Šta je novo?

LG G Flex 2

Nemam telefon licno, ali pratim ovu temu i niko se nije zalio na mrlju. Jos je ovaj ekran oled. To je sredjena stvar posle g2 i g3 :)

Desavalo se ljudima i na flexu da dobiju zuckaste fleke, cak i plavicaste, proguglaj malo. Rijedak slucaj ali ih je bilo. U sustini jedina mana flex 2 displaya je taj grain na niskom osvjetljenju sto se da vidjeti na pojedinim podlogama/bojama.

Moj nema nikakvih problema. Nisam cuo da se iko zali na te probleme

Nemam ni ja nikakvih problema, samo kazem da je bilo slucajeva, ima tema na xda o tome...

Mozda ali ovde ili na drugom forumu nisam primetio. Tel se meni ne greje nista spec. Kad igram igrice ide 42-3 stepeni

Da budem iskren vise mi se grejao nexus 5 nego flex2.. Jedino kada se flex 2 greje je kada je na punjacu a to me ne cudi jer koristi onaj fast charger..

Može se na internetu svašta naći. Ali da bi se neki problem vezao za određeni model, potrebno je malo više od jedne teme na xda.

Then again, nisu svi koji su imali taj problem pisali na xda temi, već jednostavno vratili uređaj.

Poslednja izmena:
Dobio i updejt. Jel neko zna koja su poboljsanja i promene?

Да ли може неко од власника телефона да напише који утисак о батерији? Двоумим се између Флекса и Г3, а с обзиром да се овај друфи није баш прославио са неким пристојним трајањем, надам се да је Флекс бар мало бољи по том питању.

Mislim da sam ovde vec to spominjao, ja imam prosjek 4,5 do 5 sati SOT u 24 sata uz gaming. Moze i 2 dana bez igrica uz manji SOT. Ja sam zadovoljan, ne gasim 3G, wifi, 2 push maila, viber, chrome, slikanje, pozivi... Telefon se relativno brzo puni tako da nema zime. Provjereno ima bolju bateriju od G3 pa i G4 mogu reci, jer ovaj ekran dosta manje trosi, a S810 u idlu ne trosi gotovo nista, za cijelu noc izgubim jedan ili nijedan procenat dok spavam.
G3 ima nesto bolju kameru posebno u uslovima loseg svijetla, te mu se moze otkljucati bootloader sto mu je po meni najveca prednost :)

Poslednja izmena:
Taj mi SOT odgovara, ja drzim osvetljenje obicno na 35-40 posto i uglavnom sam na wifi, tako da verujem da bih izgurao 5 sati SOTa, sto je za mene odlicno vreme.

Teško da možeš da imas 5h uz gaming. Ja bez igrica mogu da izvučem 5h sot od unutra do uveče. Baterija je bolja od g3 ali nije bolja od g4. Tu du negde ili je g4 malo bolji

Hahaha, gle drugar ROCK je ovde. Mene jako smorila 1520 sa tim u$ranim update-om i resih da uzmem neki LG lagdroid. Prvo sam gledao g3, pa sam na kraju dosao do flex2. Jako me privlaci crvenkasta varijanta ali mi je nekako jako sjajna i imam osecaj da ce da se brzo izgrebe. Ima li ko RED varijantu ?

Ja sam juče morao da naručim silver jer crvenu varijantu ni jedan prodavac sa poznatih oglasa nije uspeo da nabavi.Nisam ljubitelj drečavih boja ,a pogotovo na telefonima,ali ovaj telefon u crvenoj varijanti je za moj ukus fenomenalan.

Mislim da je crvena verzija sprint ekskluziva.. Ili je samo 32gb samo crvena tako nesto..

Poslednja izmena:
Hahaha, gle drugar ROCK je ovde. Mene jako smorila 1520 sa tim u$ranim update-om i resih da uzmem neki LG lagdroid. Prvo sam gledao g3, pa sam na kraju dosao do flex2. Jako me privlaci crvenkasta varijanta ali mi je nekako jako sjajna i imam osecaj da ce da se brzo izgrebe. Ima li ko RED varijantu ?
Ovde sam odavno :) Nazalost podjednako se grebu i crveni i sivi poklopac. Tako da bez neke obloge ne ide ili mora da se cuva ko oci u glavi:) Ja sam nabavio nillkin hard case i jako sam zadovoljan. A to samozaceljivanje je marketing i mozda one skoro nevidljive ogrebotinice izblede. A dublje vidljive golim okom nema sanse :)
Inace svaka preporuka za ovaj tel po ovoj ceni. Uz manu zadnjeg neznog poklopca naveo bi i ne bas tacno auto osvetljenje u scetlijim uslovima. Ostalo nema greske. Pogotovo za tu cenu od oko 250€. A inace furam i L1520 uporedo.:)

Da li postoji slow motion snimanje - 720p / 120fps. Jako mi se svidelo na 1520 (iako je jako nekvalitetno) a vidim da slicni telefoni imaju, a ne nadjoh nista o tome na netu.

Ima slow motion 720p u 120FPS.
Sto se tice boje telefona, uzmes sivi, i narucis zadnji poklopac crveni za desetak dolara :) kao sto vec neko spomenu crveni je ekskluziva za nekog operatera...

Ima slow motion hd 120fps. Jako dobra stvar za zezanje. G3 ima malo bolju kameru u low light. Po danu su egal i nista losije od 1520 specijalno

Poslednja izmena:
Ovde sam odavno :) Nazalost podjednako se grebu i crveni i sivi poklopac. Tako da bez neke obloge ne ide ili mora da se cuva ko oci u glavi:) Ja sam nabavio nillkin hard case i jako sam zadovoljan. A to samozaceljivanje je marketing i mozda one skoro nevidljive ogrebotinice izblede. A dublje vidljive golim okom nema sanse :)
Inace svaka preporuka za ovaj tel po ovoj ceni. Uz manu zadnjeg neznog poklopca naveo bi i ne bas tacno auto osvetljenje u scetlijim uslovima. Ostalo nema greske. Pogotovo za tu cenu od oko 250€. A inace furam i L1520 uporedo.:)

Ne znam telefon kojem bolje stoji taj nillkin :D

Meni dobro stoji i na flexu i na l1520. Samo lumia posle izgleda ko tenk i 250 gr :)

Evo i ja da se javim na forumu, posle G2 koji me je odlično služio prešao sam na flex2. Mogu da vam kažem da je telefon odličan iako sam bio malo skeptičan pri kupovini zbog recenzija o lagu koji ima i famoznog 810.
Laga uopšte nema, sve leti bukvalno. Greje se isto čak možda i manje od G2. Jedina moja zamerka je na ekran, odnosno katastrofalno loša reprodukcija sive boje, ali naviko sam se i na to već. Primetio sam bag da kada se otvori quick circle jednom u 100 puta ekran zabaguje i prikazuje neke ljubičaste boje i taman je. Zaključam, otključam i toga više nema. Nadam se da ce to sledećim update-om ispraviti...
Imam pitanje vi koji ste dobili taj update, jel znate sta je ispravljeno? i za koje tržiste imate telefone?

Ja nakon koriscenja vise od 3 meseca nisam video taj bug sa ekranom. Ja nikakve vidljive promene nisam primetio posle updejta i to je sigurno neka sitna ispravka
Pocetko sledece godine cekamo 6.0 pa da vidimo konkretne promene i poboljsanja. Moj je iz CH

Nazad
Vrh Dno