Šta je novo?

LG G Pro 2

Kakve su ti indoor slike? Kod mene su opasno vostane i fokus nije bas najbolji.

http://www.upgrade-lollipop.org/mp3-0/lg-g-pro-2-6052.html
stigla lizalica u vidu custom roma

nemam problem sa focusom,koristi magic mod, dobra je stvar
probaj manuelna podesavanja nadam se da ce je lizalica jos poboljsati
meni kamera nije primarna stvar ,za slikanje koristim foto aparat,kamera na telefonu mi je za prvu pomoc,ali ovaj telefon moze da pravi odlicne slike

Poslednja izmena:
Nisam ga ni ja uzeo zbog kamere, nego danas imam malo slobodnog vremena pa da isprobam. Kada gledam slike na kompjuteru slicne su kao na Note 3, tj. podnosljive.
Sacekao bih ja sa Lizalicom za sada, dok ne rese memory leak.

uh koja razlika izmedju prve i druge fotke,prva neuporedivo bolja.

@Batak moramo cackati podesavanja da bi dosli do takvih rezultata,kamera nije losa nego mi ne znamo najbolje da je koristimo. nije iPhone da samo skljocnes i da fotografija bude najbolja.

Prva fotka je iso 50 druga iso 800, sve je jasno :)
Nema velike nauke sa podešavanjima, iso najniže što može a da fotka bude dovoljno svetla i mirna (ne bude strešena), eventualno wb ako automatika postavi netačne boje

evo par primera koji me nerviraju kad slikam napolju:
20140918_083955.jpg 20141231_143934.jpg

ono sto je tamno on ga jos vise potamni,a sto je svetlo on ga posvetli. kako to da korigujem? nekad fotke stvarno dobro ispadnu,a nekad ih ovo osvetljenje upropasti.

Prva fotka je iso 50 druga iso 800, sve je jasno :)
Nema velike nauke sa podešavanjima, iso najniže što može a da fotka bude dovoljno svetla i mirna (ne bude strešena), eventualno wb ako automatika postavi netačne boje
Moguce to je davno bilo ,totalno zaboravih sta sam radio,ali jesam cackao podesavanja

sad sam probavao nesto napolju sa ukljucenim HDR-om,stvarno je pomoglo. :)

videcemo sta ce kvaka zakljuciti :)

Hdr ti i sluzi za to, slika par fotki sa razlicitim EV i spoji ih da bi osvetlio sve.

Evo par svezih slika,postavio sam ih tako da idu hdr,auto,hdr,auto ....

20150111142548hdr.jpg

20150111142602.jpg

20150111142614hdr.jpg

20150111142801.jpg

20150111142813hdr.jpg

20150111143016.jpg

20150111143027hdr.jpg

20150111143102.jpg

20150111143112hdr.jpg

Ja nisam dobio tamne slike kao beyondtime

Pa kad ste u razlicitim vremenskim uslovima fotkali :d

Nije ni cudo sto nisi dobio tako tamne, a i koristio si HDR.

Pa kazem
Hdr zatim obican auto mode,napisah
Nije bilo nikakvih podesavanja,samo hdr mode i auto mode

Poslednja izmena:
Pa cim je auto mod skoro identican kao i HDR, znaci nisi bio u takvoj situaciji kao i on :)

Pa slikah ulice u senci i na suncu
Nisam slikao tako da mi sunce bude ispred kamere,ne radim to ni sa foto.
Ne znam kakve uslove jos da ubacim,nisu idealni uslovi a slike su po meni odlicne,nisu vrhunske ali to i ne ocekujem

Poslednja izmena:
manje neba ima na kvakinim slikama, mada pomogao je malo HDR baš na tim delovima.

slazem se sa Djilkosom,drugacije su bile vremenske prilike.

ja kad stojim u senci ili gde je tamnije i slikam nesto sto je osvetljeno,sve ostalo postane jos tamnije a to sto slikam jos vise posvetli. to sam vec i napisao. a kad stojim na mesto gde je svuda skoro isto svetlo (ne na suncu) onda je druga prica i fotke su dobre.

tebi je hdr i auto skoro isti,znaci da nisi bio u slicnom polozaju kao ja :) ja sam danas iz senke slikao po dvoristu suncem osvetljene delove i hdr je bas dosao do izrazaja.

mada mi svejedno deluje kao da tvoj telefon hvata bolje svetlost nego moj. bem li ga sta li je.

da si npr stao u Gospodar Jovanovu i da si slikao dole niz ulicu samo osvetljene delove,e to bi bilo slicno mojim uslovima.

evo jos nekih primera,neke jako dobro uslika,neke losije. sve je na auto

20141024_165842.jpg 20141024_165933.jpg 20141118_083339.jpg 20141024_083834.jpg 20140816_144956.jpg

Poslednja izmena:
Hajde probacu da navatam nesto slicno ovih dana pa da okacim ovde

Kako vam radi snimanje u 60fps? Kod mene nema ni blizu toliko, vidi se seckanje. Moze li se resiti nekako?

Zanima me da li bi model f350,posto ima antenu za digitalni prijem tv signala,funkcionisao kod nas? Posto sad i mi imamo 14-15 digitalnih kanala..

Zanima me da li bi model f350,posto ima antenu za digitalni prijem tv signala,funkcionisao kod nas? Posto sad i mi imamo 14-15 digitalnih kanala..

NE. Mi koristimo DVB-T2 signal a u Juznoj Koreji se koristi ATSC.

Ima li jos neko problem sa snimcima u low light-u? Kako resiti seckanje?

Odradio sam root pomocu stump-a i stavio recovery, sve proverio i sve je radilo ok do malopre (instalirao titanium, vratio neke aplikacije itd)... instalirao sam xposed i kada mi xposed zatrazi root prava-pojavi se superSU ne mogu da pritisnem ni deny ni grant... i tako istekne vreme...
Proverio sam sa root cekerom i - NEMA ruta...
Probao sam da ponovim proces sa stumproot-om ali stump prijavljuje da mi je gp2 rutovan??!?!
Da li je neko imao slicnu situaciju?

Uđi u SuperSU i u opcijama isključi tapjacking protection pa probaj opet.

Gde mogu nabavit futrolu za ovaj telefon, ne one obicne, vec one sto stite i ekran?

Probaj na kupujemprodajem,ako nema vidi neku radnju po netu ima li

Nazad
Vrh Dno