Pricam za konkretno ovaj klip, http://www.youtube.com/watch?v=FSGfN9rr78Q@BitrAtE
3D prikaz zavisi i od kvaliteta samog 3D materijala. Tražeći po netu klipove kojima bih testirao TV nalazio sam sve i svašta. Šta sve ljudi kvalifikuju kao 3D, ma to je čudo. Tako da moraš da uključiš i taj momenat u razmatranje.
magicni ide tek od modela lm660...meni je interesantije nakaciti bezicni mis i tastaturu nego naknadno kupovati magicni daljinski za velike pare
Sad sam probao iz yt aplikacije iz tv-a i odusevljen samSad sam probao ovaj video iz ugradjenog yt playera na lg tv-u i radi perfektno. Maceta bukvalno dolazi do nosa, a dolar je bio na dohvat ruke. Sasvim dobar 3d video, mada pomalo morbidan.
Skini Avatar i gledaj scene u dzungli.
Ides na format, pa umesto FAT32 stavis na exFAT i ima da stane.Skinuo sam Avatar 1080p.SBS.fullhd3d 13gb, ali nemogu da ga prebacim na usb od 32gb??? Zašto kad mi usb ima memorije slobodne preko 29gb.
Pozdrav ljudi, imam jedan interesantan problem.
Lg lm620s tv + sbb d3. Kabel je sa TVom povezan preko D3 i to ne preko hdmi, vec scart2hdmi konvertora. Prvo sam spojio preko hdmi, ali nije primao signal, pa sam to ucinio preko scarta i signal se pojavio. Medjutim, ubrzo sam primetio da kada mi je 2d to 3D konverzija iskljucena, prijavljuje mi da signala nema, a kada ukljucim opciju 3D konverzije, signal se pojavi i mogu regularno da preko D3 gledam kanale. Problem je sto tada moram da gledam tv sa naocarima, da bi mi slika bila cistija. Apsolutno mi ne pada na pamet zasto signala nema kada je iskljucena opcija za 2D to 3D konverziju. Nema mi logike uopste. Pada li nekom na pamet sta bi moglo biti? Thx..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari