Šta je novo?

Lfs

• Začetnik teme Začetnik teme Lukija
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Lukija

Čuven
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
775
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen™ 9 9950X + Arctic Cooling Liquid Freezer ii 360 A-RGB
Matična ploča
Asus ROG Strix X670E-E Gaming WiFi
RAM
G.SKILL F5-6000J3038F16GX2-TZ5N 2x16GB, 6000MHz@30-38-38-96, 1.35V
GPU
ASUS TUF Gaming GeForce RTX™ 4070 Ti SUPER
Storage
Samusng 990 Pro 1TB, Kingston FURY Renegade SFYRD/2000G, 2 x WD4003FZEX (RAID1)
Zvuk
Realtek ALC4080, Altec Lansing 621
PSU
FSP Hydro Ti PRO 1000W
Kućište
be quiet! Silent Base 802, 4 x SILENT WINGS 4 140mm high speed
Monitor
Acer Predator XB273U NV
Miš & tastatura
Aula F108 Pro Zephyr Switch V3, Logitech G903 Hero
Laptop
MacBook Air M5 16/512
Mobilni telefon
Xiaomi 15
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Da se dogovorimo za jedan vikend za LFS u igraonici. U kontaktu sam sa igraonicom Panzer, Strahinjica Bana 67, ne bi trebalo da bude problema samo da vidimo kada ima slobodan termin. Masine su dovoljno jake (p4, GF4 ti4200 i MX440). Ja sam za subotu znaci, 28.6. Ko je zainteresovan neka se javi pa da se organizujemo.

Moze subota sto se mene tice!Ajde javljajte se svi koji bi igrali ovu odlicnu igru u mrezi,i molim vas nemojte u ovom threadu da skrecete sa teme,znaci iskljucivo se dogovaramo da bi pikali LFS u igraonici!
P.S Nebojsa nadam se da si moderatore zamolio da ne brisu ovaj thread par dana dok svi ne stupimo u kontakt.
Pozdrav od Bojana

Opet moram da pitam da li je neko voljan da mi nareze to shto svi drajveri na ovom forumu hvale???

Zasto bi brisali? Septimuse, posto si sa Vrachara kao i ja, mozemo da se nadjemo negde, das mi disk i to je to. Kontakt na mail.

Ja sam za. Doduse mogu tek od 6, pa cu ja da se uklopim ako budem mogao.

OK, znaci ima nas 4 komada 🙂 Nemanjas, nije mi jasno da li je od 6.og ili od 6h ?

Mogu i ja al ne znam da vozim lfs, uvek mi preko nosa pobegne u reklamu, jel mogu neki saveti? 🙂

mogao bih...

... i ja. samo lepo da se dogovorimo. mozda mogu da povedem nekog (naravno dobar vozac LFS-a)...

Bane dodji sta ima veze da li si dobar ili ne idemo da se zezamo!Evo ja nisam pipnuo LFS vec 2 meseca ali sam ubedjen da cu brzo uci u stos

Ljudi danas sam bio u Panzeru i gazda jedva ceka da dodjemo ! U subotu je ceo dan slobodan, nema zakazanog termina tako da cemo se dogovoriti oko termina da rezervisemo. Masine kao sto sam rekao sau P4 na 2.4Ghz sa Ti4200 ili XP2000 sa MX440 tako da moze da se igra. Elem, posto sam nevest u organizovanju ne zamerite ako nesto zabrljam. Ponecu poslednju verziju sa E4 patchem i sa nekoliko setupa za svaku masinu (koji su se najbolje pokazali) i sa svim kolima.

Bane, nema frke, samo batali taj CMR3 i ponasaj se kao Neo u Matrixu i nece ti auto bezati, there is no spoon!

Jox. LFS je Live for Speed, kick ass simulacija voznje.

Naravno zezanje je primarno, ako izgrebemo kola nikom nista a ne koao oni na Uscu.

Ja LFS ni ne igram, ali me to nece sprechiti da vas properem sve 🙂

Shto se tiche termina, utripovao sam da je nedelja u pitanju, a poshto je subota, ja radim do 15h pa bi bilo dobro posle toga neshto...Ono, bash je babsko vreme ako tako rano idemo...Gazda je pametan, u to vreme niko zivi ne dolazi u igraonicu 😉

I ja sam za varijantu posle podne, samo je pitanje kada, recimo 17:00 ?

Nabavio sam LFS, i imam pitanje...
Primetio sam da comp sam udara kontru pri skretanju, ali mi je prvo palo na pamet da je to zbog rookie nivoa, pa sam stavio na pro, ali on opet meni kontrolishe volan i udara kontru. Jel se to nekako iskljucuje ili?

Pa imash u opcijama za kontroler da iskljuchish sva "pomagala"...

Pretpostavljam da vi igrate bez ikakvih pomagala??
KOliko se meni cini, ta pomagala vishe odmazu nekome ko vec ima svoj stil voznje... (tj. meni 😀)

jox je napisao(la):
Pretpostavljam da vi igrate bez ikakvih pomagala??
KOliko se meni cini, ta pomagala vishe odmazu nekome ko vec ima svoj stil voznje... (tj. meni 😀)

A koji ti je stil ? koska kroz prozor ? 😀

driver je napisao(la):
...

A koji ti je stil ? koska kroz prozor ? 😀
cheers
Ma treba provesti dosta vremena za volanom LFS-a, a posle cu vam se prikljuciti u okrshajima...
Mnogo se ovo razlikuje od npr CMR2-ke, koja je kao najbolja simulacija RALLY-ja... (mislim razlikuje se u odnosu na italiju ili francusku u CMR2, jer su one najblize stazama i podlozi u LFS-u), zanima me koje je ponashanje automobila blize realnosti?

LFS tesko mozes da vozis bez pomagala osim ako nemas neki force feedback uredjaj jer nemas povratnu informaciju kada ce auto da ti prokliza. U realnosti to mozes da osetis ali ne i na kompjuteru jer imas samo sliku ali ne znam koliko da je dobra simulacija ne moze ti preneti bocna i uzduzna ubrzanja ! U svakom slucaju, kada se naviknes na takvu pomoc, nece ti biti uopste tesko da vozis.
Sto se tice LFS i CMR - to je smesno za porediti , CMR3 je kao crtani film.

Ok znaci subota 18:00 , ako ovo odgovara vecini da rezervisem termin?

jel bi neko mogao da nareze taj lfs pa da se i ja malo igram 😀

Znaci Subota u 18:00, rezervisacu recimo 2h.

Lukija je napisao(la):
... Ponecu poslednju verziju sa E4 patchem i sa nekoliko setupa za svaku masinu (koji su se najbolje pokazali) i sa svim kolima.
...

Izasao je Patch na verziju F ... skini ga.

maxer je napisao(la):
...

Izasao je Patch na verziju F ... skini ga.

Zar si pomislio da nece ? 🙂 Pa za svaki patch do sada je otvarao novi thread 🙂

jox je napisao(la):
...

cheers
Ma treba provesti dosta vremena za volanom LFS-a, a posle cu vam se prikljuciti u okrshajima...
Mnogo se ovo razlikuje od npr CMR2-ke, koja je kao najbolja simulacija RALLY-ja... (mislim razlikuje se u odnosu na italiju ili francusku u CMR2, jer su one najblize stazama i podlozi u LFS-u), zanima me koje je ponashanje automobila blize realnosti?

Jox, ja LFS ni ne igram, vozio sam ga nekoliko dana samo kad je izashao i to je to...Necu da se preforsiram sa igrom dok josh full nije izashao...tako je bilo sa Driver-om pa kad je izashla igra, igrao sam je samo 5-6 meseci 🙂

Dodji bre da se zezamo ovo-ono 🙂

jox je napisao(la):
...

Ne poredis uporedive stvari. CMR je okrenut WRC automobilima, dok je LFS simulacija legalnih ulicnih automobila koji su na trkackoj stazi.

Kad jednom vidis kako ide WRC auto, odma ces da shvatis koliko je ogromna razlika izmedju te dve grupe automobila.

A finalna S1 izlazi 14 jula...

Evo i malo svezih screenshot-ova finalne verzije:
http://lfs.racesimcentral.com/content/screenshots.htm

Nazad
Vrh Dno