Šta je novo?

LG 42LM615S i LG 42LM620S

Skini Avatar i gledaj scene u dzungli.

@BitrAtE

3D prikaz zavisi i od kvaliteta samog 3D materijala. Tražeći po netu klipove kojima bih testirao TV nalazio sam sve i svašta. Šta sve ljudi kvalifikuju kao 3D, ma to je čudo. Tako da moraš da uključiš i taj momenat u razmatranje.
Pricam za konkretno ovaj klip, http://www.youtube.com/watch?v=FSGfN9rr78Q

Probao na par Samsunga, efekat je sjajan. Bez ikakvih podesavanja, iscimali smo se bas kad krene da mase macetom i da bode sarafcigerom :D Na ovom LG ovog efekta nema, vidim lika samo u dubinu ali nista vise. Zapravo jedino gdje sam vidio pravi 3D efekat je u settingsu na 3D test s onim balonima.

Skinuo sam Avatara s PublicHD, Avatar.2009.3D.Blu-Ray.1080p.H-SBS.DTS.x264 32gb trebalo bi da je to to ;) Koji player preporucujete za 3D filmove?

Poslednja izmena:
Sad sam probao ovaj video iz ugradjenog yt playera na lg tv-u i radi perfektno. Maceta bukvalno dolazi do nosa, a dolar je bio na dohvat ruke. Sasvim dobar 3d video, mada pomalo morbidan.

E vidis nisam probao s yt playera integrisanog u tv, nego sam pustao s yt s compa, videcu posle kad dodjem kuci. Jesi mijenjao 3D postavke? Ili su defaultne?

Poslednja izmena:
Default 3d podesavanja.

magicni ide tek od modela lm660...meni je interesantije nakaciti bezicni mis i tastaturu nego naknadno kupovati magicni daljinski za velike pare

slazem se :)
koji mis i tastaturu si uzeo? video sam da je lg testirao na logitech i da njih preporucuje... zanima me da li moze i neki drugi prozvodjac (vrv da moze)...

Ja sam kupio tu Logitech sa touchpadom i nisam zadovoljan kako radi. Na 2-3m od TV-a gubi signal i laguje. Nije moguce lepo kontrolisati tv samo pomocu tastature jer nedostaje back button. Mnoge aplikacije (YouTube, HBO GO, ...) uopste ne koriste tastaturu vec moram da koristim magicni. Uvek se otvara on-screen tastatura u web browseru iako je zakacena Logitech bezicna tastatura.

Sad sam probao ovaj video iz ugradjenog yt playera na lg tv-u i radi perfektno. Maceta bukvalno dolazi do nosa, a dolar je bio na dohvat ruke. Sasvim dobar 3d video, mada pomalo morbidan.
Sad sam probao iz yt aplikacije iz tv-a i odusevljen sam ;) Do sada moje najbolje 3D iskustvo, za klasu bolje od dosta skupljih samsung smart tv-a s aktivnim naocarima!

Skini Avatar i gledaj scene u dzungli.

Sa koga sjta da skimem Avatar u 3D tehnologiji, dali ima veze u kojoj tehnologiji se gleda (aktivna ili pasivna), imam lg 47lm670s pasivni 3d i dali prvod treba posbno da skine. Po netu sam naša razne veličine filma od nekoligo mb pa i do 33gb. Može li da se pušta sa usb ili mora sa računara???

Potrazi po torrentima Avatar 3D pa jos ako u nazivu ima SBS i file je 2.5GB - 15GB onda to treba da skines. Titlove mozes naci na titlovi.com. Svaki B-ray titl ce odgovarati.

Skini Avatar3D od 32.75gb, izgleda fantasticno... [Avatar 2009 3D Blu Ray 1080p H SBS DTS x264]

Skinuo sam Avatar 1080p.SBS.fullhd3d 13gb, ali nemogu da ga prebacim na usb od 32gb??? Zašto kad mi usb ima memorije slobodne preko 29gb.

Fat32 ne podrzava vise od 4gb po fajlu.

Moras ga formatizovati na NTFS ili da koristis neki externi HDD za vece fajlove. Ja sam kupio externi HDD i njega koristim samo za filmove i serije da gledam na LGu..

Formatzova na exFat, međutim LG tv nemoze da ga otvori, ponovo formatizovao na NTFS i radi na LG tv. Problem sa prevodom, Pokušaš sam sa pet, šest titlova i nijedan ne šljaka.

Daj tacno naziv fajla pa cu ti reci koji titl da stavis.

Iz naziva ne mogu da zakljucim koji je rip u pitanju. Trebalo bi da tirlovi za bilo koji br rip odgovaraju ovom sto si skinuo.
Idi na titlovi.com i potrazi titlove za Avatar.

