Šta je novo?

Lfs

• Začetnik teme Začetnik teme Lukija
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
maxer je napisao(la):
...
Izasao je Patch na verziju F ... skini ga.

Damn it! Ovi stancuju patcheve samo tako 🙂 a jos sam juce bio na sajtu da vidim ima li sta novo.

Konacna varijanta je subota 28.6 od 18:00, rezervisao sam 7-8 mesta. Ako imate neka pitanja, saljite na PM ili ovde.

Lukija je napisao(la):
Konacna varijanta je subota 28.6 od 18:00, rezervisao sam 7-8 mesta. Ako imate neka pitanja, saljite na PM ili ovde.

Samo mogu da kazem da bih vam rado pravio drustvo ... da mogu.
Ali je Zajecar malo podaleko 🙁

Prijatno vam bilo type; :happy: cheers

drapin je napisao(la):
A finalna S1 izlazi 14 jula...

Evo i malo svezih screenshot-ova finalne verzije:
http://lfs.racesimcentral.com/content/screenshots.htm

Onaj zuti auto na "grupnjaku" mnogo lichi na Supru...ako je to stvarno supra, molim boga da se chuje kao prava, drugo nishta necu da vozim 🙂

Da, i onaj drugi (crveni) lici na Hondu. Sto se tice zvuka, ne sumnjam da ce da zvuci OK s obzirom da sam koristio LFS Tweak i napravio masinu sa 6 cilindara i turbo punjacem koja se cuje prilicno dobro.

Igrali smo juche LFS...Odziv ogroman...ja, Lukija i kasperovi prijatelji 🙂
A ipak mi nije zao, jer sam doshao do jednog saznanja, a to je da Lukija vozi sa ukljuchenim "invalid mode" 🙂 shto znachi da vozi na tastaturi i komp mu sam ispravlja kontre i non stop ispravlja auto 🙂
Pitajte ga shta je bilo kad smo probali turbo da vozimo mishem 😀

Ej ljudi izvinite sto sam prodao,stvarno sam seljacina ona najgora.Zeznulo me sto nije Bench radio pa se uopste nisam setio LFS-a, a i pripremao sam ispit pa sam video propusten Drajverov poziv posle sat vremena i nisam ni skapirao zbog cega si me zvao.Priznajem najgori sam,dugujem VELIKO IZVINJENJE!!!

AnalyzeForSpeed mi prijavljuje "could not load a track for <Blackwood>"...
Kako se pokrece, je li imao neko slichan problem???

Inache josh par stvari:

1) Ko hoce da mi poshalje svoj dobar replay (turbo; time< 1:32:00) za F verziju
(ovo je za lukiju...)

[email protected]

2) Gde se zagubio onaj predlog da se ZAJEDNICHKI KUPI S1 FULL, izlazi ovoga meseca...
'Ocu da kazem da rachunate na mene....

driver je napisao(la):
A ipak mi nije zao, jer sam doshao do jednog saznanja, a to je da Lukija vozi sa ukljuchenim "invalid mode" 🙂 shto znachi da vozi na tastaturi i komp mu sam ispravlja kontre i non stop ispravlja auto 🙂

Ja sam kasnio opasno. Dosao sam u 8, rece onaj sto radi tamo da ste otisli 15 minuta pre toga. Zadrzao sam se na reliju duze nego sto je planirano. Nadam se da ce biti ponovo prilike za igranje.

Jelte, da vas pitam...mrzi me da trazim po LFS forumima: da li to ima neki cheat kojim se oslobadja Turbo ? Mislim ima da rodim mecku dok skupim onih 180 "kredita" koliko je kao potrebno za njega 😉 ...

Treba mi setup za LFS i otkljucan turbo... (imam pretposlednju verziju valjda).

...nekako ne mogu da nakupim 180 poena, i posle 2 nedelje imam samo 45.

stavite kao attachment

septimus je napisao(la):
AnalyzeForSpeed mi prijavljuje "could not load a track for <Blackwood>"...
Kako se pokrece, je li imao neko slichan problem???

1) Ko hoce da mi poshalje svoj dobar replay (turbo; time< 1:32:00) za F verziju

Trebaju ti SMX fajlovi, mozes da ih skines sa www.liveforspeed.com. 10mb.

Evo treba ja danas na svoj sajt da postavim skolu voznje LFS, kao i neke setape i replay-e. Bice danas, sutra.

nemanjas je napisao(la):
...

Trebaju ti SMX fajlovi, mozes da ih skines sa www.liveforspeed.com. 10mb.

Evo treba ja danas na svoj sajt da postavim skolu voznje LFS, kao i neke setape i replay-e. Bice danas, sutra.

Imam vec neke:

LFS_DT_SMX.zip
LFS_BW_SMX.zip

ali izgleda nije dovoljno...!?

septimus je napisao(la):
...
Imam vec neke:
LFS_DT_SMX.zip
LFS_BW_SMX.zip
ali izgleda nije dovoljno...!?

Naravno da nije dovoljno. Trebaju 4 fajla Blackwood*.smx. Velicina je 1mb, a ne 10 ko sto sam napisao.

drapin je napisao(la):
Jelte, da vas pitam...mrzi me da trazim po LFS forumima: da li to ima neki cheat kojim se oslobadja Turbo ? Mislim ima da rodim mecku dok skupim onih 180 "kredita" koliko je kao potrebno za njega 😉 ...

Zar je moguce da pro vozach simulacija na kompu ne moze lagano da otkljucha turba i to volanom ? 🙂 Treba ti samo 5 pobeda na najtezem nivou i to je to....Veruj mi, to se samo zove najtezi nivo, ja ih operem po pola kruga, a krenem poslednji 🙂

driver je napisao(la):

Ja sam vozio GTI-a misem, i ne znam samo ko je kome gledao ledja. A turbo, nismo ni vozili. Ti si igrao CS ! Sto se tice tastature, niko ti nije branio da vozis. Pomoc kod kontriranja ne moze da se iskljuci i ja tu nisam kriv.

Lukija je napisao(la):
...

Ja sam vozio GTI-a misem, i ne znam samo ko je kome gledao ledja. A turbo, nismo ni vozili. Ti si igrao CS ! Sto se tice tastature, niko ti nije branio da vozis. Pomoc kod kontriranja ne moze da se iskljuci i ja tu nisam kriv.

A ti si izmedju navikavanja na misha i tastature-koja-sama-vozi odabrao bash ovo drugo 🙂

Btw, kako nismo vozili turbo mishem ? Ne secash se kad si se na ravnini pre prve krivine od kochenja obrnuo na stazi 🙂

I ti si 🙂 Problem sa misem je sto ne mogu da odrzavam pravac dok kocim. Sa tastaturom i volanom nisam imao problema. Mis mi jednostavno ne lezi. BTW ima ovde jos ljudi koji voze na tastaturi.

Ajde dajte key za turbo (tj. fajl za otkljucavanje)

driver je napisao(la):
...

Zar je moguce da pro vozach simulacija na kompu ne moze lagano da otkljucha turba i to volanom ? 🙂 Treba ti samo 5 pobeda na najtezem nivou i to je to....Veruj mi, to se samo zove najtezi nivo, ja ih operem po pola kruga, a krenem poslednji 🙂
A jel' ??? Jao, a ja budala vozio celo vreme na nekom srednjem nivou gde se dobija valjda po 9 ili 10 bodova za pobedu...pa kad sam izracunao koliko puta moram da odvezem jednu te istu ( pomalo dosadnu ) stazu sa istim kolima...muka me u'vatila... 🙂

A hoce li ikad izaci LFS lepo na CD-u, final i tako to/?

Izlazi ovog meseca, samo treba to neko da naruchi, verovatno ce dosta da kasni na satelitu jer nije neka komercijala bash 😉

Na kolko krugova treba da se vozi da bi se dobilo najvise poena?

Shto vishe krugova i shto vishe automobila i obavezno najtezi nivo....

Evo za one koji ne mogu da se strpe, moj fajl sa kreditima. Treba ga raspakovati (12 bajtova je) i staviti u folder data/misc. Ko hoce da hakerise treba da edituje 4 poslednja bajta (tezine im rastu sa offsetom) koji sadrze kredite.

Lukija je napisao(la):
Evo za one koji ne mogu da se strpe, moj fajl sa kreditima. Treba ga raspakovati (12 bajtova je) i staviti u folder data/misc. Ko hoce da hakerise treba da edituje 4 poslednja bajta (tezine im rastu sa offsetom) koji sadrze kredite.

Ne odgovara za 0.2a

Skini 0.2F patch.

Nema veze uspeo sam da skupim tih 180 poena za jedan dan posto sam promenio taktiku.

Koliki je 0.2F patch?

svi ti patchevi su ispod 1mb...sve imash na www.liveforspeed.net...

Iskreno koliko god je fizika dobra tolko je AI los, valjde ce uraditi nesto po tom pitanju do izlaska finalne verzije...

Nazad
Vrh Dno