Šta je novo?

LeTV Le 1 X600 Custom romovi

Probao sam proshot i dobra aplikacija ali x600 jos nema podrsku za raw i shutter speed.U proshot ne moze ni manuelno da se menja ISO dok na stock to moze.Primetio sam je sada na MM kamera za video bolja u smislu sto sama fokusira dok snima dok si pre morao da pritiskas ekran.

Biće da ipak ne radi, odradio sam test sa camera 2 api aplikacijom i ne podržava, takođe sam pokušao dugu ekspoziciju sa cam fv-5, verovatno ste vi sa x800 imali više sreće.

Probaću da instaliram verziju 16s pa ćemo videti jel se nešto promenilo.

Da li si ga rutovao, vidim da neki imaju problem sa tim na 16s.

Samom kamerom sam zadovoljan ali bih voleo da mogu da slikam sa dužom ekspozicijom tipa da se majmunišem sa noćnim snimcima. . . ali šta da radimo kad smo zaglavili sa starim api-jem.

Hvala druže, svakako bih koristio taj super su pošto sam ga ina 15s stavio pa ga imam tu na telefonu, linku koji si mi poslao u poruci isprobaću i tu.

Za night mode znam međutim mislio sam na duže ekspozicije, ~15-ak sekundi sa stalkom i slikanje noćnog neba.

Trenutno sam na BB72 probaću prljavo flešovanje kao što si rekao, ako nešto ne bude ok idem čisto.

pozz svima. ljudi imam problem sa virusom na x500! stalno mi baguje tel. imam fabricki rom i nemam opciju da ga apdejtujem. jel moze neko postupno da mi izbaci kako da instaliram drugi rom i koji je najbolji!? hvala unapred...

Je li neko kupuvao ovaj telefon sa gearbest-a,verzija 3RAM-32ROM? Nekima nisu dolazili punjaci za brzo punjenje, doduse ne znam u kojoj su radnji kupovali, mislim preko aliexpress-a, pa me zanima da Li je bilo slicnih problema sa ovom radnjom. Imam i pitanje I uvezi slusalica, da li se u oaketu dobijaju neke, ili neki adapter ili to mora posebno da se naruci?

Slusalice se ne dobijaju, a brzo punjenje ima x500 a ne x600, uz telefon ide klasika punjac od 2A

pozz svima. ljudi imam problem sa virusom na x500! stalno mi baguje tel. imam fabricki rom i nemam opciju da ga apdejtujem. jel moze neko postupno da mi izbaci kako da instaliram drugi rom i koji je najbolji!? hvala unapred...

koji rom imas? daj sliku..

from my x500

Stavio 15s od bb72 v3, i battery stavka u settingsu uvek puca.

Twrp 3 koristio od bb72, vajpovao prve 4 stavka 4x, flash, wipe dalvik, reboot to system.

Gde gresim?

(Da, i baterija radi bedno...)

Fix za bateriju sa androidiani foruma

Sent from my x600 using Tapatalk

Ноу лонгер авејлабл... шаљи други линак

Сад тражи неки декрипшн кључ... и да контактујем аплоудера.

Контакт! Роџер!

Poslednja izmena:
Loše je podelio fajl treba da podeli gde je opcija "sa ključem" i onda neće da traži.

x-600

Izvinjavam se, izgleda da sam ja loše protumačio opcije koje mi nudi, link

Jel uzeo neko mozda x600 sa GearBest-a, interesuje me ima li Srpski ili Hrvatski pošto ih nema na spisku jezika na sajtu?

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Nemaš ni jedan jezik sem tri kineska i engleskog u originalnom romu a ako hoćeš sa tim onda moračeš da flešuješ npr od bb72 rom(stok rom-kineske zezalice+ multilang) ili miui

x-600

Pošto je to za mene naučna fantastika onda će on na doboš čim stigne, osim ako ne nađem nekoga ko bi mi to završio
uploadfromtaptalk1471633706432.png
Mislio sam na ovo

sent from SM-G900F

Nema ni srpski ni hrvatski. Upravo mi stigao sa GearBesta.
Edit, ipak ima [emoji6]

Poslednja izmena:
Odlicno [emoji2]
Koliko im je trebalo da posalju?

sent from SM-G900F

Sitnice su mi do sada u glavnom brže slali ali ni 10 nije strasno, samo da naši ne oderu
Jel ima šanse da ubace fakturu?
Platio sam ga dosta manje nego na sajtu zbog nekih poena i neke refundacije

sent from SM-G900F

Vrh Dno