Šta je novo?

LG 32ls570s

Imao sam malo vremena da isprobam, ali vidim da je primetno ubrzanje. Otvara brže home meni i browser. Kada otvaram neku internet stranicu brže se učitava.

Da li je neko probao neku wireless tastaturu a ovim modelom i koju (sem Logitech MK320 koji je jopopo pomenuo).
Vidim da se k400 najcesce pominje za Lg i Samsung ali niko nije potvrdio da radi na ovom modelu.

Da li je neko probao neku wireless tastaturu a ovim modelom i koju (sem Logitech MK320 koji je jopopo pomenuo).
Vidim da se k400 najcesce pominje za Lg i Samsung ali niko nije potvrdio da radi na ovom modelu.
Po forumima sam nalazio da sve tastature proizvedene poslednje 3-4 godine poznatih proizvođača i bilo koja proizvedena poslednjih godinu dana 99% radi.

E sada ako ti je konkretno do neke, ti kupi, probaj, ali nemoj da razbucaš pakovanje već samo izvadi risiver, ako radi super, ako ne, vrati u prodavnicu i uzmi nazad novac, ili menjaj za drugu! :)

Jel ima još neko problem da mu je zvuk na ovom tv posle poslednjeg update-a tiši nego što je bio?

Pre update-a se na jačini od 15 užasno dobro čulo a sada posle update-a moram da pojačam do 25-30 da bi se čulo kao ranije na 15.

Jel to samo kod mene ili još neko ima taj problem?

Inače što se tiče podešavanja sound mode mi je na vivid i auto volume i clear voice su mi takodje na on

Meni zvuk čini mi se isti, možda je za nijansu tiši... Ono što me iznerviralo da nisu ispravili you tube bug... Dakle, materijal koji nije hd prikaže ok, i ako ga razvučem u opcijama na čtiav ekran on ga sasiječe sa lijeve i desne strane... Zaista sam prezadovoljan ovim televizorom, Smart Share je toliko korisna opcija...

Ko ga spaja preko HDMIa sa PCijom neka ne zaboravi da prebaci na gaming ili sličnu opciju :)

Jel probao neko wifi ready funkciju? Jel može bilo koji wifi dongle sa usb ulazom da se iskoristi ili mora baš LG wifi dongle čija je cena ~4500 din:d ?

Mislim da mora wifi dongle, ali ti je daleko najjeftinije rešenje običan LAN kabl ako si u mogućnosti

Izašao novi update... I sada mi treba par sekundi više za smart share da učita!

Kad bude idući update, ako isprave ovu bugčinu, isključujem automatski update i update uopšte. ne vjerujem šta su uradili

Da li ovaj novi update ima neke prednosti ili samo mane? (Ja na mom još nikad nisam radio update pa ne znam da li da instaliram ovaj novi pošto se samo žalite?)

Da li ovaj novi update ima neke prednosti ili samo mane? (Ja na mom još nikad nisam radio update pa ne znam da li da instaliram ovaj novi pošto se samo žalite?)

Ја сам одрадио 6-7 апдејта и долазиле су нове ствари, шта знам... Али ово је дефинитивно мана.

od febraura ima ovaj tvu 37 inha varijanti...prezadovljan...samo to cu reci,sa bilo koje strane gledano extra tv..ali kao sto napisaste ovde i meni se ucinilo da je sa novim update-om malo sporiji,sad vidim da mi se nije ucinilo...

Izgleda da je za sve televizore isti software... Trebali bismo da spojimo sve u jednu temu - LG Smart TV. Ali da, činjenica je da su nešto zeznuli sa 3.50.13 firmverom, nadam se da će to ispraviti idućom verzijom, čini mi se da su tako i ranije uradili jednom =)

Meni je sve OK, nisam primetio neko bitno usporenje, osim kada startujem nešto kroz Plex klijent, tu malo duže učitava sadržaj. Ispeglaće to sa sledećom verzijom.

Možda je TV sporiji jer je software univerzalan za većinu novijih TV-a sa dosta jačim procesorima, a ovaj 570s je već stariji - pa se teže nosi sa novim firmware-om (kao kada biste na računar star 10-tak godina gurnuli Win7; kako bi radio? nikako).
Ovo je samo moja pretpostavka!

Izgleda da je za sve televizore isti software... Trebali bismo da spojimo sve u jednu temu - LG Smart TV. Ali da, činjenica je da su nešto zeznuli sa 3.50.13 firmverom, nadam se da će to ispraviti idućom verzijom, čini mi se da su tako i ranije uradili jednom =)

Teško da je za sve televizore isti software, evo na primjeru:
model iz 2012: 32LS570S - http://www.lg.com/rs/podrska-proizvod/lg-32LS570S
pod ažuriranje softvera postoji:
Naziv datoteke Datum izdavanja Veličina
Software_File(Version_04.41.03).zip 12/09/2013 350,594K

A za pandan iz 2013: 32LN575S - http://www.lg.com/rs/podrska-proizvod/lg-32LN575S
Software_File(Version_04.00.29).zip 16/10/2013 580,997K

Teško da je za sve televizore isti software, evo na primjeru:
model iz 2012: 32LS570S - http://www.lg.com/rs/podrska-proizvod/lg-32LS570S
Software_File(Version_04.41.03).zip 12/09/2013 350,594K

A za pandan iz 2013: 32LN575S - http://www.lg.com/rs/podrska-proizvod/lg-32LN575S
Software_File(Version_04.00.29).zip 16/10/2013 580,997K
Pa nema isti da se skine, ali ako si propratio ostale teme, svima je updateovan na 4.50.13

Moja greška što ukucah trojku gore.

Jel ima još neko problem da nakon update tv neće da učitava titlove?
Titl je istog naziva kao i film/serija ali sada ne može da ga prikaže

Upravo mi se tv nadogradio na verziju 04.51.07 ov je već 5-6 update od kada imam ovaj TV i još nisu ispravili BUG koji se provlači kroz sve verzije a to je spora youtube aplikacija
i nemogućnost da se stavi u fullscreen sd materijal sa Youtube-a. Kada stisnem tipku ratio sd materijal bude u fullscreen modu ali dok snimim postavke opet se vrati nazad.
Ako neko slučajno zna kako ovo da se popravi neka javi

Meni sve sa YouTube-a pusta u full screen, a ne secam se da sam ista podesavao.

Nameravam da kupim 32LN575s, pa me interesuje da li ga je neko koristio za gledanje satelitske TV? Pise da ima DVB-S2 pa mislim da ga koristim za satelitsku jer je moj risiver crk'o (interesuju me samo FTA kanali). Takodje, da li moze da se prikaci web kamera za Skype?

Poslednja izmena:
Nameravam da kupim 32LN575s, pa me interesuje da li ga je neko koristio za gledanje satelitske TV? Pise da ima DVB-S2 pa mislim da ga koristim za satelitsku jer je moj risiver crk'o (interesuju me samo FTA kanali). Takodje, da li moze da se prikaci web kamera za Skype?

Може да се прикачи али само њихова која кошта око 80 евра...

Ја сам стваро пре пре пре презадовољан овим телевизором, а нарочито Смарт шер функцијом.

Што се You tube а тиче, ја га користим преко интернет прегледача, ради фактички исто, а сто пута брже.

Meni sve sa YouTube-a pusta u full screen, a ne secam se da sam ista podesavao.

Često djeci puštam crtane. Ajde probaj ovo ukucati u youtube aplikaciju "pepa prase na srpskom nove epizode" i pusti "Pepa Prase - Srpski 10 epizoda 1 deo" i molim te napiši mi da li ti je ovaj sadržaj u fullscren-u bez crnih crta sa strane.

Hvala

Često djeci puštam crtane. Ajde probaj ovo ukucati u youtube aplikaciju "pepa prase na srpskom nove epizode" i pusti "Pepa Prase - Srpski 10 epizoda 1 deo" i molim te napiši mi da li ti je ovaj sadržaj u fullscren-u bez crnih crta sa strane.

Hvala
Pojavljuju se crte, neće ni meni da snimi ratio... Idi preko "internet" na you tube i pusti im, radiće u full screenu.

Може да се прикачи али само њихова која кошта око 80 евра...

Ја сам стваро пре пре пре презадовољан овим телевизором, а нарочито Смарт шер функцијом.

Што се You tube а тиче, ја га користим преко интернет прегледача, ради фактички исто, а сто пута брже.

A jel neko koristio ovaj TV za gledanje satelitske TV?

Šta imaš posebno u vezi satelitske pa pitaš? Digitalno je digitalno, utakneš koaksijalni satelitske, memorišeš frekvencije i to je to.

Nazad
Vrh Dno