Šta je novo?

Lenovo K900

Ima li neko nove informacije o ovom telefonu? Bio sam zagrizao za Lumiu 920 i razmisljao da li da je uzmem odmah ili da cekam 925, ali kada sam video ovo cudo, odlepio sam! Da li neko mozda zna kada bi mogao da se pojavi kod nas i koliko ce da kosta? Hvala.

ja koliko znam nema ga kod nas jos, jedino preko neta mozes da ga narucis :/
i ne verujem da ce doi u skorije vreme 😀
ja sam ga gledao neko vreme hteo sam da ga uzmem ali sam na kraju uzeo ativ s 😀

Ne vredi ga kupovati iz Kine jer mora Gplay da se budzi. Cuo sam neke glasine da verzija za ostatak sveta stize na jesen.

stigao

STIGAO U SRBISTAN!!!!!!!!

Evo promoteri Lenova guraju reklamu po Slaviji... 🙂

😀
jedan od najlespih telefona, mada malo je kasno stigao :/
da nisam vec uzeo novi fon k900 bi sigurno uzeo 😀

Telefon je rasan kolko je dobar, uz One jedan od najlepsih..

samo me zanima za koliko ce ga prodavati 😀
ako budem mogao prodacu ativ s i uzimam k900 😀

Promoteri K900, ovi sto sam rekao da nose okolo reklamu sa K900, ustvari su tu da se ljudi slikaju s njima i da na fb ko skupi najvise lajkova dobija VIP pozovnicu za predstavljanje K900 na nekoj Lenovo zMurki... 😀

ne vredi ni toliko. note 2 360€, LG G pro 400€, taj lenovo može da bude 300-350 max

ne vredi ni toliko. note 2 360€, LG G pro 400€, taj lenovo može da bude 300-350 max

Taj Lenovo, je 3-4 puta kvalitetnije izrade od Note 2, ima 7000 poena vise na antutu (kome je to bitno), kazu da ima i bolju kameru, i bolje lezi u ruci.. Na strani Note 2 je samo S pen i nista vise.. G Pro nisam koristio i ne bi da pricam o tome..

Intel Inside.. 😀

Odličan je K900. Dopada mi se izrada i dizajn. Displej mu je odličan, takođe.

Taj Lenovo, je 3-4 puta kvalitetnije izrade od Note 2, ima 7000 poena vise na antutu (kome je to bitno), kazu da ima i bolju kameru, i bolje lezi u ruci.. Na strani Note 2 je samo S pen i nista vise.. G Pro nisam koristio i ne bi da pricam o tome..

Intel Inside.. 😀

a baterija?
slot za karticu?
a podrška što zvanična što nezvanična?
sw featuri, multiwindow, air command i ostale *******cije, ima li to?
meni ova kamera ne deluje bolje od notea (npr http://images.fonearena.com/blog/wp-content/uploads/2013/07/2013624180853.jpg ili http://images.fonearena.com/blog/wp-content/uploads/2013/07/2013624182521.jpg)
olovku si sam pomenuo

moraju kinezi još pasulja da jedu pre nego što krenu da se tako frljaju cenama za svoje modele 😀

Ne frljaju se Kinezi nego naš WW. Pogledaj na aliexpress kolike su cene..

pa šta mi znači koliko je tamo. ne gledam win win cenu nego onih 400-450 koliko je promaster napisao, a koliko vidim tačni su, evo npr na ebay.co.uk je oko 400€

A koliko koštaju samsunzi 😀 kod winwina ili gigatrona?
Sa 16gb može da se živi (iako zna da fali), o sw podršci ne može niko od nas još da priča.
Sve te software stvari koje si naveo za note 2 imaju jedno ime - gimmick.

nadam se da ce k900 biti jeftiniji po drugim prodavnicama, i mozemo da raspravljamo njegove mane ali moramo da priznamo da bi ga skoro svi zeleli (osim onih koji ne vole velike telefone)

Taj air view i sve to sto Samsung ima je lepa stvar, ali dok radi 🙂 Cesto zna da ne radi kako treba, ili ponekad svejedno je, ali cinjenica da mng od nas i ne bi koristili to u svakom slucaju, no ajde nek bude prednost.. Zvanicna podrska ne verujem da ce biti losija od Samsungove, 2-3 update i to je standard.. Nezvanicna takodje ne verujem da ce biti losa jer velikom broju ljudi se dopada telefon, a upravo je to kljuc nezvanicnih uzdanja ROM-ova..

- O bateriji i svemu ostalom moci cemo da pricamo kad neko iznese iskustva ili Bench uradi test.. Ja sam veceras dogovorio s burazemo da uzme on jedan primerak u FR, pa ako mu ne odg da ga prosledi, a ako mu odg da mi nabavi neki u skorije vreme.. CIm uspe da ga nadje napisacu utiske..

LJUBOMORAN SAM OCU I JAAAAAAAAAAAAAAAAA ;(

Lenovo Rasija

Cena u Rusiji je 16.990 RUB i postavljena je od strane Lenova.

Ko ne veruje, link.

Ko ima nekoga u Rusiji ili će ići, to je najjeftinija varijanta.

ma sve je to lepo nego samo da budu takve cene kod drugih 😀

Lenovo je u K900 implementirao zanimljive opcije, vecina je vec vidjena kod HTC-a.

Ima Pocket mode - Zvoni najjace kada se nalazi u dzepu ili torbi

Decrease ringtone - Snizava ton zvonjave kada se telefon podigne kada zvoni

Volume Keys Funcion - Mogucnost da se telefon probudi tasterima za kontrolu zvuka

Shake to lock - Prodrmas telefon i on se zakljuca

Knock to light - Kucnes dva puta telefon i telefon se probudi

Ima i opcije za promenu tastera u notifikacionom baru, kao i promenu layout-a (Android 4.1 layout sa prekidacima ili Android 4.2 layout sa kockicama)

Launcher ima opcije kao kod mnogih custom launchera:
- Promenu teme (mada samo jedna postoji, a ne znam kako se ubacuju nove)
- Promenu ikona za svaku od aplikacija
- Promenu animacije pri tranziciji izmedju ekrana i u "fioci" sa aplikacijama (animacije su me podsetile na neki launcher, ali ne mogu da se setim koji)

Uglavnom, fino mu je odradjen softver.

Poslednja izmena:
img2843.jpg

img2845.jpg

🙂

Ocekuje nas test?? Opisi ga u par reci.. 🙂 lepotan.. 🙂

ufff, me gusta...

Jesu li to ALU leđa?

edit: stvarno, kao što neko spomenu, podseća izgledom na ove skuplje Lumie, što mi se baš dopada

Poslednja izmena:
Jesu ledja od aluminijuma. Samo gornji i donji deo (izdvajaju se na slici iznad) su od plastike.

Нису од алуминијума него од нехрђајућег челика (stainless steel илити прохром).

400 € (NEMA U PRODAJI)
nov, dobijen juce na nagradnoj igri, garancija uvoznika 2 godine.

Evo na sajtu za mobove 🙂

Nazad
Vrh Dno