Šta je novo?

LG BD 390

Nazalost nepostoji, imam i BD390 i BD570 i nijedan necita flac, jedino BD570 cita wav sa stika ili Hard diska, dok 390 ka samo sa audio cd-a.

Naravno, jer ti serveri vecinom transkodiraju zvuk ili sliku, a to nije to.
Bolje prebaciti flac (ako vec moras) u DTS visoke stope kodiranja pa tako slusati.

Nazalost nepostoji, imam i BD390 i BD570 i nijedan necita flac, jedino BD570 cita wav sa stika ili Hard diska, dok 390 ka samo sa audio cd-a.

Kad si već pomenuo da imaš ova dva modela, uporedi ih malo, u čemu se razlikuju, koji model je bolji ... :)

edit
Po ceni se prilično razlikuju, bar kod nas ...

Poslednja izmena:
Bolji je BD390, ima dekodere, brzi je softwer, daljinski daleko bolje reaguje, ima i mana a najveca mu je sto poneki DTS stuca pa ga moras prebaciti u AC3 (to je poznato jos od modela 370), BD570 ima par sitnica bolje rijesenih, dodatne internet servise, DTS nestuca, izrada mu je losija od starijeg modela (tanji, laksi, vidi se da je materijal losiji, i USB je iza vrata zajedno sa komandama sto zna da ide na zivce.)
Uglavnom dvije razlicite klase 390 je hajde da kazemo neka visoka klasa, dok je 570 srednja, ono vise narodna koliko to moze biti sa cijenama blu ray playera uopste, ali gledajuci npr. Sony koji je meni licno smece (sve osim imena) koji necita nista zivo mimo onoga osnovnog standarda, a kosta 50% vise.
Mreza radi odlicno na obadva, bilo zicana bilo Wi-Fi, mada je preporuka N tipa jer sve ispod toga zna da zapinje sa filmovima veceg bitratea.

Bolji je BD390, ima dekodere, brzi je softwer, daljinski daleko bolje reaguje, ima i mana a najveca mu je sto poneki DTS stuca pa ga moras prebaciti u AC3 (to je poznato jos od modela 370), BD570 ima par sitnica bolje rijesenih, dodatne internet servise, DTS nestuca, izrada mu je losija od starijeg modela (tanji, laksi, vidi se da je materijal losiji, i USB je iza vrata zajedno sa komandama sto zna da ide na zivce.)
Uglavnom dvije razlicite klase 390 je hajde da kazemo neka visoka klasa, dok je 570 srednja, ono vise narodna koliko to moze biti sa cijenama blu ray playera uopste, ali gledajuci npr. Sony koji je meni licno smece (sve osim imena) koji necita nista zivo mimo onoga osnovnog standarda, a kosta 50% vise.
Mreza radi odlicno na obadva, bilo zicana bilo Wi-Fi, mada je preporuka N tipa jer sve ispod toga zna da zapinje sa filmovima veceg bitratea.

Evo dva puta isto, a nisam mogao pristupiti forumu duze vremena tako da nisam bio siguran dali sam ista napisao.

Da li je neko uspeo pokrenuti internet radio?
Ja kreiram playlist u winampu, pokrenem je ali streaming traje samo nekih 10 sekundi!

POMOC
Kako je moguce i da li je uopste moguce povecati titlove na filmovima na BD390 . Smatram da su previse sitna imam veliki televizor ali opet sitno.

Prodajem LG BD390 star godinu dana perfektan . Goran 063/1078072

ima i mana a najveca mu je sto poneki DTS stuca pa ga moras prebaciti u AC3

Skinuo sam 12 majmuna, 21GB verziju, štuca mi zvuk, secka i sl (nije mi prvi put, ali daleko od toga da je često).

Jel bi ta konverzija pomogla i kako to da uradim?

Nestale mi šerovane particije iz "mreže", ne znam kako da ih vratim, sve sam probao, a NIKAKO mi se ne koristi nero fuckin media home centar.

Ulazio u particije, gledao šeringe, sve živo dozvolio svakome, ne znam šta nisam probao...

Edit: kada sam već tu: desi mi se na svakih 25, 30, 50 filmova da jedan neće da pusti, pojavi se crna slika i odmah se vrati u meni. Kontam da je do loše kompresije, kako to da rešim?

Poslednja izmena:
Da malo oživim temu...
Da li je ko uspeo da izvuče šta više iz ovog uređaja?
Mislim na neki neoficijalni update ili bilo šta drugo.
Pozdrav.

Kratko i jednostavno pitanje - da li je neko uspeo da pusti na ovom uredjaju sa ext ernog HDD onaj pravi BD od 30+ GB?

Znaci ne sa BD diska ili nesto konvertovano vec bas BD sa onom masom m2ts fajlova - i ako jeste kako posto ja kad kliknem na neki od tih m2ts fajlova samo mi izadje poruka "Not Supported Audio Codec"!

Kratko i jednostavno pitanje - da li je neko uspeo da pusti na ovom uredjaju sa ext ernog HDD onaj pravi BD od 30+ GB?

Znaci ne sa BD diska ili nesto konvertovano vec bas BD sa onom masom m2ts fajlova - i ako jeste kako posto ja kad kliknem na neki od tih m2ts fajlova samo mi izadje poruka "Not Supported Audio Codec"!

Nije niko, ili blu ray, ili mkv ali blu ray rip sa diska nemoze (nemoze ni dosta hd media playera).

Desilo mi se sada drugi put da puštam file preko mreže, i samo krene na sekund i stane, tj STOPira se.

Zna li neko razlog? Možda koša kompresija ili tako nešto?

Ovo me i dalje muči. Ne dešava se često, ali se dešava. Samo krene i stane, ni sekund slika ne uspeva da se prikaže.

Ljudi,

da li neko ima u svojoj kućnoj mreži windows home server i BD390 (ili ove novije modele)?
Sve mi je na ovom WHS-u (filmovi, muzika, slike...), pa me interesuje da li BD vidi običnu šerovanu particiju sa neke win mašine, pošto nikako ne bih da instaliram onaj NERO softver...

Malo kasni odgovor ali ok. Već sam odgovorio da može. Ali vremenom, nestale su mi particije i NIKAKO nisam mogao da ih sredim, tj da mi se pojave ponovo pa sam morao da koristim NERO MEDIA PLAYER što je jedno 10x sporije. Onda sam naleteo na ovo, odradio postupak i sve ok sada. Šerujem particiju, folder, šta god bez po muke.

http://tr1x.com/how-to-stream-movies-from-computer-to-bluray-player-windows-7.html

Ako neko ima leka za ovo gore, bio bih jako zahvalan.

Probleme sa prekidanjem filma na početku rešilo konvertovanje audio strima iz DTS u AC3.

Da oživim temu posle milion godina... Iako sumnjam da ću dobiti odgovore:

Prvo, da li je neko kačio dva ista plejera na istu mrežu, tj isti ruter?

Drugo, imam nekih 5 filmova koje sam kupio na KP od nekog lika koji ih je očigledno doneo od preko, sve je na Nemačkom, omot i sl. Stari player mi ih najnormalnije pušta (b regija su, kao i plejer), ali ovaj novi neće. Isti software je u pitanju. 5 drugih diskova koje imam normalno je pustio. Gledao sam audio i video podešavanja, podesio sam isto kao na starom plejeru, ali opet ništa, samo sam uspeo da mi umesto što samo otvori disk - napiše check disc...

Jel ima još neko i dalje ovaj player? :)

Koje su šanse da se na njemu gledaju filmovi sa 265 novim kodekom?

Nazad
Vrh Dno