Šta je novo?

Lfs

• Začetnik teme Začetnik teme Lukija
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ajde , ko bi sve uchestvovao u kupovini originala....

Mogu osnovna podesavanja za turbo (napismeno posto nemam novu verziju)?

U kom smislu je AI los? Vozi dobro i retko gresi jedino sto nema milosti prema tebi, udara te. Sto se tice podesavanja za Turbo, pogleda prethodne postove, kacio sam, po meni, najbolji setup za turbo. Zove se "gp".

BTW, vozna misem je isto OK ali samo pod jednim uslovom - da se smanji smooth analog commands kako bi volan reagova brzo. Najbolje je na 0.

Lukija je napisao(la):
U
BTW, vozna misem je isto OK ali samo pod jednim uslovom - da se smanji smooth analog commands kako bi volan reagova brzo. Najbolje je na 0.

Nije valjda da si "uchio" da vozish mishem, jer te driver prozivao :beat:

Inache, simulator je odlichan, ako bude opet pravili gathering, rachunajte i na mene.... cheers

Ok je igra, samo me nervira sto na pravcu FF volan cima levo desno. Znaci, idem bas pravo, staza je pravo, asfalt je ravan ali meni volan cima levo desno
Do cega je to ?

Pozdrav!

septimus je napisao(la):
...

Nije valjda da si "uchio" da vozish mishem, jer te driver prozivao :beat:

Inache, simulator je odlichan, ako bude opet pravili gathering, rachunajte i na mene.... cheers

Pazi, njemu je trip sto ja vozim tastaturom pa eto. Nema frke precicemo i na misa, jeste da su losiji rezultati za 1-2 sec ali da mi ne kuka. Problem je bio u podesavanju u Panzeru , analog smooth je bio max i volan je reagovao sporo sto je rezultovalo losom kontrolom vozila. Ali kada se smooth stavi na 0 , mnooooogo je bolje.

Ma problem u panzeru su bili oni krdzavi inteli mishevi...Ja sam tamo u winu sve spustio na minimum i nije bilo nikakve razlike...Nije bio problem shto je mish preosetljiv,nego je kasnio i po 2 sec...Kod mene kuci na obichnom logitechu kuglichnom, volan tachno ide onako kako pokrecem mishta, bez obzira kojom brzinom, tako da je stvarno uzivanje voziti...
Do sada sam vozio automatski menjach, a od onog dana sa lukijom pocheo sam da vozim manuelni i brzo sam se navikao...menjanje sam stavio na levi i desni taster misha, i stvarno je mnogo jako sad...

Lukija je napisao(la):
...

Pazi, njemu je trip sto ja vozim tastaturom pa eto. Nema frke precicemo i na misa, jeste da su losiji rezultati za 1-2 sec ali da mi ne kuka. Problem je bio u podesavanju u Panzeru , analog smooth je bio max i volan je reagovao sporo sto je rezultovalo losom kontrolom vozila. Ali kada se smooth stavi na 0 , mnooooogo je bolje.

1) Da li mislish na opciju u Options/Misc : Analogue steer smooth------- 0 ???
2) Kako se moze dobiti indikator polozaja volana kada je view "sa haube" ( isti onaj indikator koji se vidi u Controls, kruzni luk pri dnu ekrana...)

poz

1) da
2) nemam pojma, vozim iz kabine uvek!

driver je napisao(la):
Do sada sam vozio automatski menjach, a od onog dana sa lukijom pocheo sam da vozim manuelni i brzo sam se navikao...menjanje sam stavio na levi i desni taster misha, i stvarno je mnogo jako sad...

Ko prizna, pola mu se prashta... cheers

Inache, osecaj je neuporedivo lepshi kada se vozi mishem jer dozvoljava "analogno" skretanje volana.
Samo josh kada bi u pogled iz kabine, sa silama (press 'F'), dodali da se prikaze obrtaja i brzine...

Slazem se ali je problem kako da osetis kada ce da prokliza i kada da udaris kontru. U realnosti nije problem , osetis ubrzanja i sam. Jedino sto sam nasao kao referencu to je shkripanje guma, kada pocnu bas da skripe tu si da se okrenes. Postoji jos jedna caka, ako suvise smotas volan imas kontra efekat ! Naime auto uopste ne skrece vec ide pravo, mada mislim da je to i realno, posto sam gledao external view i vidi se da u stvari kliza, tj nema "grip".

Lukija je napisao(la):
Postoji jos jedna caka, ako suvise smotas volan imas kontra efekat ! Naime auto uopste ne skrece vec ide pravo, mada mislim da je to i realno, posto sam gledao external view i vidi se da u stvari kliza, tj nema "grip".

NHF, ali da si samo jednom malo zesce namoto auto znao bi da je ovo normalno. 🙂
Tockovi se poprece, gume pocinju da silaze sa felne, smanjuje ti se kontaktna provrsina tockova sa podlogom, a i lako mozes da dodjes do situacije da se "vozis na felnama".

Nema potrebe za external viewom, samo probaj jednom da namotas jugica u nekom "laktu" 🙂

Pozdrav!

Pa gde da ga namotam kada nemam auto. Caletove ne racunam.

samo da pitam koliko je ta igra zahtevna? meni je na celeronu 1.2, 256mb sdrama, i radeonom 9500 pro radila sa 3-5 frame-ova u bilo kojoj rezoluciji

nesto ti opako ne valja sa podesavanjima u igrici.
Pogledaj malo video sekciju, ima tamo kojekakvih manje/vise nepotrebnih opcija.

Pozdrav!

LUC1FER je napisao(la):
samo da pitam koliko je ta igra zahtevna? meni je na celeronu 1.2, 256mb sdrama, i radeonom 9500 pro radila sa 3-5 frame-ova u bilo kojoj rezoluciji

Mozda je igra CPU zavisna (kao Vietcong) pa ti nista ne pomaze 9500Pro.
A uvek mozes da je potpuno obises i instaliras ponovo i mozda se problem resi.

ali vietcong mi strava radi u 1024*768 sa full detaljima!?

S1 se prognozira na 150MB!

LUC1FER je napisao(la):

Ja ga teram na Amd 800 i GF2. Problem je kad stavis mnogo AI igraca onda ume da uspori i to znacajno. Inace igram u 1024, sa ne bas svim detaljima sasvim normalno.

Veliki CPU eater je AI !!! Meni je framerate isti bilo da je 1024x768 ili 1600x1200 !

samo da kazem da je S1 (full) verzija najavljena za cetvrtak odnosno SUTRA........... :happy: ;P :happy:

Ozbiljno razmisljam da kupim ovu igru! Samo da vidim koje ce da budu cene.

Valjda 17€ za pochetak, a onda za novo izdanje, valjda, opert isto...

Nazad
Vrh Dno