Pozz ljudi!! Imam LG 42lm620s vec drugu god za redom.. Za moje skromno znanje o smart televizorima kao i skromnom budzetu. Iskreno sam prezadovoljan. Dokupio sam WI-FI za njega radi kroz dva debela zida..Koristim Plex Media Server za njega- ko ne zna ( Plex MS je za streaming preko WI-Fi rootera(ADSL telekomov standardni rooter) (DLNA)) i radi besprekorno...Preporucio bih ga svakome( i TV i Plex)

..Posto mi je komp daleko od Tv-a za HDMI kabl trazio sam bezuspesno programe za sharing desktopa i jedino sto sam naso je intelov WIDI softver koji radi samo uz neku silnu podrsku hrdvera od intela.Tako da sam ostao uskracen tog zadovoljstva.Posto mi je samo procesro Intelov i to matori Q6600.A WIDI valjda radi sa I5 procs pa na gore.Tako sam ja skapirao. E sad ko zna bolje nek me ispravi a i ako moze nek me uputi na neki drugi softver koji ce raditi na ovom TV-u.. 3D je za moj ukus odlican skidam od 10GB-a pa na gore i svi rade, ni jedan mi nije seckao.Takodje postoji Plex i za Android platforme tako da mozete da birate preko telefona da li cete gledati na TV-u ili na Telefonu. Jedino sto moze da zeza je codek za zvuk.Ali koga ne mrzi moze i to da namesti.. Ako nekog nesto interesuje nek me slobodno pita probacu da mu odgovorim

Pozz svima