Lukija je napisao(la):U
BTW, vozna misem je isto OK ali samo pod jednim uslovom - da se smanji smooth analog commands kako bi volan reagova brzo. Najbolje je na 0.
septimus je napisao(la):...
Nije valjda da si "uchio" da vozish mishem, jer te driver prozivao :beat:
Inache, simulator je odlichan, ako bude opet pravili gathering, rachunajte i na mene.... cheers
Lukija je napisao(la):...
Pazi, njemu je trip sto ja vozim tastaturom pa eto. Nema frke precicemo i na misa, jeste da su losiji rezultati za 1-2 sec ali da mi ne kuka. Problem je bio u podesavanju u Panzeru , analog smooth je bio max i volan je reagovao sporo sto je rezultovalo losom kontrolom vozila. Ali kada se smooth stavi na 0 , mnooooogo je bolje.
driver je napisao(la):Do sada sam vozio automatski menjach, a od onog dana sa lukijom pocheo sam da vozim manuelni i brzo sam se navikao...menjanje sam stavio na levi i desni taster misha, i stvarno je mnogo jako sad...
Lukija je napisao(la):Postoji jos jedna caka, ako suvise smotas volan imas kontra efekat ! Naime auto uopste ne skrece vec ide pravo, mada mislim da je to i realno, posto sam gledao external view i vidi se da u stvari kliza, tj nema "grip".
LUC1FER je napisao(la):samo da pitam koliko je ta igra zahtevna? meni je na celeronu 1.2, 256mb sdrama, i radeonom 9500 pro radila sa 3-5 frame-ova u bilo kojoj rezoluciji
LUC1FER je napisao(la):samo da pitam koliko je ta igra zahtevna? meni je na celeronu 1.2, 256mb sdrama, i radeonom 9500 pro radila sa 3-5 frame-ova u bilo kojoj rezoluciji
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari