Šta je novo?

LG G2

Da li može neko da mi kaže da li su na 4.2.2 kontakt slike hi res? Konkretno mislim na metodu kada se slike automatski preuzmu sa gmail kontakta?

Da li može neko da mi kaže da li su na 4.2.2 kontakt slike hi res? Konkretno mislim na metodu kada se slike automatski preuzmu sa gmail kontakta?

Ово и мени није јасно. Неки контакти су ми се вратили (после рестарта и синхронизације) у резолуцији у којој сам их ставио а неки су у крш слабој резолуцији.

Vec nekoliko dana ne uspevam u Bg da nadjem neku ok masku za G2. Sta preporucujete? Procitao sam da su komentari po pitanju futrola veoma sturi i bez preterano detalja, pa molim vas podelite sta imate i kako vas sluzi. Nillkin Scrub mi deluje da je korektan, samo nigde nema da se uzme u crnoj boji. Da li su neke od ovh sa poklopcem dobre, a da ne kostaju 50e? :)

Inace, telefon je stvarno odlican. O performansama je suvisno i pricati mnogo. Generalno sam prezadovoljan. Interesantno je da je svako ko ga vidi apsolutno odusevljen (i mladi entuzijasti i ozbiljni ljudi), a posebno odnosom velicine telefona i velicine ekrana (iskoriscenoscu prostora).

Vec nekoliko dana ne uspevam u Bg da nadjem neku ok masku za G2. Sta preporucujete? Procitao sam da su komentari po pitanju futrola veoma sturi i bez preterano detalja, pa molim vas podelite sta imate i kako vas sluzi. Nillkin Scrub mi deluje da je korektan, samo nigde nema da se uzme u crnoj boji. Da li su neke od ovh sa poklopcem dobre, a da ne kostaju 50e? :)

Inace, telefon je stvarno odlican. O performansama je suvisno i pricati mnogo. Generalno sam prezadovoljan. Interesantno je da je svako ko ga vidi apsolutno odusevljen (i mladi entuzijasti i ozbiljni ljudi), a posebno odnosom velicine telefona i velicine ekrana (iskoriscenoscu prostora).
Ja sam uzeo klasicni gumeni case,jer nista bolje nisam migao naci,al ti mogu savjetovati da stavis screen protector jer je osjetljiv na habanje,tacnije oleophobic hoce da se ogrebe,osjetljiv je..i primjetio sam dosta da se zale ako koristis flip case da isto hoce da osteti oleophobic zastitu,znaci screen protector prije svega ;)

Još jedno glupo pitanje sa moje strane. Kako se prave folderi na home screen-u?

^ Jednu ikonicu koja ti je vec na screen-u prevuci preko druge koja je takodje na screen-u,i samim tim automatski ce da ti se kreira folder. Mozes boju foldera unutar da menjas takodje

Poslednja izmena:
Stavio sam foliju odmah, super je legla. Nego bih nekako dodatno zastitio telefon. Jeste da je ruznije sa maskom, ali je 100x lepse nego kada se kuciste izgrebe pa tel izgelda kao slupan... Nekako se dvoumim izmedju klasicnog hard case-a (Nillkin Scrub koji ima kod nas da se nadje), ili neka varijanta sa poklopcem (i eventualno prozorom).

Instalirao Cloudy pro II, za sada super radi, nema nijedan bag, neverovatno da je čovek ovo ovako dobro portovao. Prebacio sam na art i mučim se sa narodnim nova launcherom koji neće da se instalira na artu...
Jeste brži art, pogotovo u aplikacijama koje su na dalviku poznate po dužem učitavanju.

Javljajte utiske sa tog roma :)
Verovatno jedini koji dolazi u razmatranje što se mene tiče :)
Dobiješ ART, ali izgubiš xposed tako da se i ne profitira nešto preterano...
Jel bar kamera bolja od kombinacije stock+fix?

Poslednja izmena:
Čuo sam da ima verzija xposed-a koja radi na art-u, ali nisam još stigao do njega, ubi me ovo vraćanje aplikacija i podešavanje sistema. Probao sam kameru malo u tamnoj sobi i rekao bih da jeste bolja, nema više kašnjenja snimka u odnosu na ono što se snima. Kada budem stigao, snimiću nešto napolju i okačiću snimak.
Evo prve aplikacije koja ne radi na artu-autovoice.

Čuo sam da ima verzija xposed-a koja radi na art-u, ali nisam još stigao do njega, ubi me ovo vraćanje aplikacija i podešavanje sistema. Probao sam kameru malo u tamnoj sobi i rekao bih da jeste bolja, nema više kašnjenja snimka u odnosu na ono što se snima. Kada budem stigao, snimiću nešto napolju i okačiću snimak.
Evo prve aplikacije koja ne radi na artu-autovoice.

Ja pretražio sve živo i nigde ne nadjoh xposed za art. Ako nadješ piši obavezno. Vratio sam se na dalvik samo zbog toga. Moj komšija je i dalje na art-u i kaže da hoće da mu zabode kamera s vremena na vreme kao i galerija. + imao je 1 reset (sam od sebe se resetovao).

Video sam za xposed u nekoj temi na xda dok sam čitao, neko se žalio da xposed ne radi na art-u i onda je neko odgovorio: "it does, if you install latest version", ali nisam pročitao do kraja. Možda je beta u putanju, ili neka nezvanična verzija.

Ja sam uzeo Nilkin Hard Case (http://www.ebay.com/itm/291015831666) i odlican je. Lepo izgleda, telefon uopste ne izlgeda glomazno. Uz njega dobijes i foliju za ekran.
Takodje, uzeo sam Nilkin case sa onim prozorcetom, i mogu ti reci da se meni licno ne svidja. Mnogo uveca telefon, pokrije LED notifikaciju, nezgodan prilikom piasnja poruka...itd.

Hmm, cisto sumnjam. Developer je rekao da nece izbaciti ni probnu dok ne izadje final ART. Nadajmo se u 4.3 koji testiraju :). Da bi proradio na ART mora da se napise maltene ceo kod iznova, jer je sve drugacije :(.
Evo liste aplikacija koje ne rade na ART-u : http://www.androidruntime.com/list

Edit: The first question on almost everyone’s mind when it comes to Xposed is ART compatibility. As we already know, ART is scheduled to be the default runtime in the next version of Android. Luckily, rovo89 has already stated that ART support will come some time after this change is made. This was confirmed once again in the AMA.

Znaci cekamo 4.4.3

Jos jedan EDIT :D : http://www.gsmarena.com/lg_g_flex_receives_android_442_kitkat_update_with_knock_code_-news-8153.php . Preterase sa update-ima ;)

Poslednja izmena:
Javljajte utiske sa tog roma :)
Verovatno jedini koji dolazi u razmatranje što se mene tiče :)
Dobiješ ART, ali izgubiš xposed tako da se i ne profitira nešto preterano...
Jel bar kamera bolja od kombinacije stock+fix?

Ja sam takodje presao na dalvik zbog xposed kao i andrija , ali mogu samo reci najbolje o ovom cloudy-u ART je definitivno sprzio dalvik u multitaskingu itd, sve najbolje o ovom romu od mene.

Andro dal li bi to rekao da imas flex :D :p

Poslednja izmena:
Takodje sam primetio da Home dugme ima da kažem mali lag pri izlasku iz nekih aplikacija na dalviku (cloudy) u odnosu na ART. Kao da se malo zakuca kad ga stisnem, svetlo mu stoji tako uplajeno neko vreme, dok kod back i ostalih nema toga. Ne znam oni koji su na cloudy da li primećuju? Ima li toka na stocku? Mrzi me da vraćam backup :-(

Poslednja izmena:
Pronašao sam dve bubice na oficijelni 4.4.2.
Prvi je da ne radi quiet mode, moram ručno svaki put da ga u uključim i ako sam podesio tačno vreme aktiviranja. Drugi je u vezi sa fleš drajvom. Posle par sekundi rada Android prijavi da je flash disconekrovan, tako da je u ovom trenutku ne upotrebljiv. Sav mp3 MI je na flešu. Govorim o otg flesh.

Nakon updejtovao uradio sam reset.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno