Terminator
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.07.2007
- Poena
- 349
Nazalost nepostoji, imam i BD390 i BD570 i nijedan necita flac, jedino BD570 cita wav sa stika ili Hard diska, dok 390 ka samo sa audio cd-a.
Nazalost nepostoji, imam i BD390 i BD570 i nijedan necita flac, jedino BD570 cita wav sa stika ili Hard diska, dok 390 ka samo sa audio cd-a.
ima i mana a najveca mu je sto poneki DTS stuca pa ga moras prebaciti u AC3
Kratko i jednostavno pitanje - da li je neko uspeo da pusti na ovom uredjaju sa ext ernog HDD onaj pravi BD od 30+ GB?
Znaci ne sa BD diska ili nesto konvertovano vec bas BD sa onom masom m2ts fajlova - i ako jeste kako posto ja kad kliknem na neki od tih m2ts fajlova samo mi izadje poruka "Not Supported Audio Codec"!
Desilo mi se sada drugi put da puštam file preko mreže, i samo krene na sekund i stane, tj STOPira se.
Zna li neko razlog? Možda koša kompresija ili tako nešto?
Ljudi,
da li neko ima u svojoj kućnoj mreži windows home server i BD390 (ili ove novije modele)?
Sve mi je na ovom WHS-u (filmovi, muzika, slike...), pa me interesuje da li BD vidi običnu šerovanu particiju sa neke win mašine, pošto nikako ne bih da instaliram onaj NERO softver...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari