Šta je novo?

LeTV Le 1 X600 Custom romovi

Ok ali zato postoje developeri.. Da naprave ono sta obicni korisnik nemoze.. Meizu ce prije ili poslije morat dopustit krajnjem korisniku da otkljuca bootloader ili ce to netko uradit za njih.. Kao i sta se radi za sve druge telefone.. Nema veze, zabrijali smo.. BB72 radi dobar rom, svaka mu cast ali po meni kineski ipak radi bolje.. Talijani ga hvale samo zato jer ih pola nezna engleski pa kad im je ubacio tal. u koliko toliko upotrebljiv softwer on je za njih Bog.. Prava stvar kod njega je sta je uvijek dostupan i odgovara i pomaze.. To je u redu ali vec mu je pocelo i ic na zivce jer ljudi su takvi noobovi da je to strasno.. Samo da mi vidimo MM pa mozemo nastavit razgovor.. ;)

from my BV2000s

Naravno da postoje developeri koji srećom rade i čuda jer meizu ne zeli da pomogne apsolutno ništa.

Imao sam i Mx4 pa se sećam i toga kako sam bio oduševljen telefonom, a na kraju i razočaran samom politikom firme i generalno ponašanju prema nama kao kupcima.

Iskreno za sada sam prezadovoljan sa mojm x600 i nadam se da ćemo nastaviti priču o mm već za desetak dana.

Ipak postoji i jedna želja a to je da se i letv više otvori (ipak mi se čini da sam video da je negde objavljen source od le1s).

Voleo bih da vidim na našim telefonima manuelna podešavanja kamere i dugu ekspoziciju.

Bas zbog toga sam ja napustio meizu posle samo 5 meseci iako sam bio odusevljen telefonom... Podrska 0.

Stvarno nisu normalni, predstavili su 4 uredjaja na jednom event-u od cega je jedan zapravo prvi pravi autonomni automobil! hahaha ludaci :D
Eto, dok god je ovakvih prozvodjaca koji nude SD820, sa 6gb ram-a, odlicnu kameru i sve ostalo sto imaju i Samsung, HTC, LG, Sony i ostali, po ceni od 350e, ja sam srecan covek!

Meni kamera na X500 nije nesto.

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Za toliko koliko kosta, x500 je odlican, kamera mu nije najsjajnija ali je kroz svaki update dosta poboljsavaju. U svakom slucaju, ja koristim x800 a tu je kamera u samom vrhu flagship telefona svih proizvodjaca!

S7edge
20160404_190506.jpg

LetvX800+
IMG_20160404_191017.jpg

Poslednja izmena:
upravo to, kamera je sasvim dobra za cjenovni rang.. sve drugo je odlicno..

from my x5oo

Spanjeli dva puta ista slika?

Sent from my D6503 using Tapatalk

Jedna je slikana sa S7edge a druga sa mojim x800 i nisu iste, jasno se vidi razlika u wb u korist letve

Ok,sada shvatam. Za koliko si ga uzeo?Stvarno odlična slika.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Sve ukupno sa dažbinama 280e :)

A neko ko ima nekog u EU neplaca nista dazbine ☺

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Kamera na x500 se čini bar po ovom videu malo bolja nego na Redmi 3 Note: https://www.youtube.com/watch?v=DCbcPmhWn2g
I na sljedećem videu izgleda da je kamera bolja od tog nekog srednjeg razreda kineskih mobitela: https://www.youtube.com/watch?v=-bkH-SOXTo8

Jel ga se može malo pomaknuti sa zastarijelog androida 5.0.2, jel ima šta dobrih i čistih ROM-ova ? Jel mu baterija problematična s obzirom na brz procesor ? X600 je kraći 3-4 milimetra ali je x500 puna 2 milimetra tanji, to je ovako naizgled jedina bitnija razlika.

Kako misliš sa zastarelog androida 5.0.2 .Najava za sve letv telefone je da dobijaju novi OS u junu i to na androidu 6.Baterija zavisi od korišćenja ali sa svim uključenim notifikacijama traje prosek 4h sot .x600 jeste 2mm deblji ali na sredini telefona a na ivicama ne i tako je napravljen pa kada gledaš sa strane ne vidiš razliku a za razlike pročitaj forum od početka.Izašao je i letv le2 i ima sličnu cenu pa pogledaj i njega.

Sent from my x600 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Misliš na ovog: http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-leeco-letv-le-2
Odličan se čini, treba malo pričekati da padne cijena. Lakši je i ima kameru sa više Mpx.
Jači procesor, baterija bi mogla još više patiti. Recimo da je taj x600 sa 4 sata SOT-a oko prosjeka, treba vidjeti kako će na Le 2 izdržavati.

5.0.2 je zastario Lollipop, koji je navodno bio loš, trebalo bi staviti bar na 5.1.1, to sam mislio.

Vise Mpx ne znaci bolja kamera samo da znas posto vidim si to istakao kao nesto + za vaj novi x620.

My Samsung S6 sent this

Vise Mpx ne znaci bolja kamera samo da znas posto vidim si to istakao kao nesto + za vaj novi x620.

My Samsung S6 sent this
Da, da, znam, ne mora značiti da će biti bolja, ali recimo da se možemo nadati da će biti bolja, moguće tek nakon nekoliko softwerskih poboljšanja, novijih ROM-ova i tako.

Kamera na Le2 neće biti dobra, bar po prvim review-ima, mislim da ima neki omnivision senzor koji nije baš sjajan, dok Le2 pro i leMax 2 imaju Sony imx 230 koji bi uz dobar algoritam trebalo da izvlači odlične slike!

Jel imao neko problem sa letv x500 ove prirode "igrao asasian creed i posle toga mi je malo pozuteo ekran u donjem uglu" !?!?

Bice se lepak istopio. Kod mene je tako na meizu u gornjem desnom uglu.....

Sent from my m1 note using Tapatalk

EUI 5.8 015s ili android 6.0 Marshmallow je izašao, doduše ova verzija je još uvek nezvanična:

Malo više o ROM-u na letv.re

Direktan download:
MEGA

LeTv le1 Pro 63 gb

Dobio sam telefon iz USA jutros. Radi se o LeTv le1 Pro 64 gb..Zlatne boje 4 gb RAM-a. Nov je, neraspakovan...Ubacio sam mu Sim karticu da proverim je li sim free i hvala Bogu jeste.
Zna li neko koliko vredi, i da li mi je bolje da ga zadrzim i prodam svoj Note 4...mislim, koji je bolji?
Hvala

Dobio sam telefon iz USA jutros. Radi se o LeTv le1 Pro 64 gb..Zlatne boje 4 gb RAM-a. Nov je, neraspakovan...Ubacio sam mu Sim karticu da proverim je li sim free i hvala Bogu jeste.
Zna li neko koliko vredi, i da li mi je bolje da ga zadrzim i prodam svoj Note 4...mislim, koji je bolji?

Koja bi bila preporuka za nekog ko nije upucen u kineze previse, sad kad se x500 moze naci za 140 eura, ili je ipak bolje ici na redmi note 3 pro za slicnu sumu?

Sent from my 7045Y using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno