Po forumima sam nalazio da sve tastature proizvedene poslednje 3-4 godine poznatih proizvođača i bilo koja proizvedena poslednjih godinu dana 99% radi.Da li je neko probao neku wireless tastaturu a ovim modelom i koju (sem Logitech MK320 koji je jopopo pomenuo).
Vidim da se k400 najcesce pominje za Lg i Samsung ali niko nije potvrdio da radi na ovom modelu.
Mislim da mora wifi dongle, ali ti je daleko najjeftinije rešenje običan LAN kabl ako si u mogućnosti
Izašao novi update... I sada mi treba par sekundi više za smart share da učita!
Da li ovaj novi update ima neke prednosti ili samo mane? (Ja na mom još nikad nisam radio update pa ne znam da li da instaliram ovaj novi pošto se samo žalite?)
Meni je sve OK, nisam primetio neko bitno usporenje, osim kada startujem nešto kroz Plex klijent, tu malo duže učitava sadržaj. Ispeglaće to sa sledećom verzijom.Da li ovaj novi update ima neke prednosti ili samo mane? (Ja na mom još nikad nisam radio update pa ne znam da li da instaliram ovaj novi pošto se samo žalite?)
Izgleda da je za sve televizore isti software... Trebali bismo da spojimo sve u jednu temu - LG Smart TV. Ali da, činjenica je da su nešto zeznuli sa 3.50.13 firmverom, nadam se da će to ispraviti idućom verzijom, čini mi se da su tako i ranije uradili jednom =)
Pa nema isti da se skine, ali ako si propratio ostale teme, svima je updateovan na 4.50.13Teško da je za sve televizore isti software, evo na primjeru:
model iz 2012: 32LS570S - http://www.lg.com/rs/podrska-proizvod/lg-32LS570S
pod ažuriranje softvera postoji:
Naziv datoteke Datum izdavanja Veličina
Software_File(Version_04.41.03).zip 12/09/2013 350,594K
A za pandan iz 2013: 32LN575S - http://www.lg.com/rs/podrska-proizvod/lg-32LN575S
pod ažuriranje softvera postoji:
Naziv datoteke Datum izdavanja Veličina
Software_File(Version_04.00.29).zip 16/10/2013 580,997K
Jel ima još neko problem da nakon update tv neće da učitava titlove?
Titl je istog naziva kao i film/serija ali sada ne može da ga prikaže
Nameravam da kupim 32LN575s, pa me interesuje da li ga je neko koristio za gledanje satelitske TV? Pise da ima DVB-S2 pa mislim da ga koristim za satelitsku jer je moj risiver crk'o (interesuju me samo FTA kanali). Takodje, da li moze da se prikaci web kamera za Skype?
Meni sve sa YouTube-a pusta u full screen, a ne secam se da sam ista podesavao.
Pojavljuju se crte, neće ni meni da snimi ratio... Idi preko "internet" na you tube i pusti im, radiće u full screenu.Često djeci puštam crtane. Ajde probaj ovo ukucati u youtube aplikaciju "pepa prase na srpskom nove epizode" i pusti "Pepa Prase - Srpski 10 epizoda 1 deo" i molim te napiši mi da li ti je ovaj sadržaj u fullscren-u bez crnih crta sa strane.
Hvala
Може да се прикачи али само њихова која кошта око 80 евра...
Ја сам стваро пре пре пре презадовољан овим телевизором, а нарочито Смарт шер функцијом.
Што се You tube а тиче, ја га користим преко интернет прегледача, ради фактички исто, а сто пута брже.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari