Šta je novo?

LG G Flex 2

Moj je h955, za nemačko tržiste i nemam taj update. A ovaj bag što sam napisao se dešava samo sa futrolom. Pretpostavljam da je do senzora osvetljenja, iz tame odmah na svetlost i da pobrljavi... Ali ne svaki put

Nemoguće da na KP - u nema niko na stanju. Ja sam prosle nedelje zvao za drugara i imalo ih je nekoliko njih.

U petak sam našao samo kod jednog prodavca na kp da ima na stanju.

Ako imas nekog u CH moze da ti posalje.Cena oko 230€. Cuo sam da je u Austrijskom mediamarktu bio na akciji za 199€. Ne znam jel jos uvek na toj akciji

Jel pricate o 16gb verzijama ili 32gb?

A fora je da titanijum ima godinu dana EU garancije, a crveni (za azijsko trziste) nema garancije. A bas mi je opasno gotivan taj crvendac :)

Мени рекоше да више не набављају црвени, али у сваком случају можеш да наручиш црвена леђа са ибеја или алиекспреса.

Ja sam uzeo u Sofiji pre 2 nedelje po ceni od 270e sa 2godine garancije. Tražio sam crveni model sa 3gb rama ali nigde u Bugarskoj ga nema. Zadovoljio sam se ovim sivim a poklopac u crvenoj boji cu naruciti sa ebay-a.

Crveni nije za azijsko trziste vec sprintova verzija za usa.... Ako uzimas u ch dobijas godinu dana od prodavnice i godinu dana od lg-a garancije..

Ja sam dobio 2 godine garancije. Nisam gledao ko i ooliko daje:) Ovde je po zakonu na svu tehniku minimum 2 godine garancije

Sutra bi trebalo da stigne flex. Za sad me interesuje sledece. Malo sam nesto procitao temu i bar mislim da sam video :) mada se vise i ne secam, da se relativno lako rootuje. Ne zelim nikakve kuvane romove, samo mi treba za Adaway i za snimanje igara na SD karticu (ukoliko je to jos uvek moguce).
Inace onaj lik za 255 nema vise :)

Rut ima neka fora kao i za g4 imas na xda, zakljucan je bootloader tako da od romova nista.

Meni danas stiže flex 2, iz Austrije, za 200 evra. :) čekamo marshmallow update, on donosi adopt opciju za memoriju, da memorijsku karticu vidi kao internu.

Nisu se ljudi usrecili sa tim na android 6 cak imas aplikacije koje rade jstu stvar bolje.

Pa kazem imas aplikacije koje prave sd kao intternu memoriju cak i bolje nego na android 6, ja ne koristim ali proguglaj naces.

U al raste armija "Flexera" :) Drago mi je zbog toga. Pre par meseci kad sam ja kupovao skoro niko imao nije. A sad se vrte već 10-ak komada :)

Pisu se peticije za mnogo bitnije stvari u svetu pa ne prolaze.. gubljenje vremena

Sam LG je objavio da neće da otključa bootloader, tako da od toga teško da će biti nečeg... Moj telefon stigao, sad ga podešavam. :) prvi utisak, mnogo bolje leži u ruci od Oneplus one. :)

Meni se svidja sto je zakljucan. Nema sta da cackas i sve lepo radi. Eventualno root da se pobrisu nepotrebni programi i gotovo. Ja cu da glasam da ostane zakljucan bootloader :D
Sutra kad stigne, ukljucim ga, proverim OTA update, ako ima odradim update i zatim hard reset. To svuda citam. E sad, svi spominju kombinaciju tastera power +- vol. Zar nema u opcijama reset opcija ?

Ima ali ako hoces mozes i preko tih tastera pa iz recoverija da odradis. Dobices 3,4 ota malo je smaranje al ***.

Poslednja verzija, barem meni je 15c. Ali ne mora da znači koliko ces update-a da dobiješ. Ja sam dobio samo jedan mali update jer mi je telefon proizveden oktobra meseca

Vrh Dno