Koje tacno provleme imas sa titlom? Da li imaju isto ime kao i film? Windows sakriva extenzije pa kada pokusas da promenis ekstenziju fajla, u stvari je ne promeni vec ubaci novu extenziju ispred stare.

Radi 3D slika odlična, puštam sa usb, ali nemugu tiltove da sredim. Ni na računaru mi ne učitava titlove.

Da nije mozda MKV pa bi trebao da ga provuces kroz MKVmerge?

Ma garantovano si omasio ekstenzije. Klasika, film.mkv i film.srt.mkv, a windows ti sakriva ono .mkv.

Da bacim ja jedno pitanje. Planiram da kupim, ali kada padne cena, LG 37LM611S. Sad ne ne znam da li iko ima ovaj model, ako ima bilo bi super da odgovori na ovo pitanje. A ako nema mogu da posluze ovi vasi modeli.
Svaki model ima jednu oznaku koja se nalazi sa strane TV-a, nazad ili na samoj kutiji sa strane gde je bela nalepnica. Na njoj stoji ovako nesto ZA.BEJWKU (nasumicna su slova osim 4tog posle tacke). E sad ovo 4 W, posle tacke, koliko sam skapirao zamenjeno je sa Y, za modele 2012 godine i kasnije.
Pa da kazemo da stoji ZA.BEJYKU. Zanima me, da li kod vas stoji ovo 4to Y, posle tacke? Jer koliko sam skapirao da sada Y predstavlja S-IPS panel, kao sto je nekada predstavljalo W.

Kod mene na 42LM671s stoji W.

Moguce da je to nesto ostalo za pocetak 2012 godine ili se to jos uvek vuce za nase trziste.
Nista, sacekacu jos par odgovora.

U svakom slucaju W i Y oznacavaju S-IPS.

Pozdrav ljudi, imam jedan interesantan problem.
Lg lm620s tv + sbb d3. Kabel je sa TVom povezan preko D3 i to ne preko hdmi, vec scart2hdmi konvertora. Prvo sam spojio preko hdmi, ali nije primao signal, pa sam to ucinio preko scarta i signal se pojavio. Medjutim, ubrzo sam primetio da kada mi je 2d to 3D konverzija iskljucena, prijavljuje mi da signala nema, a kada ukljucim opciju 3D konverzije, signal se pojavi i mogu regularno da preko D3 gledam kanale. Problem je sto tada moram da gledam tv sa naocarima, da bi mi slika bila cistija. Apsolutno mi ne pada na pamet zasto signala nema kada je iskljucena opcija za 2D to 3D konverziju. Nema mi logike uopste. Pada li nekom na pamet sta bi moglo biti? Thx..

Pozdrav ljudi, imam jedan interesantan problem.
Lg lm620s tv + sbb d3. Kabel je sa TVom povezan preko D3 i to ne preko hdmi, vec scart2hdmi konvertora. Prvo sam spojio preko hdmi, ali nije primao signal, pa sam to ucinio preko scarta i signal se pojavio. Medjutim, ubrzo sam primetio da kada mi je 2d to 3D konverzija iskljucena, prijavljuje mi da signala nema, a kada ukljucim opciju 3D konverzije, signal se pojavi i mogu regularno da preko D3 gledam kanale. Problem je sto tada moram da gledam tv sa naocarima, da bi mi slika bila cistija. Apsolutno mi ne pada na pamet zasto signala nema kada je iskljucena opcija za 2D to 3D konverziju. Nema mi logike uopste. Pada li nekom na pamet sta bi moglo biti? Thx..

za pocetak povezi sa d3 i tv sa hdmi kablom...
proveri hdmi ulaze na tv-u tako sto ces tv povezati sa kompom... ukoliko tu radi sve ok zovi sbb i trazi da ti zamene risiver...
to bih barem ja radio :)

Uradio sam ono sto je trebalo na pocetku. Kad sam skapirao da u 2d-3d konverziji ima signala, a nema kad je samo 2d, prikljucio sam tv na d3 preko hdmi i ukljucio 2d-3d konverziju i signal se pojavio. Zatim sam iskljucio 2d-3d konverziju i posle par trenutaka, pojavio mi se signal i u 2d modu. I dalje mi nije jasno zasto je preko scarta radio samo u modu 2d-3d konverzije, ali eto, proradilo je, pa sad vise nije ni bitno. Izvinjavam se za smor svakog ko je ovo procitao :)

Da ne otvaram novu temu, imam 42LM649S i prije par dana je poceo da se desava problem koji se manifestuje tako sto nestane slika na sekund/pola sekunda, desava se random. Neki put se desi par puta u minut, a neki put nista i po par sati. U cemu moze biti problem? TV koristim iskljucivo za gledanje filmova s compa i igranjem igara (vezan hdmi-em) TV je je star manje od mjesec dana, imam garanciju.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno