Da li može neko da mi kaže da li su na 4.2.2 kontakt slike hi res? Konkretno mislim na metodu kada se slike automatski preuzmu sa gmail kontakta?
meni je stigao sad update d80210c ,sad ce na 210d pa onda na kitkat.... kolko vidim na yt night camera je i dalje losha....? samo su dodali 4k
meni je stigao sad update d80210c ,sad ce na 210d pa onda na kitkat.... kolko vidim na yt night camera je i dalje losha....? samo su dodali 4k
Da li može neko da mi kaže da li su na 4.2.2 kontakt slike hi res? Konkretno mislim na metodu kada se slike automatski preuzmu sa gmail kontakta?
To su features za sad rezervirani samo za lg pro g2 (vjerojatno lg flex) ali opcija je da nam dodaju u sljedecim nadogradnjama. Uz knock code itd.Nema 4k ni 120fps![]()
ma mislio sam na ove fix-ove za KK.
Ja sam uzeo klasicni gumeni case,jer nista bolje nisam migao naci,al ti mogu savjetovati da stavis screen protector jer je osjetljiv na habanje,tacnije oleophobic hoce da se ogrebe,osjetljiv je..i primjetio sam dosta da se zale ako koristis flip case da isto hoce da osteti oleophobic zastitu,znaci screen protector prije svegaVec nekoliko dana ne uspevam u Bg da nadjem neku ok masku za G2. Sta preporucujete? Procitao sam da su komentari po pitanju futrola veoma sturi i bez preterano detalja, pa molim vas podelite sta imate i kako vas sluzi. Nillkin Scrub mi deluje da je korektan, samo nigde nema da se uzme u crnoj boji. Da li su neke od ovh sa poklopcem dobre, a da ne kostaju 50e?
Inace, telefon je stvarno odlican. O performansama je suvisno i pricati mnogo. Generalno sam prezadovoljan. Interesantno je da je svako ko ga vidi apsolutno odusevljen (i mladi entuzijasti i ozbiljni ljudi), a posebno odnosom velicine telefona i velicine ekrana (iskoriscenoscu prostora).
Čuo sam da ima verzija xposed-a koja radi na art-u, ali nisam još stigao do njega, ubi me ovo vraćanje aplikacija i podešavanje sistema. Probao sam kameru malo u tamnoj sobi i rekao bih da jeste bolja, nema više kašnjenja snimka u odnosu na ono što se snima. Kada budem stigao, snimiću nešto napolju i okačiću snimak.
Evo prve aplikacije koja ne radi na artu-autovoice.
Vec nekoliko dana ne uspevam u Bg da nadjem neku ok masku za G2. Sta preporucujete? Procitao sam da su komentari po pitanju futrola veoma sturi i bez preterano detalja, pa molim vas podelite sta imate i kako vas sluzi. Nillkin Scrub mi deluje da je korektan, samo nigde nema da se uzme u crnoj boji. Da li su neke od ovh sa poklopcem dobre, a da ne kostaju 50e?
Inace, telefon je stvarno odlican. O performansama je suvisno i pricati mnogo. Generalno sam prezadovoljan. Interesantno je da je svako ko ga vidi apsolutno odusevljen (i mladi entuzijasti i ozbiljni ljudi), a posebno odnosom velicine telefona i velicine ekrana (iskoriscenoscu prostora).
Javljajte utiske sa tog roma![]()
Verovatno jedini koji dolazi u razmatranje što se mene tiče![]()
Dobiješ ART, ali izgubiš xposed tako da se i ne profitira nešto preterano...
Jel bar kamera bolja od kombinacije stock+fix?
Javljajte utiske sa tog roma![]()
Verovatno jedini koji dolazi u razmatranje što se mene tiče![]()
Dobiješ ART, ali izgubiš xposed tako da se i ne profitira nešto preterano...
Jel bar kamera bolja od kombinacije stock+fix?
Imam CloudyPro II 1.2, meni je odlican, ne koristim knock code al ajd.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari