Moguće ako ima pretplatu, smart karticu i CAMNije moguce.
Podrazumevanu kodnu stranicu podešavaš na Media Serveru ako gledaš preko Media Servera, pošto pominješ WiFi vezu.@radisasvr
Ja sam prezadovoljan TV-om. WiFi radi vrhunski sa ovim manjim BluRay ripovima, dok kod vecih (10+ GB) secka ali je to mozda problem u ruteru koji je 150 Mb/s. Sad sam probao razne formate i pusta sve (flv, 3gp, mp4,...). Sto se titlova tice, ima podesavanja za nasa slova, sinhronizaciju, poziciju velicinu i boju. Jedino sto mu je mana ili ja ne znam da podesim, je sto ne mogu da stavim code page da bude default Latin 2(nasa slova) nego moram svaki put da udjem u meni i podesim. Ako neko zna kako se namesta, neka podeli sa mnom.
Mene isto zanima taj tv. Kakvi su utisci,kako mu radi wifi,dà li otvara flv sa usb?
Kako si zadovoljan kvalitetom slike itd?
Kakvi su titlovi, da li mogu da se podesavaju velicina, boja,polozaj...da li cita nasa slova ...?
Smart ima mnogo opcija, ali ćeš realno koristiit jedino smart share. You tube aplikacija je malko traljava i ko nema android telefen muka će mku biti kucanjoe
Podrazumevanu kodnu stranicu podešavaš na Media Serveru ako gledaš preko Media Servera, pošto pominješ WiFi vezu.
A kako radi pretrazivac interneta, jel moze da otvori bilo koju stranu ili ima ogranicenja?
Zeleo bih smart televizor ( narocito LG) jer mi je pomalo muka od android stikova a i samostalnih android plejera. Najvise bi mi odgovarao smart tv sa solidnim aplikacijama i dobrim pretrazivacem, posto vidim da je ostalo ionako vec dobro.
Volim elegantno resenje kada sa jednim daljinskim mogu da kontrolisem sve! Grozim se situacije gde moram da imam dva ili vise daljinska, optickog misa, tastature itd, itd.
Cini mi se da bi meni taj LG bio pun pogodak, jer je najblizi mojim potrebama.
A kako radi pretrazivac interneta, jel moze da otvori bilo koju stranu ili ima ogranicenja?
Zeleo bih smart televizor ( narocito LG) jer mi je pomalo muka od android stikova a i samostalnih android plejera. Najvise bi mi odgovarao smart tv sa solidnim aplikacijama i dobrim pretrazivacem, posto vidim da je ostalo ionako vec dobro.
Volim elegantno resenje kada sa jednim daljinskim mogu da kontrolisem sve! Grozim se situacije gde moram da imam dva ili vise daljinska, optickog misa, tastature itd, itd.
Cini mi se da bi meni taj LG bio pun pogodak, jer je najblizi mojim potrebama.
Imam jedno pitanje za sve. Ti stabilizatori su bili aktuelni pre 30-40 godina i imam ih dva koji stoje negde na tavanu. Kad je krenula novija tehnologija svi oni su izbačeni iz upotrebe pošto je rečeno da televizori imaju u sebi takvu zaštitu i da više takvi nisu potrebni. E sad me ovo interesuje, zbog čega neko ponovo stavlja stabilizatore, koja je svrha i da li je to uopšte potrebno?I,struja tv-a ide preko stabilizatora napona,
Videh poruku na tv, da od 27 februara lg gasi aplikacije za facebook i skype? Znate li nesto vise o tome?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari