- Učlanjen(a)
- 19.02.2011
- Poena
- 330
Evo mtel rezultati kod mene:
U principu ti treba podesavanje isto kao za telefon, ovo sto si ti naveo je za data card za internet, u principu trebalo bi oba da rade ali ovo drugo ide za klasicnu karticu za tel...To je ovo? http://www.t-mobile.me/clanak.aspx?sajt=82&akcija=107&rubrika=140&clanakID=192&tip=1
i u modem nadjem i namestim ova podešavanja?
proxy IP: 10.0.5.19
proxy port: 9201
bearer: GPRS
login ID: 38167
password: 38167
apn: internet-prepaid
i radiće?
A na Telenoru imaju i Dodaj SMS za 5 eura 350 poruka koje traju 30 dana, ili još bolja varijanta, za 10 centi kupiš 20 poruka prema CG i Srbiji, i moraš tog dana da ih potrošiš, što neće biti problem.
Realno, da kupim 2 puta dnevno po 10 centi, to je 20 centi x 10 dana je 2 eura, i imam 400 poruka na raspolaganju .... Nice ....
Evo ubacio sam tu Telenorovu čisto da vidim koliko imam kredita, i stigne mi SMS da me pozivaju da do 25.08. zamenim SIM karticu zbog novog državnog koda ....![]()
![]()
ja kolko sam gledao cosmote nudi neki prepaid internet paket al je 20E LINKKOja kartica za grcku a da ima i net na njoj. Hvala unapred.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari