeste, ali vredi. Nadam se da će verija 1.2 moći da se flešne preko 1.1.

Ja imam ovaj slim armor i tel je baš ogroman. Na s4 sam imao neo hybrid i meni je bio super a redom su se žalili da je velik

vECI JE SENZOR NA G PRO 2 S'TIM I VECI BROJ DETALJA NA PRO 2...

Je l' imaš neki drugi info za senzor, pošto je po phone areni iste veličine? Zapravo sve je isto, i focal lenght i aperture size.

Ne secam se bas ali od prilike pre 20 ak dana covek koji ima iskustva sa fotografijom kako sam video je postovao ovde taj info .

Ne secam se bas ali od prilike pre 20 ak dana covek koji ima iskustva sa fotografijom kako sam video je postovao ovde taj info .

to bi bilo jedino validno da se instaliraju isti romovi na oba sa istom camera app I naravno da se uporede slike po istim uslovima slikane..

Ne ne bas je bila prica na tu temu par stranica, bio je i onaj video sa olaze sa g 2 pro 2 i onda je decko prokomentarisao da je to nemoguce jer g2 ima drugaciji ili malo manji senzor, uveren sam da je tako rekao a cini mi se da se bavi sa tim ;)

Ja imam clody i na 4k je fenomenalan ali ne moze bas da pridje rame uz rame onom snimku , sto se tice detalja , malo je ipak jasnija slika sa malo vise detalja ali zanemarljivo.

Moze li link za cloudy i da li treba da se vracam na 4.2.2 stock da bih ga fleshnuo ili može sa 4.4.2 stock?

Na sadašnjim monitorima ne možete videti razliku. Na 4k monitoru sigurno. Daleko smo mi od 4k rezolucije :)

Vrh Dno